Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Ik zit er goed in en heb plezier als ik op het veld sta'

6 februari 2021 20:46

Donyell Malen was het in gesprek met ESPN niet eens met de opmerking dat PSV het in de beginfase moeilijk had met FC Twente. "We hadden gewoon de controle, maar een goal verandert wel altijd de wedstrijd. Dat hielp ons zeker", aldus Malen.

De spits opende zelf de score. "Ik zei al tegen Eran dat hij hem naar de tweede paal moest spelen", zo gaf hij aan. "Het was een moeilijke bal voor de keeper. Als hij hem niet aanraakt... Het was gewoon een goede goal. Goede communicatie daarin. Ik dacht niet dat ik hem kon halen, maar gelukkig kon ik er toch bij."

Ook in de tweede helft wist hij een doelpunt te maken. "Ik heb een paar keer het gevoel gehad dat ik de bal iets eerder kon krijgen op die positie. Er zat wel een klein beetje vuur achter", zei hij daarover. "Het gaat nu goed. Ik zit er goed in en heb plezier als ik op het veld sta. Dat is het belangrijkste."

Malen vond het wel jammer dat hij niet tot een hattrick kwam. "Het was een grote kans, maar die keeper pakt hem ook heel goed. Dat hoort er ook bij", reageerde hij daarop. "Persoonlijk wilde ik natuurlijk blijven staan. Ik wil altijd een hattrick maken als dat kan. Ik was in de emotie een klein beetje chagrijnig, maar het is wat het is."




Tags

malen hattrick aanraakt beginfase chagrijnig eran espn twente vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage