Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'In de eerste 35 minuten waren we niet scherp'

10 februari 2021 22:20

In gesprek met ESPN gaf Mohamed Ihattaren aan dat PSV in de eerste 35 minuten van de wedstrijd niet scherp was. "Je ziet dat zij duidelijk de duels winnen en lekkerder in de wedstrijd zitten. Zij scoren dan ook twee keer", aldus Ihattaren. "Je moet gewoon lekker voetballen. Ik kom hier om te voetballen, zoals zij dat ook deden. Zij waren gewoon bezig. Ik kom om te voetballen, niet om achteruit rustig te blijven."

Volgens de middenvelder mocht het absoluut niet gebeuren hoe PSV voor rust voor de dag kwam. "Als iedereen gewoon lef heeft. Zoals Ajax speelt... Iedereen wil daar vooruit. Niet dat dat bij ons niet het geval was, het was alleen in de eerste 35 minuten niet te zien", zo gaf hij aan. "Ik had wel altijd vertrouwen in een goed resultaat, ook zelfs na de 2-0. In de tweede helft kregen we ook meer kansen, maar hij viel niet."

Ihattaren wist niet waarom hij gewisseld werd. "Ik zat er lekker in. Ik heb mijn draai weer gevonden en ik vind dat ik lekker speel", zei hij daarover. "In dit soort wedstrijden heb je het gevoel dat je toch het verschil kan maken. Als de bal dan een keer goed valt ben je weer de man. Nu was het in de tachtigste minuut eruit. Maar dat is een keuze van de trainer."




Tags

ihattaren espn lekkerder tachtigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage