Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt dat Ihattaren uit selectie PSV-Ajax is gezet

28 februari 2021 13:46
Foto: Pro Shots

PSV bevestigt dat Ihattaren uit selectie PSV-Ajax is gezet; image source: Pro Shots

Na de berichtgeving van gisteren bevestigt PSV vandaag dat Mohamed Ihattaren uit de selectie te zetten voor dit weekend. De 19-jarige middenvelder zal hierdoor niet in actie komen in de wedstrijd tegen Ajax. De club meldt dat de beslissing is genomen omdat Ihattaren "de mogelijkheid niet heeft aangegrepen om van waarde te zijn voor de club", ondanks dat de volledige staf, de spelersgroep en de directie er in de afgelopen periode alles aan gedaan hebben om hem te ondersteunen.
Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Nou dan kan het verwijt dat Schmidt de grote eikel in dit verhaal is ook de prullenbak in.
+8/-0

2 maanden geleden
Oei oei oei... volgens mij is er intern alles aan gedaan maar zit het probleem toch echt bij Mo zelf! Zelfs vanuit de spelersgroep lijkt het tegen hem te gaan werken.. dacht na ibi eindelijk weer een slimme van Marokkaanse afkomst toptalent in de selectie te hebben ipv een Aissati, Labyad, Bakkali!! Maar hij lijkt zich nu helaas toch gewoon in dat rijtje aan te gaan sluiten.

Een toptalent dat dit jaar z’n doorbraak had moeten beleven en dan rond de 60 mln waard kon zijn en mee naar het EK had gekund. Dat toptalent is een over het paard getild niet hard werkend en te dik uit de tussenstops terugkerend ventje! Dat zichzelf overschat en het op 10% denkt te kunnen doen ipv 200% te geven.

Baal hier echt verschrikkelijk van. Na Ajax uit, waar ik hem top vond dacht ik dat ie de weg naar de juiste vorm was ingeslagen, maar helaas.

Nu kunnen we hem dalijk verschijten voor een appel en een ei, want die gaat natuurlijk ook niet meer verlengen!!

Ach weetje, er komen talenten aan die heeeel graag zijn plek in de selectie innemen en die wel de juiste mentaliteit hebben. Dus lekker laten gaan als ie dat wil ipv eindelijk de geboden kansen aan te nemen en te veranderen!

Voor nu: GASSSSS EROP!!!!!! WE MAKEN ZE AF VANDAAG, ELKE VIERKANTE METER GRAS MOET OPGEVRETEN WORDEN VANDAAG!!! WINNEN!!!!!! Die 3 punten blijven hier in ons mooie Eindhoven! 4-1
+1/-1

2 maanden geleden
Ihattaren is gewoon bezig een breuk met PSV te forceren.Hij moet een voorbeeld nemen aan Gakpo.Grootste talent van PSV met een goede mentaliteit.In potentie is Mo een talent alleen moet hij nog heel veel leren.Een goede transfersom voor Mo,Malen en Dumfries proberen te krijgen en in het nieuwe seizoen spelers aantrekken die in de filosofie van Schmidt passen.
+4/-0

2 maanden geleden
Zo snel mogelijk verkopen voor een goede prijs. Veel kapsones voor een talentje dat nog nooit constant gepresteerd heeft. 2e Bakkali denk ik!
+1/-0

2 maanden geleden
Mo moet eens gewoon normaal doen, die is de weg gewoon kwijt, misschien voer voor psychologen....hij zou eens een voorbeeld aan Affelay moeten nemen en de juiste weg bewandelen.... maar het lijkt een Bakkali, Labyrat gevalletje te gaan worden.... wanneer onbestuurbaar, snel afscheid nemen!
+1/-0

reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
Nee, dat mag je niet zeggen!
Bah.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Reactie verwijderd
+2/-4

 
2 maanden geleden
Wat is dat nou voor n opmerking van het niveau -10? Doe toch normaal.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Reactie verwijderd
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
PFf.. ik schaam me weer kapot voor sommige reacties hier.

Mod?

edit: Fijn om te zien dat die reacties toch worden verwijderd.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik vind het heel erg jammer dat Mohammed Ihattaren gebotst is met de trainer. Zoiets komt heus wel vaker voor en daar kan deze knul echt wel sterker uitkomen. De selectie en de staf willen hem helpen. Ik ben benieuwd hoe het nu verder gaat met hem. Sterkte Mo, je bent een goede knul, het zit tegen maar je kan hier sterker uitkomen. Hopelijk is dit bij PSV!
+2/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Hij maakt het zichzelf wel erg moeilijk anders, komt nogal ondankbaar en egoïstisch over...

En daar zijn veel supporters klaar mee
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dan krijg je gratis en voor niks een karrevracht vol met talent van onzene lieve Heer(of Allah zo je wil), gooi je het gewoon bij het oud vuil. Echt, onverantwoord en oliedeom.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Alsof de supporters het hem zo makkelijk maken.

Weinig begrip en support hier soms.
+1/-2

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Precies dit!

Mo zit gewoon in een fase waar we hem even doorheen moeten trekken met z'n allen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat geduld heeft ook een einde. PSV zou een psychiater aan moeten gaan stellen om types zoals Ihattaren, Labyad, Aissati, Bakkali e.d. te doorgronden. Waarom moet elke keer de hele selectie lijden onder 1 op hol geslagen semi-Messi, opgefokt door rare vriendjes en hebberige familieleden. Dit verhaal hebben we nu al ettelijke malen meegemaakt bij PSV en ben wel klaar met deze omhooggevallen pseudo vedettes. Het heeft natuurlijk niks met cultuur te maken, het ligt allemaal aan 1000 andere oorzaken....
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je vindt dat er veel geduld is? We hebben het over een puber hè?

En misschien is hij inderdaad wat lastiger dan andere pubers, ik zie het totaal niet, maar oke.. stel dat het zo is. So what? En was als Mo inderdaad een psychiater nodig heeft? So what? Kind van de club toch? Of is dat alleen maar in goede tijden?

En nee, dit heeft inderdaad niks met cultuur te maken. Maar duw hem maar weer lekker in de hoek van "Labyad, Aissati, Bakkali e.d." en zo. BAH!
Ik word hier echt zo misselijk van, letterlijk!
+1/-1

 
2 maanden geleden
Hoe lang moet die fase duren? Een jaar, 10 jaar? Je mag van een professioneel voetballer ook een soort van karakter verwachten om jezelf een schop te geven wanneer nodig. Het wegkijken bij mogelijk culturele oorzaken van problemen gaat niet zorgen voor meer begrip en mogelijkheden voor oplossingen. Begrijp me niet verkeerd, ik hoop van ganser harte dat Ihattaren zichzelf gaat herpakken! Helaas hebben we bij PSV al vele malen met dit bijltje gehakt, meermaals met spelers met eenzelfde culturele achtergrond. Dat is toch een soort grote gemene deler. Dit benoemen is niet gelijk racisme maar een poging deze problemen te doorgronden. Daar kan iedereen alleen maar beter van worden.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Hij is net 19! De 'problemen' duren nog geen jaar. Hoe lang deed jij over je pubertijd?

Mo is Mo. Mo is een jongen van 19. Mo is een kind van de club.
Mo is niet iemand met een bepaalde culturele achtergrond die we daarop beoordelen en over 1 kam scheren. Ook niet als hij boos is op of teleurgesteld is in PSV en daarom liever bij Ajax wil voetballen.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Respect voor jouw manier van wegkijken, je zou er een stijve nek van krijgen. Ik ben als puber ook mijn eigen gang gegaan maar wist als jong jochie wel dat je moet werken om iets te bereiken. Op cultureel gebied weet je het blijkbaar ook beter dan een oud speler met Marokkaanse achtergrond: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/895060/-de-mentaliteit-van-marokkanen-kan-nog-steeds-veel-beter-daar-is-veel-te-winnen-.htmllink

Ik geloof de zienswijze van deze oud prof eerder, hij is hier heel eerlijk in.
+3/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik duwde hem elders hier idd ook in dat hoekje/rijtje, maar wel met een vraagteken.

Aan Mo de kans om het tegendeel te bewijzen. De tijd dringt.

Uiteraard hoop ik weldegelijk dat jij gelijk hebt en krijgt, maar dat is logisch.

(edit: reactie op die zondige geit)
+1/-0

 
2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(edit: reactie op die zondige geit)Oke, ik geef toe.. ik moest lachen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy