Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hervat gesprekken met Ihattaren over nieuw contract, geen akkoord met Dumfries'

9 februari 2021 09:39 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hervat gesprekken met Ihattaren over nieuw contract, geen akkoord met Dumfries"; image source: Pro Shots

PSV gaat deze maand de gesprekken met Mohamed Ihattaren en zaakwaarnemer Mino Raiola hervatten. Dat weet Voetbal International te melden. Doel is om tot een contactverlenging te komen voor de middenvelder. De huidige verbintenis van Ihattaren loopt in 2022 af. Mocht er geen akkoord worden bereikt, zal hij aankomende zomer verkocht moeten worden.

Een nieuw contract voor Denzel Dumfries zit er voorlopig niet in. PSV wilde graag het contract van de aanvoerder openbreken, maar een akkoord werd niet bereikt. Dumfries wil de focus leggen op de komende maanden en wil de ontwikkelingen van geïnteresseerde clubs afwachten.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries ihattaren contactverlenging raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Maar het zou toch allemaal goedkomen jongens.....?!
+6/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Tja.. dat was voor de winterstop.
Nu is de transfermarkt gesloten en is het voor PSV onmogelijk om hem te vervangen en alvast op een zijspoor richting de uitgang te zetten.
Zijn vervanger had er al moeten zijn. Dat onderhandelt toch net even anders, wetende dat hij dan het risico loopt om de 2e seizoenshelft op de bank te belanden, omdat PSV /Schmidt zijn opvolger vaker op gaat stellen.

Slim gespeeld door Raiola en Dumfries. Dommig van PSV.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Er werd op dit forum door een aantal gezegd dat wanneer mo officieel bij Mino zou zitten het contract snel goed zou komen.
Ze zijn hier al 1,5 jaar mee bezig!
Die wandelt van de zomer voor een laag bedrag de deur uit, danwel voor niks over een dik jaar
+1/-0

5 maanden geleden
Tot zover de clubliefde van onze bewierookte aanvoerder. Bijtekenen zou zowel voor hemzelf als PSV een goede zaak zijn financieel gezien. Maar blijkbaar zijn alle mooie woorden van de heer Dumfries tijdens de vele interviews dat hij PSV goed wil achterlaten blijkbaar toch niet zo gemeend. En a...ik weet dat Raiola een grote rol speelt,maar volgens mij ligt de uiteindelijke beslissing toch bij Dumfries zelf
+4/-3

5 maanden geleden
PSV heeft ook geld nodig. Als je 20-25 miljoen krijgt voor Dumfries gebruiken voor versterking. Met Teze en Sambo zijn de opvolgers al in huis. Nieuwe CV's halen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Gij bent in ieder geval een optimist,€25 miljoen voor een blind paard is veel geld,maar laten we het hopen
+4/-0

 
5 maanden geleden
12 tot 18 miljoen is ook belachelijk weinig.

Als men Teze liever in het centrum ziet zou Svensson ook een interessante optie kunnen zijn.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Svenson wil naar het buitenland.
+1/-0

5 maanden geleden
Als je kans op een transfer komende zomer groter is omdat je contract goedkoper afkoopbaar is, dan snap ik wel dat Dumfries afwacht. Ik denk dat hij dan keuze heeft uit 10 clubs die hem voor 10M kunnen halen ipv 2 clubs die voor hem 25M willen neertellen. Vaak lopen die dure transfers op t laatste moment ook spaak omdat ze een PSV'er/Eredivisie speler te duur vinden. Dus misschien voor beide partijen beter als Dumfries deze zomer gewoon vertrekt, zij het voor 10-15 Mil.
+1/-0

5 maanden geleden
"PSV rekent erop voor hem een bedrag in de range van 12 tot pakweg 18 miljoen euro op te kunnen halen" aldus het ED.

Wat zijn dat toch altijd (relatief) magere bedragen, als je het vergelijkt met onze vrienden in de hoofdstad. Aanvoerder van de nr 2, in de basis bij Oranje, die man had daar waarschijnlijk 25-30m opgebracht. Tuurlijk zit het een beetje in de reputatie van de verkoper, maar als PSV er al met dit soort bedragen in gaat wanneer er zich nog niemand überhaupt gemeld heeft, dan vragen ze er ook een beetje om. Waarom niet gewoon inzetten op 25? Ik kan daar echt met m'n kop niet bij...
+3/-0

5 maanden geleden
Ik snap ook weinig van die bedragen. Lijkt mij ook dat PSV dit niet met de media communiceert, dus dat de media dit uit hun eigen duim zuigen. Dan is het raar dat een reserve rechtsback van Ajax wordt aangeprezen met 15 - 20 miljoen en de basis rechtsback van PSV en NL Elftal met tussen de 12 en 18 miljoen. Bij Ajax is het excuus dan dat ze maar 12 miljoen krijgen omdat er sprake is van een één jarig contract en bij PSV wordt hierover al bij een twee a drie jaar over gesproken. Verder Dumfries' zijn goed recht om wel of niet te willen verlengen, zolang hij maar een transfer niet in de weg gaat zitten dan...
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ach, dat prijsverschil tussen spelers van ajax en psv moet je mee leven hoor. Ajax staat nu eenmaal hoger aangeschreven, en zeker bij clubs als barcelona.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Tja we hebben vanavond en niet voor het eerst kunnen zien waarom dat is. Ajax overklaste PSV en met name Dumfries komt simpelweg handelingssnelheid tekort en heeft een groot gebrek aan techniek. Deze wedstrijd is door alle int, scouts gezien en de waarde van zowel Malen (nooit scorend alleen tegen de keeper) als Dumfries (hardlopen en dan de bal kwijtraken) is tot reële proporties teruggebracht.
+1/-0

5 maanden geleden
Merkwaardige gang van zaken gezien eerdere berichtgeving. Buitengewoon teleurstellend zelfs.

Maar still early days. Laten we maar ff rustig afwachten. Onderhandelingen bevinden zich wellicht pas in beginfase. Edoch de voorgeschiedenis oogt niet bemoedigend. Wait and see.
+1/-0

5 maanden geleden
Dumfries is 25 na dit seizoen, snap wel dat hij kijkt wat zijn mogelijkheden zijn.
+1/-0

5 maanden geleden
Tijd voor vers bloed op rechts
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Of de genoemde prijzen marktconform zijn kan ik niet beoordelen. Ik, met mijn beperkte voetbalkennis, vind Dumfries geen topper. Zijn aanvallende capaciteiten zijn 'aardig' en soms zelfs goed. Verdedigend vind ik hem zwaar tekort komen. Het grootste voorbeeld daarvoor is naar mijn mening de knullige wijze waarop hij in de wedstrijd Ajax - PSV voorafgaand aan de aansluitingstreffer van Ajax bij het uitverdedigen de bal in de voeten speelt van een speler van Ajax. Een beetje verdediger schat in een split second de situatie in, constateert dat de kans klein is dat hij een medespeler bereikt en ramt de bal dus de tribune in.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Klopt.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Hopelijk vindt Dumfries zijn vorm snel terug. Sinds de winterbreak speelt hij beduidend minder dan daarvoor. Hopelijk was afgelopen zaterdag een voorbode voor meer.
+4/-0

5 maanden geleden
Zoals wel vaker in het verleden, zullen beide spelers voor een paar miljoen elk de deur uitlopen. Jammer maar helaas.
+1/-0

5 maanden geleden
Dumfries heeft het loopvermogen van een paard.
Tactiek heeft hij stuk minder.
15 miljoen zou een mooie prijs zijn.
Met beetje scouts haal je er 2 goede vervangers voor terug.
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Is zijn tactisch vermogen nog minder dan een paard, dan is 15 miljoen idd een mooie prijs.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Allemaal zo makkelijk lullen van de zijlijn maar de laatste jaren presteren we matig op de transfermarkt.
+2/-0

5 maanden geleden
Laat Sambo een keer invallen op hoop van zegen en dan kijken we of Dumfries moet gaan na denken.
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Dumfries en Raiola rule Pior en niet John, Toon of wie dan ook bij PSV. Dat zijn helaas de wetten van de voetbalsport. Ik moet nog zien dat wij meer dan €10m beuren. Kan best wel eens een naar spelletje worden van de zomer.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Het zou toch goed komen met het contract van Mo zodra die bij Raiola zou zitten? Al 1,5 jaar bezig met te verlengen. Interview van Mo na Ajax-Psv niet gezien?
Die is weg van de zomer... helaas
Weer wanbeleid van John en Toon!
+1/-0

 
5 maanden geleden
Voor wie, 10 miljoen voor Dumfries? Hij wil weg dus dan is 10 miljoen al veel. Ik zie Ihattaren nog wel bijtekenen eigenlijk.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Als de trainer telkens de beste spelers ver uit haalt, bijvoorbeeld Mo gisteren, snap ik dat hij niet gaat bijtekenen...
Schijnt op twitter een reactie van journalisten geplaatst te hebben aangaande die wissel bij 020.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.831 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afkeer belgie bruma daguardo dak dame dumfries elfrink irrelevant izecson jong kenners klompje kopman kruijswijk malen nederland nos onzin oranje poels roglic romero santos teze tour udinese vrouwlijke zaaf zizou