Transparent
Inloggen
Sluiten

Philipp Max: 'We speelden eigenlijk best goed'

18 februari 2021 23:19

Philipp Max gaf in gesprek met RTL 7 aan dat het een knotsgekke wedstrijd was. "We speelden eigenlijk best goed. In de eerste helft waren we goed aan de bal en hadden we goede momenten in de aanval", aldus Max. "We scoorden twee keer, maar we stonden met rust wel met 3-2 achter. Dat was wel een raar gevoel, omdat we goed speelden."

In de tweede helft leek te ploeg te hinken op twee gedachten. "Het was de vraag wat nu beter was. Verdedigen of op jacht gaan naar het derde doelpunt. Uiteindelijk kregen we een vierde doelpunt tegen", zo gaf hij aan. "Nu is het 4-2 na de eerste wedstrijd. Volgende week krijgen we in Eindhoven de kans om te winnen en alsnog door te gaan naar de volgende ronde."

PSV kreeg de doelpunten veel te makkelijk tegen. "Die eerste goal was uit een standaardsituatie en dat was het eerste gevaar van Olympiakos. Daarna hadden we de wedstrijd onder controle", zei hij daarover. "Die tweede goal was precies hetzelfde. Hij schoot, het was een heel lastige bal. Drie man van ons konden niet goed bij de bal, zodat het een uitstekend doelpunt werd. Na de 2-2 was alles goed. Een gelijkspel met doelpunten zou een uitstekend resultaat zijn, maar we maken soms veel te makkelijk fouten en dat moet in Eindhoven beter gaan."
Discussieer mee op de forums


Tags

philipp hinken knotsgekke olympiakos standaardsituatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alderweireld basarnhem boscagli drommel dumfries feyenoord hands heerenveen ihattaren izecson jong madueke malen mik mvogo psvehv psvrijnwoude rosario sangare santos schmidt skipper snor teze tsaar unnerstall var volendam zahavi zoet