Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Bij vlagen hebben we wel goed gespeeld, maar daar kopen we niks voor'

13 februari 2021 19:11

In gesprek met ESPN gaf Donyell Malen aan dat het voor PSV uiteindelijk een teleurstellende wedstrijd was. "Bij vlagen hebben we wel goed gespeeld, maar daar kopen we niks voor", aldus Malen. "Ik heb zelf twee keer de lat geraakt. Een keer in de korte hoek geschoten toen ik voor de verre hoek moest gaan en nog eentje die de keeper goed pakte. Ik heb genoeg kansen gehad."

Sinds de statistieken worden bijgehouden kwam een aanvaller in een wedstrijd niet zo vaak tot een schot als Malen tegen ADO deed. "Als aanvaller moet je altijd op zoek zijn naar een goal. Dat voelde op zich wel goed. Maar ik heb liever dat ik minder schiet, maar dat ze er wel in gaan", zo gaf hij aan.

Bij rust stond de ploeg ongelukkig op achterstand. "Het was een onnodige goal, maar dat kan wel eens gebeuren", zei hij daarover. "We hebben daar goed op gereageerd. We komen goed op voorsprong, maar daarna zit alles tegen. Dan speel je gelijk."




Tags

malen vlagen ado bijgehouden espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage