Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Sommige dingen kunnen beter maar de zege was verdiend'

7 maart 2021 17:46

Trainer Roger Schmidt vond dat zijn team verdiend had gewonnen. "We weten dat sommige dingen beter kunnen", zegt hij realistisch, "Maar ik denk wel dat we verdiend hebben gewonnen. Voor de rust creëerden we veel maar je weet dat als je de opponent in leven houdt het alsnog een probleem kan worden, dat is altijd hetzelfde."

Hij gaf toe dat ook Fortuna veel kansen kreeg. "Na de pauze bewezen ze waarom het hier zo lastig winnen is. Natuurlijk werden ze gevaarlijk maar als onze tegenstanders die voortaan allemaal gaan benutten wordt het wel erg lastig he. Alles bij elkaar ben ik tevreden en ik denk dat de zege terecht was."

Natuurlijk stemde ook de invalbeurt van Noni Madueke hem zeer tevreden: "Noni trainde afgelopen week voor het eerst weer met de groep mee. Hij bewees hard te hebben gewerkt in zijn revalidatie. We hadden verse energie nodig dus dan ga je wisselen. We hadden nu voor het eerst wel een rustige week maar daarvoor was het constant Engelse weken. Dan ga je niet na één week al weer iedereen fit hebben. Zeker als je bedenkt dat een Mario Götze en Yorbe Vertessen terugkomen van lange blessures. Daar moet je rekening mee houden."

Nog heel even over Mo Ihattaren. De jongeling liet ESPN weten beter geen interviews te geven omdat hij al genoeg in het nieuws was geweest. Schmidt: "Uiteindelijk is dat zijn eigen beslissing maar ik denk dat het goed is om op voetbal te focussen."




Tags

schmidt roger bedenkt creeerden espn fortuna gotze ihattaren jongeling madueke opponent pauze revalidatie stemde vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage