Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Natuurlijk zijn we erg teleurgesteld over het resultaat'

25 februari 2021 23:27

In gesprek met ESPN gaf Eran Zahavi aan een klote gevoel over gehouden te hebben aan de wedstrijd. "Persoonlijk speelde ik wel een goede wedstrijd vond ik. In de eerste helft was het gewoon een heel goede prestatie van de ploeg", aldus Zahavi. "In de tweede helft moesten we veel meer achteruit, omdat zij meer druk naar voren gaven. Dat was lastig voor ons. Maar op dit niveau draait het ook om ervaring. Natuurlijk zijn we erg teleurgesteld over het resultaat."

De tegentreffer van Olympiakos vlak voor tijd kwam hard aan. "Ik wilde door de grond zakken, maar direct probeerde ik de bal te krijgen en de ploeg op te peppen om de wedstrijd nog te winnen", zo gaf hij aan. "Helaas is het voor ons niet gelukt, maar dit is ook voetbal. De teleurstelling en de emotie. Dit is waarom voetbal de meest populaire sport ter wereld is. Vandaag zaten we aan de verkeerde kant van de competitie."

Zahavi vond niet dat iemand iets te verwijten valt. "Soms is het gewoon de ervaring of gewoon net wat pech", zei hij daarover. "Soms maken de details het verschil. Vandaag hadden wij het geluk niet. We moeten dit accepteren en onze kop omhoog houden. We moeten ons klaar maken voor de wedstrijd van zondag, want die is ook heel belangrijk. We willen die winnen om in de race te blijven. Ajax is een erg sterke ploeg, dus we kunnen niet lang teleurgesteld blijven. Na vandaag moet dat meteen voorbij zijn."




Tags

zahavi eran espn olympiakos peppen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage