Transparent
Inloggen
Sluiten

Beperkte opkomst verwacht bij Villarreal-PSV

26 maart 2003 11:11

Verslaggever: RvW

Vanavond om 21.45 uur speelt PSV een vriendschappelijke wedstrijd in Spanje tegen Villarreal. Er wordt slechts een beperkte aantal Spaanse fans verwacht voor de derde editie van 'Trofeo de la Cer?mica'. De eerste twee edities (tegen Paris Saint Germain en een mini-toernooi met Valencia en Castell?n als tegenstanders) gingen verloren voor Villarreal. Coach Benito Floro heeft aangegeven de wedstrijd serieus te benaderen en met zijn basisopstelling te zullen starten. Wel wil hij al zijn spelers enige speeltijd geven. PSV zal door de afwezigheid van een behoorlijk aantal internationals met name verdedigend met een fantasie-opstelling gaan spelen. Doelman Kooiman maakt in ieder geval zijn debuut in het eerste elftal van PSV.

De wedstrijd wordt alleen uitgezonden door het tweede kanaal van een regionale zender in Valencia.

Meer op




Tags

villarreal opkomst valencia benito castell cer editie fantasie floro kanaal kooiman mica mini trofeo zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage