Transparent
Inloggen
Sluiten

Olivier Boscagli: 'Nu ga je zien of we een echt team kunnen zijn'

14 februari 2021 11:03

In gesprek met het Algemeen Dagblad gaf Olivier Boscagli aan niet te kunnen begrijpen dat PSV niet won in Den Haag. "Uiteindelijk was het een goede wedstrijd van ons als je puur naar het voetbal kijkt, maar aan het einde is het resultaat het belangrijkste. Iedereen is nu enorm teleurgesteld", aldus Boscagli. "Nu ga je zien of we een echt team kunnen zijn. Of we gaan onder water, of we gaan nu met onze borst vooruit vechten om hieruit te komen."

De verdediger heeft zeker nog niet opgegeven. "Er komen nog veel wedstrijden. We zijn op dit moment niet gefocust op de titel, maar willen zoveel mogelijk wedstrijden winnen", zo gaf hij aan. "Tegelijkertijd blijft in voetbal alles mogelijk. Dat zie je vandaag ook. Zij hebben een paar kansen en scoren twee keer, ook omdat wij dingen verkeerd doen. Daar zullen we naar moeten kijken en van moeten leren. Veel teams in de competitie spelen zoals ADO dat doet, met lange ballen. Wij waren daarop voorbereid en moeten beter verdedigen. De komende wedstrijden moeten we weer vechten."




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli ado borst hieruit opgegeven titel water

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage