Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Volgende week moeten we een beter PSV laten zien'

18 februari 2021 23:26

In gesprek met RTL 7 gaf Denzel Dumfries aan dat PSV zelf slordig was aan de bal. "Dat hadden we beter moeten doen. We hadden beter de voetballende oplossing moeten vinden. Je roept het dan over jezelf af", aldus Dumfries. "Die fouten mogen we dan niet maken. Dat wordt afgestraft op dit niveau."

Gevraagd werd aan de aanvoerder waar de fouten door kwamen. "Die eerste goal was een standaardsituatie, dat mag al niet gebeuren", zo gaf hij aan. "Bij bepaalde goals hadden we het in de communicatie beter kunnen doen. Het is zuur dat het dan vandaag gebeurt."

De 4-2 kwam hard aan binnen de ploeg. "We waren beter in de tweede helft. Dat voelde je ook", zei hij daarover. "Je was beter aan de bal en had beter veldspel. Ze kwamen er eigenlijk niet uit, maar als je die 4-2 dan om je oren krijgt op dat moment is dat wel een tik. Maar alles ligt nog open. Volgende week komen ze naar Eindhoven. Dan moeten we een beter PSV laten zien. Dat zijn we aan onszelf en aan onze fans verplicht."
Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries afgestraft standaardsituatie zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alderweireld basarnhem boscagli drommel dumfries feyenoord hands heerenveen ihattaren izecson jong madueke malen mik mvogo psvehv psvrijnwoude rosario sangare santos schmidt skipper snor teze tsaar unnerstall var volendam zahavi zoet