Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax doet aangifte tegen PSV-fan

1 maart 2021 08:56 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Ajax doet aangifte tegen PSV-fan; image source: Pro Shots

Ajax heeft aangifte gedaan van een poging tot mishandeling van aanvoerder Dusan Tadic door een PSV-fan, zo meldt De Telegraaf. Tadic kreeg het op het eind van de wedstrijd aan de stok met de aanvoerder van PSV Denzel Dumfries. Hierbij zou de Serviër dingen gezegd hebben over de moeder van Dumfries. Enkele PSV-supporters waren hier ook boos over en kwamen na afloop van de wedstrijd naar het stadion toe. Hierbij werden spullen naar het hoofd van Tadic gegooid, waaronder een munt. De speler werd hierbij geraakt. De politie hield terplekke al twee mensen aan, maar deze zijn alweer vrijgelaten.

Meer op Telegraaf
Discussieer mee op de forums


Tags

aangifte tadic dumfries mishandeling munt poging stok telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wat een zielige club is het toch bah bah.
+3/-3

 
 
2 maanden geleden
Nee we moeten trots zijn op ééncelligen die munten gaan gooien naar Ajax spelers na de wedstrijd
+2/-1

 
2 maanden geleden
Nee natuurlijk niet! Maar als die club zijnde kun je ook zeggen: deuren van de bus dicht en moven, zand erover. Kom op man.
+1/-0

2 maanden geleden
Had hem.maar de wedstrijd uit gestampt irritante kwal met zn praatjes in het Servisch!
+1/-1

 
2 maanden geleden
Het ontbreekt PSV aan een spijkerharde verdediger/ middenvelder die zoiets inderdaad zou hebben kunnen doen. Zelden zie ik iemand van ons eens een 'doodschop' uitdelen zoals Guardado destijds in de Arena. Ajax is daarin iets verder. Hopelijk komt er wat 'hardheid' van de zomer. Zou deze selectie goed doen.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Het ontbreekt inderdaad aan over mijn lijk mentaliteit. Kaartje pakken doet geen pijn
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ironisch dat juist die onnodige overtreding ("kaartje pakken";) van Donyell Malen de aanleiding is voor het penaltymoment en alle ophef achteraf.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Mesters, probleem is dat veel PSV-ers meer bezig waren met de tegenstander en scheidsrechter dan met voetballen. Dan noem ik vooral een Dumfries en Malen. Met dit soort gedoe neemt dat alleen maar toe.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik h2b het meer over het hele seizoen gezien. Liever een moment " een "doodschop " geven en je daarmee punt verlies voorkomt. Bv tegen Feyenoord as enz
+1/-0

2 maanden geleden
Als ik Tadiuc was, zou ik wat voorzichtiger zijn met het verijzen naar Servische trots en agressiviteit. Hij herinnert zich de burgeroorlog in bosnie och nog wel,met Milosevic en Karadzic? Niet bepaald iets om trots op te zijn.
+1/-4

 
2 maanden geleden
Wat een onzin, toen was ie 4. Lijkt me stug dat ie daar nog heel veel van weet. Buiten dat: wat heeft die oorlog en genocide te maken met een idiote actie in een pot voetbal?
+4/-0

 
2 maanden geleden
Zo is al dat volk ..kort lontje. Narcisten
+2/-4

 
2 maanden geleden
Dar zeker! Maar hij had ook trekjes..valt minder op als je zo iemand in je team hebt
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Dat zeg ik! Precies wat ik bedoel.

Stel: Tadic speelde bij ons en had het aan de stok met Tagliafico? Wees eerlijk!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Tadic is geval apart! Jankt bij alles wat hem tegen zit. Ligt te rollen als een bezetene, en alleen maar om iemand te naaien!. Klagen bij scheids confrontatie zoeken met tegenstander. Zo was Kezman niet zo
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee. Klopt. Bloedirritant. Maar nogmaals, stel dat-ie bij ons speelde.

Kezman was ook gehaat bij Ajax & Feyenoord. En heus niet alleen omdat-ie zo vaak scoorde.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die zongen constant over massagraven in Srebrenica wat ook nergens over gaat. Dasr reageerde hij op door gebaren te maken. Niet zo'n jankers van tegenwoordig
+1/-0

 
2 maanden geleden
Alsof zingen over Hebreeuwen* aan het gas zo netjes is.

Kom op zeg, wij zijn niet roomser dan de paus. Gelukkig maar!

*ter voorkoming automatische censuur
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Zou Tadic ook pronken met Servië door te zeggen dat alle Serviërs bij het minst geringste jankend op de grond liggen?? Tadic is n lulhoer door Servië bij zijn (mi misselijk) gedrag te betrekken. Ik denk dat iedere Serviër zelf wel kan bepalen hoe hij in elkaar steekt, niet meneertje Tadic met z'n misplaatst chauvinisme.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die worden zo opgevoed, andere mentaliteit daar. Hier is het geen Servië of ander Balkan land. Aanpassen of lekker stenen koppen in je eigen land. Daar.maar zeuren en zaniken
+1/-0

 
2 maanden geleden
Tenzij zij bij ons komen voetballen en de sterren van de hemel spelen. Zo werkt het nou eenmaal.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dan nog gewoon normaal doen al die trekjes van tegenwoordig. Pfff hahah. Lekker uitdelen incasseren en weer doorgaan. Zo ben ik opgevoed.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik ook.

Maar daar heeft zijn opponent van gisteren ook een aardig handje van. Denzel heeft als Schwalbekönig ons recentelijk al menig strafschop bezorgd.
+2/-0

2 maanden geleden
Hopen dat hij nog een jaartje bij onze vriendjes blijft in dat dorpje......
Will meet again.......
+2/-1

 
2 maanden geleden
Irritante gozer! Maar wij kunnen wel weer dergelijke pit, vuur, agressie gebruiken hoor. Zoals jijzelf hier gisteren al aangaf over "watje" Dumfries.

Ik mis ze nog wel hoor: de Mateja Kezmans en, in mindere mate, Danko Lazovics van deze wereld. Neem ook een Novak Djokovic. En nee, hoeft niet per se een Serviër te zijn, hahaha!

Wat die aangifte betreft, triest, irrelevant, volstrekt overbodig en erg hypocriet. Zeker vergeten dat destijds Robin van Persie met Jong Feyenoord werd aangevallen op De Toekomst. Boontje om zijn loontje? Gelijke rabbi's gelijke keppeltjes!
+3/-0

 
2 maanden geleden
En er zijn ook wat incidenten geweest met de a1 toentertijd op de toekomst.

Weet je wat het is maat , we worden ouder en ouder , maar het vuur wordt niet minder. Ik weet niet of alles zonder gevolgen was gebleven als we gisteren WEL in het stadion hadden mogen zitten.

Maar mss was het beter zo als het nu is.... Stja the day after , gevoel blijft toch nog steeds kut. Zoals het hele seizoen al kut is.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Nou ik ben er met terugwerkende kracht niet rouwig om dat ik dit seizoen niet naar PSV mag/hoef*. Binnenkort nieuw seizoen nieuwe kansen.

En nogmaals een bloedirritante gozer, nu hij bij Ajax speelt, maar een geweldenaar om in jouw eigen ploeg te hebben. Eerlijk is braaf.

*doorhalen wat niet van toepassing is
+4/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens! En als je na dat bloedirritante gedrag eens een muntje van 50 cent naar je kop krijgt, moet je als club niet gaan zitten zeiken en aangifte doen. Heel triest.

Heb in Athene nog eens een halve avond gratis gedronken van al het muntgeld dat wij kregen van AEK-fans na de goal van Theo.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Grootste gajes loopt in Amsterdam rond. Maar daar hoor je nauwelijks wat van.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Jawel hoor. Op dit forum bijvoorbeeld.

En als diezelfde spelers bij ons speelden, sloten wij hen in de armen. Zo simpel ligt het.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Bedoel.meer richting media.Nederland.. 90% van ESPN heeft een Ajax zweepje.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Calimero-reactie.

Wel veel bij met name NPO. Maar bij ESPN valt zulks reuze mee. Genoeg voormalige PSV'ers ook in dienst.
+2/-1

reactie verwijderd

2 maanden geleden
Wat is dat een smeerlap geworden zegz die Serviër. Die heeft zich echt belachelijk gemaakt voor nationale TV. Zag je hem lopen naar de bus. Wat was ie bang. De lafnek.
+3/-1

2 maanden geleden
Tadic en Dumfries hebben wel het goede voorbeeld gegeven aan de jeugd zeg... treurige toestand!
Ik neem het Tadic het meest kwalijk, maar Dumfries kan dit soort toestanden ook verwachten als hij volgend jaar in Italië speelt bijvoorbeeld, daar kan hij beter alvast rekening mee houden.
+2/-0

2 maanden geleden
1) waar kan ik aangifte doen tegen dat zooitje uit Zeist voor competitievervalsing?
2) hier zit een mooie reclamestunt in voor 'Echte boter' : die twee in een badjas aan de ontbijttafel 😜
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Groot gelijk hebben ze. Dat je boos wordt om zo'n opstootje, zeker nadat je de winst (en daarmee waarschijnlijk ook de titel) in de laatste minuut ziet verdampen, kan ik begrijpen. Dat je dan naar het stadion toegaat om die spelers van Ajax een beetje te jennen, vooruit. Maar als je dan de noodzaak voelt om met dingen naar spelers te gaan gooien ben je gewoon heel diep gezonken. Voor welke club je nou ook bent.
+6/-4

 
2 maanden geleden
Het doel heiligt elk middel ......toch?
+4/-4

 
2 maanden geleden
Precies iedereen die dat negeert is net zo dom
+1/-0

2 maanden geleden
Schandalig gedrag van 'supporters'. 'Fijn' dat dat dan weer op de reputatie van je eigen club afstraalt, stelletje domoren.
+3/-2PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy