Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Teleurgesteld op het resultaat en zeker op de manier waarop'

10 februari 2021 23:21

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan erg teleurgesteld te zijn. "Je wil graag doorbekeren en dan is het zonde dat je zo wordt uitgeschakeld", aldus Dumfries. "Ik ben teleurgesteld op het resultaat, maar zeker ook op de manier waarop. Als je ziet hoe makkelijk wij die twee goals weggeven. Vooraf zeggen we tegen elkaar dat we de linies kort bij elkaar moeten houden. Je moet dan alleen druk op de bal houden en dan zie je dat je overal een stapje te laat komt. Dat is zuur."

In de tweede helft liep het beter bij PSV en de aanvoerder had dan ook nog vertrouwen in een goed resultaat. "Je weet dat er van alles kan gebeuren. Je maakt de 2-1 en op dat moment denk je dat het er nog in zit", zo gaf hij aan. "Het ontbrak helaas net aan het laatste stukje voor de goal."

Door de eerste prijs kan nu een streep worden gezet. "Dat is een feit", zei hij daarover. "We moeten nu door en ons nu focussen op de twee competities waar we nu nog actief in zijn. Dat is wat we moeten doen."




Tags

dumfries doorbekeren espn zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje