Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben zondag alle kans, maar we moeten dan wel op ons topniveau zijn'

26 februari 2021 16:07

Roger Schmidt gaf op de persconferentie van vrijdag aan veel vertrouwen te hebben in een goed resultaat tegen Ajax. "We spelen thuis en hebben erg goede statistieken thuis", aldus Schmidt. "We spelen thuis altijd beter. We hebben zondag alle kans, maar we moeten dan wel op ons topniveau zijn."

Schmidt verwacht een open wedstrijd zondag. "We hebben nu twee keer in korte tijd tegen Ajax gespeeld en die waren beiden close", zei hij daarover. "Beide wedstrijden hadden ook twee verschillende helften. In de eerste wedstrijd hadden wij een goede eerste helft en was het na rust anders. In de bekerwedstrijd waren we in de eerste helft niet goed, maar deden we in de tweede helft alles om terug te komen en dat lukte bijna. Ik verwacht zondag daarom een open wedstrijd met veel intensiteit van beide kanten. We zullen dan wel zien wie de sterkste ploeg heeft zondag."

De trainer gelooft nog altijd dat zijn ploeg kampioen kan worden. "Natuurlijk kan dat, maar het zal heel zwaar worden", zo gaf hij aan. "We spelen tegen een concurrent met veel meer mogelijkheden dan ons. Ze zijn op dit moment ook beter, dat is duidelijk. Als een club zoveel meer budget heeft en geen betere ploeg heeft, hebben ze een enorme fout gemaakt."
Tags

schmidt roger topniveau close helften intensiteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy