Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Het zat er gewoon niet in vandaag'

31 januari 2021 18:08

Donyell Malen gaf in gesprek met ESPN aan dat PSV qua posities niet altijd goed stond tegen Feyenoord in de eerste helft. "Qua formatie was het niet goed. We hadden ook wel een beetje pech qua kansen. Een aantal keer op doel geschoten, maar niet gescoord. Dat maakt het wat moeilijker", aldus Malen. "We hebben wel schoten en kansen gehad. Zij ook, maar zij maken er dan drie."

Al snel kwam PSV op achterstand. "Er was helemaal niets aan de hand, maar we staan even niet goed en dan scoren zij. Dan weet je dat het een andere wedstrijd wordt", zo gaf hij aan. "Dat gebeurt dan nog twee keer achter elkaar. Als je zelf dan niet scoort, wordt het moeilijk."

Na de 3-1 lukte het de ploeg niet om in een hoog tempo door te gaan. "We probeerden het wel, maar het zat er vandaag gewoon niet in. Dat moeten we accepteren en doorgaan", zei hij daarover. "Het gaat te ver om te zeggen dat we geen kampioenskandidaat zijn. We moeten wel ook gaan winnen tegen dit soort ploegen. We moeten gewoon doorgaan. Er komen nog heel veel wedstrijden aan."




Tags

malen espn feyenoord kampioenskandidaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage