Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Waterreus over Joël Drommel: 'Een goede goal is volgend jaar een keepersfout'

14 maart 2021 20:51 - Rondo
Foto: Pro Shots

Ronald Waterreus over Joël Drommel: "Een goede goal is volgend jaar een keepersfout"; image source: Pro Shots

Ronald Waterreus ziet de komst van Joël Drommel bij PSV zitten met oog op de toekomst. Dat gaf hij aan bij Rondo op Ziggo Sport zondagavond. De oud-doelman van PSV maakte wel direct een kanttekening. "Een tijdje geleden speelde Twente thuis tegen Feyenoord. Toornstra maakte toen echt een goede goal. Nu is het een goede goal, volgend jaar is dat een keepersfout", aldus Waterreus. "Dat is het verschil tussen subtop en top. Zie de goal van Berghuis vandaag. Heel Eindhoven begint alweer te denken dat de eerste bal op doel gelijk raak is."

Op dit moment vindt Waterreus toch Yvon Mvogo nog de betere doelman. "Hij heeft al wat meer kilometers gemaakt", zo gaf hij aan. "Joël Drommel zal kilometers moeten maken en daarom is mijn vraag of hij wel zal gaan spelen. Ik ken natuurlijk de achterliggende redenen niet, maar ik had Unnerstall nooit weggedaan. Dan weet je zeker dat hij altijd kan gaan keepen."




Discussieer mee op de forums


Tags

waterreus drommel keepersfout kilometers achterliggende berghuis feyenoord kanttekening mvogo rondo toornstra twente unnerstall yvon ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Heb (nog) geen goed gevoel bij deze aankoop. Had liever Lars in het doel gehad. Hoop dat ik het mis heb!
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Natuurlijk wordt er gezegd het eerste schot op doel is meteen raak, want n feit!

Ik zie @PSVenschede het wel zitten met Joël, omdat Schmidt n makkelijk mee voetballende keeper wil en dat beheerst Lars niet. Overigens vind ik Lars n betere keeper dan Yvon, want het gaat toch vooral om n keer n onmogelijke bal te pakken in de top... echter dat ziet Schmidt anders en daarom maakt Lars geen echte kans, wat ik nogal kortzichtig vind.

Drommel is wel de meest getalenteerde jonge keeper in Nederland en heeft al wel behoorlijk wat kilometers @waterreus op de teller. Daarnaast is hij Nederlander en aanvoerder van Twente.
Zekerheid krijg je nooit, maar ik denk dat het n goede zet is van PSV, jammer dat Lars niet langer 2e doelman wil zijn (bij PSV).
+1/-0

 
3 jaar geleden
Eens wat betreft Lars versus Yvon, riep voor de wedstrijd begon al thuis op de bank: als berghuis maar niet de kans krijgt om uit te halen zoals in de Kuip en wat gebeurt er....die had Yvon kunnen keren vin ik. Zo dicht bij de paal kwam de bal niet. Wat leeftijd, taal enzo begrijp ik de aankoop wel maar op basis van kwaliteit heb ik nog twijfels. Hoop dat jij gelijk krijgt en niet ik 😉
+1/-0

 
3 jaar geleden
En Justin Bijlow dan om er 1 te noemen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Bedoel je die speler die vaak geblesseerd is en nu zelfs voorrang moet verlenen aan Marsman?
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Doet dat iets af aan het feit dat die jongen een geweldig talent is? Zou eind 2020 zelfs debuteren in de selectie van oranje maar natuurlijk: hij kan er geen kloten van.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Feit is tony dat hij voorbij gestreefd is door Joel Drommel, dus laat die stoere taal maar achterwege, of wil jij hier voorstellen dat we Bijlow moeten halen?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik wil helemaal niets voorstellen. Ik reageer alleen op je post waarin je stelt dat Drommel de meest getalenteerde keeper van Nederland is. Vraag me af waarom je Bijlow niet noemt en je tevens stelt dat Drommel Bijlow voorbij zou zijn? Kenners denken er schijnbaar anders over. https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/bijlow-en-drommel-kunnen-de-beste-keepers-van-nederland-worden~ad47fb71/link
+1/-0

 
3 jaar geleden
In dat artikel van november 2020 staat toch dat die 2 de meest getalenteerd zijn, maar inmiddels is Drommel, mede door de blessures van Bijlow, toch de kroonprins?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat maakt Drommel in jouw ogen de kroonprins?
+1/-0

3 jaar geleden
Meneer waterreus houd je verdomde snavel eens dicht
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ach het is tenminste n echte PSV er tussen al die echte snavels😁
+1/-2

3 jaar geleden
Ik snap hier de negativiteit jegens Waterreus niet. Hij heeft toch gewoon gelijk? Mvogo houdt de, op het oog, houdbare bal van berghuis niet en wij klagen. Natuurlijk. En hij heeft ook gewoon gelijk dat een bal die niet geheel onmogelijk is om te houden, bij PSV, en dan vooral voor de supporters, ALTIJD gehouden moet worden, of het wordt gezien als keepersfout. Dus de druk is veel hoger hier dan bij Twente. En de media heeft er ook een handje van om PSV'ers af te kraken. Dus wat is er mis met deze uitspraak? Hij stelt: als Drommel naar PSV komt, is bijna elke goal een fout van hem en niet een goed schot oid. Kun je de klok op gelijk zetten: dat gaat sowieso gebeuren.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Inderdaad - de lat ligt bij PSV voor een keeper altijd extreem hoog. Gomes werd ook weggelachen in zijn eerste jaar omdat het een clown was die geen punten pakte.
Wat een beetje vertrouwen al niet kan doen (zie ook Marsman in het andere doel gisteren).
+1/-0

3 jaar geleden
Ik ben, zoals wellicht bekend hier, absoluut niet blij met de keepersruil. Het is echter, zo goed als, een feit. Dus wij zullen het ermee moeten doen.

Ik ben dan ook bereid om de man een eerlijke kans te geven. Hopelijk beschaamt hij ons vertrouwen niet.
+1/-0

3 jaar geleden
Mvongo pakt ook zelden punten dus het lijkt me verstandig dat we een keeper in eigen beheer willen. Schijnbaar kost een Mvogo ook gewoon €1,75m per jaar. PSV is gewoon niet bij machte om een ervaren keeper te halen tenzij ze transfervrij komen. Als je voor Drommel al €4m moet lappen is dat echt heel veelzeggend. Een smak geld. We lieten Zoet voor 2 rollen King pepermunt vertrekken. Ik neem aan dat die €4m vol met variabele componenten zit anders vind ik het verdomd veel geld. Is deze jongen mentaal al sterk of was het toeval dat hij tegen AZ zeer ongelukkig keepte?
+2/-1

 
3 jaar geleden
Als ik het topic van Zoet teruglees, hadden we ongeveer bij moeten betalen om van hem af te komen, want hij kon er volgens vele 'supporters' echt he-le-maal niks van. Dan is 2 rollen pepermunt nog niet eens zo'n slechte deal. ;)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Twente en PSV(en ajax) zijn 2 verschillende werelden. Bij PSV moét je, bij Twente is dat veel minder. Aan Drommel om te laten zien dat hij een waardige PSV-keeper wordt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Plus het feit dat je bij Twente lekker in de wedstrijd kan groeien en je veel te doen krijgt terwijl je bij PSV, normaliter, in de meeste wedstrijden nauwelijks werk krijgt maar er wél moet staan op dat ene cruciale moment. Wordt dus ook veel gevraag van concentratie(behoud).
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat is zeker n punt @killer, concentratie èn fysiek opstarten elke keer. En de concurrentie is ook sterker normaliter, daar weet Reus alles van. ;)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Daar weet de "concurrentie" van Reus ook alles van. ;-)
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zie elke keeper die tegen ons speelt de ene na de andere fantastische bal pakken, terwijl bij ons nagenoeg elke bal op goal raak is. Het zou dus een verbetering moeten zijn. Ik heb echter vrij weinig vertrouwen in onze scouting en het aankoopbeleid. Hopelijk is er nu eens een keeper gehaald die ook daadwerkelijk in PSV 1 gaat spelen, en ook niet heel onbelangrijk, ballen tegenhoud. We gaan het een kans geven. Ik hoop in ieder geval dat dit betekend dat we Mvogo terug kunnen sturen. Die is het geld gewoon niet waard geweest. Wat dat betreft mogen we blij zijn dat daar ook niet een grote zak met geld aan uitgegeven is.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hahaha, goede beginzin! Dat verzuchten wij nou ook meestal: pfff weer een doelman die tegen ons de wedstrijd van zijn leven keept!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wij beginnen ook altijd met de keeper van de tegenpartij "lekker" in te schieten met makkelijke ballen. En als hij dan is warm gedraaid gaan we het wat moeilijker maken.
Onze tegenstanders gooien hun hele ziel en zaligheid in wat waarschijnlijk een van de weinige kansen zal zijn. Ons afmaken is te vrijblijvend vind ik, zo van "oohh we krijgen nog kansen genoeg".
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage