Transparent
Inloggen
Sluiten

Unnerstall na het seizoen naar FC Twente

2 maart 2021 20:01 - PSV
Foto: Pro Shots

<b>Unnerstall na het seizoen naar FC Twente</b>; image source: Pro Shots

Vanmiddag meldden we al dat PSV-keeper Lars Unnerstall met FC Twente in gesprek was voor een overgang in de zomer. Nu meldt PSV zelf dat het rond is: de Duitser zal vanaf volgend seizoen het doel van de Tukkers verdedigen. Omdat Unnerstall een aflopend contract heeft, ontvangt PSV geen transfersom. Twee seizoenen geleden kwam hij ook al transfervrij over van VVV Venlo naar Eindhoven.

Vorig seizoen was Unnerstall korte tijd eerste keeper. Met de komst van Roger Schmidt slonken zijn kansen op een basisplaats echter, omdat Yvon Mvogo werd aangetrokken om zijn specifieke meevoetballende kwaliteiten. Daardoor bleven alleen de bekerwedstrijden over voor Unnerstall.

Meer op PSV
Discussieer mee op de forums


Tags

unnerstall twente meldden mvogo roger schmidt slonken vvv yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Sinds wanneer worden in maart transfers al bekend gemaakt? Beetje raar zo. Unnerstal begrijp ik, die wil 1e keeper zijn.

Fijn dit, muller of Delange 2e keeper? Presteren beide niet geweldig bij jongPSV.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Muller heeft al 1 wedstrijd gekeept.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik zou zeggen, haal Pasveer nog een keer op als tweede keeper, als hij dat tenminste wil, is na dit seizoen transfervrij, en ook belangrijke man in de kleedkamer!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Waarom denk je dat pasveer vertrokken is? Juist om géén 2e keeper mw er te zijn
+4/-0

2 maanden geleden
Doet Twente heel goed. Het is Lars gegund. Bij een topclub hoort een eigen keeper en geen gehuurde man wat mij betreft komend seizoen.
+2/-0

2 maanden geleden
Toch mooi. Laten we de beste speelgerechtigde keeper van de eredivisie gaan ten faveure van een weifelende huurling. Schiet mij maar lek met dit ‘beleid’
+11/-0

 
2 maanden geleden
Te bizar voor woorden idd. Yvon is gehuurd én geen puntenpakker. En dat terwijl Lars eigendom was én bewees wel tot punten pakken in staat te zijn.

Dus nu heeft PSV min of meer geen eigen keeper. Briljant management wéér! Ik kan er niks anders van maken.
+8/-0

 
2 maanden geleden
Kritiek op het beleid wordt hier door velen niet gewaardeerd 😜
+3/-2

 
2 maanden geleden
Te gek voor woorden inderdaad dit !
Elk seizoen worden er een aantal keepers gecontracteerd, hoeveel eigenlijk de laatste 10 jaren al ? Een stuk of 15 ?
En wat hebben we in het 1e staan....een huurling !
WANBELEID
+4/-0

 
2 maanden geleden
Als er een dijk van een keeper staat die regelmatig punten pakt zou ik het een goede zet vinden. Deze houdt er net zoveel tegen als een pion. Is niet volledig zijn schuld natuurlijk want de verdediging legt de tegenpartij vaak geen strobreedte in de weg, maar toch, meer als de standaard ballen pakken doet hij helaas niet.
+1/-0

2 maanden geleden
Hier gaat PSV spijt van krijgen! Of er staat nog iets te gebeuren mbt een nieuwe keeper anders kan iknhe niet begrijpen. Navolgend seizoen heb je géén keeper mwer
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer hoor. Je laat een contractkeeper gratis de deur uitlopen en haalt een middelmatige huurling in huis die je alleen maar geld kost. Wat heeft die Schmidt beloofd aan John en Toon, dat dit allemaal maar kan gebeuren? Volgend jaar weer een karrenvracht vol aan nieuwe middelmaat? Ik ben bang dat de eerste paar jaar treurig gaan worden...
+2/-0

 
2 maanden geleden
Unnerstall heeft een aflopend contract voor jouw informatie. Lijkt erop dat Drommel deze kant gaat inkomen als beide partijen tot elkaar kunnen komen. Ben benieuwd of Drommel dan de geziene 1e doelman wordt, voor minder komt hij vermoedelijk niet. Interessant is dan of Mvogo blijft, ik vermoed van niet.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik neem aan dat Drommel dan naar PSV komt? Anders snap ik het beleid echt niet meer... Je beste keeper voor niets de deur uit laten gaan...
+2/-0

 
2 maanden geleden
Drommel zal nooit komen. Psv heeft op het laatste moment Drommel afgezegd omdat Jurjus tekende. Ook een grandioze zet.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Daarnaast had Drommel Ajax al op zijn wensenlijstje staan en met de schorsing van Onana wordt een plek daar als eerste keeper daar logischer.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Voor een paar maanden omdat Onana dan weer terugkeert van een schorsing en weer gaat spelen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ongelooflijk dom. Hier gaan we heel veel spijt van krijgen.

Maar het kan nog erger worden.. Als we Drommel maar niet gaan halen.
Unnerstall is echt een paar klassen beter. Slimme zet van Twente. Pijnlijk voor ons.
+2/-0

2 maanden geleden
Jammer dat onze beste keeper vertrekt. Meevoetballend matig maar een geweldige lijnkeeper. Gun Unnerstall het beste bij FCT behalve tegen PSV.
+1/-0

2 maanden geleden
Zonde dit. Goede keeper waar je ook nog eens geen stuiver aan over houd. Het contract met Leipzig zal flink dichtgetimmerd zitten, waardoor we volgend jaar ook nog Mvogo onder de lat hebben. Onzekere keeper aan de bal en niet in staat om uit te blikken. Lars heeft ons in ieder geval behoed van een blamage in Volendam en verdient het om eerste keeper te zijn. Waarschijnlijk nu weer een keeper die tegen ons een hoofdrol gaat pakken. Ik ga ervan uit dat de keepers van Jong PSV na volgend seizoen het stokje over gaan nemen.
+1/-0

2 maanden geleden
Het schijnt dat ze volgend seizoen als straf voor niet bijtekenen Ihattaren hebben gedreigd als keeper op te stellen. Hoeft ie ook minder te lopen.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Ha... ha... ... ...

De humor hier is echt bedroevend slecht de laatste tijd.
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy