Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Wij moeten beter met onze kansen omgaan'

14 maart 2021 16:34

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan niet tevreden te zijn over de wedstrijd tegen Feyenoord. "We hadden onze kansen af moeten maken om de overwinning over de streep te trekken. Dat laten we vandaag na", aldus Dumfries. "De kansen die Feyenoord kreeg waren slordigheden van onszelf. Zeker in de eerste 30 minuten controleerden we de wedstrijd goed en hadden we goed balbezit. We moeten kritisch op onszelf zijn. Niet alleen op de aanvallers, maar op het hele team. Wij moeten beter met onze kansen omgaan."

PSV raakt de grip in de eerste helft kwijt. "We drukten Feyenoord achteruit. Je moet dan alleen zuiver zijn en niet te snel de bal verliezen. Dat lieten we op een gegeven moment na", zei hij daarover. "Het is gewoon heel zonde dat we vandaag niet winnen."

In de tweede helft werd de druk op Feyenoord verder opgevoerd. "De ruimtes achter hun probeerden we aan te vallen in de hoeken", zo gaf de aanvoerder aan. "Dat deden we op zich goed. We kwamen er een paar keer goed door. We moeten alleen zuiniger zijn met onze kansen."




Tags

dumfries feyenoord controleerden drukten espn slordigheden zuiniger zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje