Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo ook volgende week nog niet inzetbaar'

18 februari 2021 22:30 - Robin Jongmans
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo ook volgende week nog niet inzetbaar"; image source: Pro Shots

PSV kan volgende week nog niet beschikken over Cody Gakpo. Dat gaf Roger Schmidt na de wedstrijd tegen Olympiakos aan op de persconferentie en werd opgetekend door De Telegraaf-journalist Robin Jongmans. Sommige bewegingen blijven voor de aanvaller nog pijnlijk, zodat hij een stapje terug heeft moeten doen.

Olivier Boscagli, die tegen Olympaikos gewisseld werd, is zondag gewoon weer inzetbaar. De snee tussen zijn ogen is inmiddels gehecht.




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo bewegingen boscagli olympaikos olympiakos roger schmidt snee telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Volgende keer nog harder laten schoppen scheidsrechters en dan het liefst nog geel voor Gakpo geven....
+3/-0

3 weken geleden
Goh verrassend.....

Misschien beter dit niet meer melden totdat hij (zeker) speelt. Dit gaat helemaal nergens meer over.
+2/-1

3 weken geleden
Eens. Misschien ook maar stoppen met, " we waren niet geconcentreerd en scherp genoeg " en " mag niet meer gebeuren " en " we moeten dit meenemen naar de volgende wedstrijd". We lijken gvd wel een opleidingscentrum met een revalidatie afdeling. Dat zijn toch geen topsport teksten. Schmidt wordt steeds meer een excuus Truus. Prima maar dan pas ook maar het salaris van alle betrokkenen aan naar dit nivo.
+5/-0

 
3 weken geleden
"We moeten dit goed analyseren", "het seizoen is nog lang", klaar mee inderdaad
+1/-0

 
3 weken geleden
Ze kunnen toch moeilijk zeggen "We zijn niet goed genoeg, en bezitten onvoldoende kwaliteit in de selectie met name achterin, John de Jong had betere verdedigers en een goede keeper moeten halen".
+4/-0

 
3 weken geleden
Zit een kern van waarheid in. En ik wil ook geen vroeger was het beter koe uit de sloot trekken. Maar wij als supporters mogen dat hier toch wel uiten?
+1/-0

3 weken geleden
Die had helemaal niet moeten starten tegen Sparta, veel te vroeg en op zo'n glad veld.
Nu zit je er mooi mee te kijken.
+3/-2

 
3 weken geleden
Dat kon op zich prima, maar misschien had je hem niet op moeten stellen omdat er een scheidsrechter op de wedstrijd stond die bedacht had om ook op dit veld 'lekker mannelijk' door te laten voetballen. Zo kon hij voor de tweede keer in een week tijd uit de wedstrijd geschopt worden.
+3/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
OK Johan ;)
Hij is toch niet uitgegleden? Net zomin als in Amsterdam - hij heeft 2x door een overtreding van achteren het veld moeten verlaten. Dat kan altijd gebeuren en dat veld in Rotterdam maakte de kans op doorglijden misschien wel wat groter, maar het is niet door het veld gebeurt. De overtreding op hem was geen ongelukkige glijpartij, maar een bewuste tackel van achteren. Als je hem daartegen wilt behoeden kun je hem beter nooit meer opstellen.
+3/-0

 
3 weken geleden
Haha nee zeker geen Johan! ;)

Als je de week ervoor zo gigantisch door je enkel bent gegaan is het imo een te groot risico om een hele wedstrijd op zo'n veld te gaan spelen.
Ik ben het eens dat het een overtreding was die een gele kaart waard was maar hij werd ook weer niet vol op zijn enkel geraakt.
Ook word ik wel een beetje moe dat we bijna allemaal vervallen in excuses zoeken en vingertje wijzen als het niet allemaal mee zit.
+1/-0

3 weken geleden
Ik vind het wel raar die blessures van Gakpo, mo en Gotze zo mysterieus allemaal. Dat heeft niets meer met privacy wet te maken. Elke wedstrijd hangt het erom of ze erbij zijn, vervolgens duurt het maanden langer.

Maar we komen gewoon kwaliteit te kort. Gisteren ook, 2-2 was top geweest maar de stelletje halve zolen geven het weer cadeau daar in Griekenland. Half jaar verder en dus nog steeds niets geleerd!
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Enn Ihattaren?? En Viergever hoe is het daarmee? Die hadden we nu net nodig als lcv... Moedeloos om van te worden. Komende 3 wedstrijden MOET er gewonnen worden maar heb er nul vertrouwen in.... Max valt door de mand, Dumfries speelt al weken zwak. En dan over Rosario zal ik maar niet beginnnen. (Snap niet wat mensen in die jongen zien.) Sangaré loopt alleen maar achteruit. Gister ook bij de 2-1. Stonde beide cm's in de eigen 16. En zo kunnen we nog wel even doorgaan
+1/-0

 
Spelers die begin van het seizoen vorm hadden spelen nu slecht.
Je zou toch het omgekeerde verwachten.
Van deze spelersgroep moet je toch een degelijker geheel kunnen maken.
Ik heb er iig totaal geen vertrouwen meer in dat Roger bij psv een succes gaat worden.
+1/-0

 
3 weken geleden
Tijd dat Faber weer uit de mottenballen gehaald wordt
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik zou dan toch echt Jonk eens polsen, dat gaat een hele goeie worden.
+2/-1

 
3 weken geleden
Van mij mag schmidt het wel afmaken de komende 3 jaar nog. De resultaten en het spel lijkt nog nergens op maar ik geloof echt in deze man.

Jonk is overigens wel een topper in wording! Die zie ik graag ooit bij PSV als trainer, maar laat hem maar is eerst een leuke tussenstap maken.

Roger moet nog even de kans krijgen dat alle spelers z’n systeem kennen, de spelers die dat niet kunnen moeten weg en doorselecteren en dan moeten er gewoon nieuwe fysiek en conditioneel sterke spelers bij. Beetje Oostenrijkse/Duitse types. Baumgartl gisteren weer als lcv in laten vallen waar hij iedere iedere iedere x door de mand valt, hij kan gewoon absoluut niet op lcv en ligt continue op de grond. Ben is een keer een vent en kom als een gek een duel in, desnoods zaagt ie maar een keer iemand doormidden, iedere keer dat pussy gedoe van hem!! Ik was enorm fan van baum bij Stuttgart waar ik hem ook volgde en was echt blij dat psv hem kon halen. Maar ik weet niet waar het precies aan ligt maar de echte Baumgartl hebben wij hier nog geen enkele keer gezien. De kansen zijn nu wel een beetje op ook wat mij betreft. Dat je gisteren u valt op een plek (lcv) die hem totaal niet ligt ok, maar om dat zo te stuntelen vind ik echt slecht! Ik had het zelf gisteren nog beter gedaan dan Baumgartl en ik ben absoluut geen verdediger. Had nou liever dat Hendrix daar had gestaan als lcv en dat Baumgartl naar spartak was gegaan! Guti beviel me overigens wel gisteren, hopelijk zien we die nu weer vaker spelen en stappen we eindelijk van dat 2 mans (Pablo is niet echt een man!) blok af, daar moet een voetballer bij staan die creatief is en oplossingen zoekt. In 2010 had Bert met oranje een 2 mans blok maar Nigel en Bommel waren wel leiders, bikkels en konden ook nog is echt voetballen. Sangare en pablo tikken het niveau van hen schaduw nog niet eens aan.

Lang emotioneel verhaal kort samengevat: er moet enorm veel veranderen, maar ik houd echt vertrouwen in schmidt!
+1/-0

3 weken geleden
Hij ligt er nog 3/4 weken uit. En er is zelfs een risico dat het genezen niet volledig lukt. Dan moet hij geopereerd worden en is het seizoen voor hem klaar (via Rik Elfrink)
+1/-0

 
3 weken geleden
Ga maar uit van einde seizoen dan.
+1/-0

3 weken geleden
Ik krijg net een pushbericht van PSV dat hij nog veel langer eruit ligt. Einde seizoen voor dit PSV. Dat wordt niet eens Europees voetbal volgend seizoen. Hij was de enige waarvoor ik nog naar het stadion kwam 😉
+1/-0

3 weken geleden
Wat een rampseizoen.... en dit is nog niet het einde
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

alderweireld basarnhem boscagli drommel feyenoord hands heerenveen ihattaren izecson jong madueke malen mik mvogo psvehv psvrijnwoude rosario sangare santos schmidt skipper snor teze tsaar unnerstall var vertessen volendam zahavi zoet