Transparent
Inloggen
Sluiten

Dumfries en Malen in voorselectie Oranje

7 maart 2021 20:19 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Dumfries en Malen in voorselectie Oranje; image source: Pro Shots

De PSV'ers Denzel Dumfries en Donyell Malen zijn opgenomen in de voorselectie van Oranje die zojuist is bekendgemaakt. Op vrijdag 19 maart wordt de definitieve selectie bekend. Met die selectie begint Oranje aan de WK-kwalificatiereeks, te beginnen op 24 maart in Istanbul tegen Turkije. Zaterdag 27 maart is er dan een thuiswedstrijd in Amsterdam tegen Letland. Daarna vliegt Oranje door naar Gibraltar om daar op 30 maart de derde wedstrijd af te werken.

Meer op Ons Oranje




Tags

oranje dumfries malen gibraltar letland turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
malen ja?? zo mag het toch wel niet?
+1/-2

3 jaar geleden (gewijzigd)
Stekelenburg opgeroepen....Hoe serieus moeten we deze bondscoach verder nog nemen. maar goed, zowel Malen als Dumfries niet echt in goede doen de laatste weken. Maar beiden wel mogelijk weg deze zomer dus weer een kans om zich in de kijker te spelen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Noem eens één, om niet te zeggen, 3 betere Nederlandse doelmannen. Ik kan het niet hoor.

Verder hoop ik dat Nederland verliest en dat Dennie & Donnie schadevrij terugkomen bij de club.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Jeroen Zoet, Vermeer, Bijlow (weet niet hoe fit hij nu is), Padt en als Stekelenburg niet te oud is dan komt ook Pasveer in aanmerking ;)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Pasveer zou kunnen, mist ervaring. Stekelenburg heeft wél in WK-finale gestaan. En keepers gaan lang mee.

Zoet is een grap zeker, is verworden tot een matige parodie op een keeper. Was grote factor in het mislopen landstitel én het niet overwinteren in EL in 2019.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Moet eerlijk bekennen dat ik het Italiaanse voetbal niet zo goed volg dat ik precies weet hoe Zoet het daar doet. Laatste jaren bij PSV waren inderdaad niet best, maar ja, bij wie wel... Toendertijd bij Atletico bewees hij een topkeeper te kunnen zijn, jammer dat we hem toen niet verkocht hebben.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Beste CL-keeper van maart 2016. Das war einmal. Ik volg Spezia niet op de voet, maar volgens mij houdt hij de bank warm.
+1/-0

3 jaar geleden
Zal ik hem maar maken dan...had Rosario inmiddels ook wel weer terug verwacht. Raar om Stekelenburg te selecteren, steek dan een talentvolle keeper een veer in zijn reet om zijn ontwikkeling te volgen. Ik mag toch aannemen dat hij niet in de definitieve selectie zit...al weet je het nooit natuurlijk. Verder kan ik ook geen PSV speler bedenken die aanspraak zou maken. Gakpo moet zich weer opnieuw bewijzen, maar die zal volgend jaar wel aansluiten.
+1/-0

3 jaar geleden
Zolang er nog heel veel gevaar van de tegenstander via de kant komt waar Dumfries normaal acteert maakt ik me ernstig zorgen over zijn transferwaarde. Wat speelt die gozer een bagger serie zeg. En dat sinds hij pappa is geworden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage