Transparent
Inloggen
Sluiten

Björn Kuipers: 'Door prachtige sliding van Baumgartl was het geen duidelijke scoringskans en dus geel'

21 februari 2021 19:49

In gesprek met ESPN werd scheidsrechter Björn Kuipers gevraagd waarom de strafschop voor Vitesse werd teruggedraaid. "Het was een snelle uitbraak. Vitesse kwam er snel uit en ging richting de zestienmeter van PSV. Wij dachten dat het een penalty was en de overtreding er binnen werd gemaakt", aldus Kuipers. "Dat bleek niet te zijn. De VAR checkte het moment en zegt dat de overtreding erbuiten werd gemaakt."

De vraag was vervolgens of Érick Gutíerrez een rode kaart had moeten krijgen. "Ik vind het geen duidelijke scoringskans", zei de scheidsrechter daarover. "Met name omdat Baumgartl een prachtige sliding inzet en eerder bij de bal was. Daarom was het voor mij een gele kaart."
Discussieer mee op de forums


Tags

kuipers baumgartl scoringskans sliding vitesse checkte erbuiten espn gutierrez teruggedraaid uitbraak var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alderweireld basarnhem boscagli drommel feyenoord hands heerenveen ihattaren izecson jong madueke malen mik mvogo psvehv psvrijnwoude rosario sangare santos schmidt skipper snor teze tsaar unnerstall var vertessen volendam zahavi zoet