Transparent
Inloggen
Sluiten

Dumfries: 'Je ziet dat Noni met een individuele actie een wedstrijd kan killen'

7 maart 2021 17:02

Aanvoerder Denzel Dumfries verscheen opgelucht voor de camera. "In de eerste helft moet je het afmaken", zegt hij nuchter, "Toen hadden we de controle maar vervolgens komen we overal een stapje te laat. Als Fortuna dan 1-2 maakt weet je dat de slotfase nog lastig kan worden."

Gelukkig voor PSV was Noni Madueke er vandaag na lange tijd weer bij. "Je weet dat individuele kwaliteiten de wedstrijd kan killen. We hebben het lastig om wedstrijden als deze dood te maken na een voorsprong. Dan is het lekker dat Noni dit doet, we weten dat hij dit kan, net als Cody ook. We zijn blij dat de buitenspelers weer terug zijn."




Tags

dumfries killen buitenspelers cody dood fortuna madueke nuchter opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage