Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV mede dankzij prachttreffers Fodé Fofana veel te sterk voor Jong FC Utrecht

15 maart 2021 21:48
Foto: Pro Shots

Jong PSV mede dankzij prachttreffers Fodé Fofana veel te sterk voor Jong FC Utrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond met grote cijfers weten te winnen op bezoek bij Jong FC Utrecht. Het duel werd met liefst 1-6 gewonnen door de ploeg van Peter Uneken. Via Shurandy Sambo en Joël Piroe stond Jong PSV al snel op een 0-2 voorsprong en na een heerlijke omhaal zorgde Fodé Fofana voor de ruststand.

Na rust wist aanvoerder Tijn Daverveld al snel voor de vierde treffer te zorgen, waarna Fofana met wederom een prachttreffer na een uur spelen al het vijfde doelpunt van Jong PSV in het net had liggen. Enkele minuten later wist ook de thuisploeg op het scorebord te komen, waarna invaller Johan Bakayoko in de slotfase voor de eindstand wist te zorgen.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Sambo (65' Kreekels), Daverveld, Obispo, Oppegard, Matuta, Kjolo, Touré (65' Bakayoko), Antonisse (71' Timan), Piroe, Fofana




Discussieer mee op de forums


Tags

jong fofana fode utrecht bakayoko daverveld piroe prachttreffers sambo antonisse delanghe kjolo kreekels matuta obispo oppegard prachttreffer timan toure uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Eindelijk een goede uitslag, nou doorzetten richting middenmoot...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Inderdaad een tijdje geleden .. gelijk een dikke overwinning. Aankomend weekend het vaandelteam ook het goede voorbeeld geven.
+1/-0

3 jaar geleden
Toch even de druk van live op ESPN weg en het komt meteen goed. JUtje heeft overigens wel een hele slechte reeks.
Desondanks in 1-6 een mooi resultaat. Jong AZ won van hun provinciegenoot, dus het schuift weer wat in elkaar.
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi doelpunt met een omhaal van Fofana. JPSV kwam snel op voorsprong en dat bracht toch wel rust in het team.Normaal loopt jong tegen een achterstand aan en moet het geforceerd op zoek naar een gelijkmaker zoals tegen Dordrecht. Hopelijk kunnen ze deze lijn Vrijdag tegen Jong AZ doortrekken en PSV1 het goede voorbeeld geven.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zie de naam Fodé Fofana steeds vaker voorbij komen. Heeft die jongen de potentie om in navolging van jongens als Gakpo, Madueke, Teze etc de stap te maken?
+1/-0

 
Die vraag is heel makkelijk te beantwoorden: Ja, 100%. Heel groot talent.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Stap 2 is mentale weerbaarheid. 😅
+1/-0

 
En natuurlijk zijn blessuregevoeligheid. Is al twee keer ernstig geblesseerd geweest. Gelukkig tot nu toe iedere keer goed bovenop gekomen. Ik denk persoonlijk dat hij al in het eerste had gezeten als hij niet zoveel blessures gehad zou hebben.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja net als Sambo, voor de rest heb ik mijn twijfels en zou wel mager zijn helaas
+1/-0

 
Dat ben ik niet met je eens. Als er uit iedere lichting twee spelers in het eerste elftal komen, zijn dat gewoon goede cijfers. Daarbij zitten al een flink aantal spelers bij de A-selectie die qua leeftijd nog bij Jong PSV zouden mogen spelen (inclusief Malen).

Van de huidige selectie van Jong PSV ben ik ook overtuigd dat in ieder geval Oppegard, Seelt en Antonisse de A-selectie zullen halen. En Ledezma is er natuurlijk ook nog. Die zou ongetwijfeld al definitief zijn doorgestroomd naar het eerste als hij niet zwaar geblesseerd was geraakt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat zou mooi zijn, maar ik ben nog niet overtuigd, hopelijk zie ik t verkeerd!

We zijn natuurlijk wel verwend - dat ben ik met je eens - de laatste jaren, met veel doorgebroken jeugd; dat is een hele mooie en lucratieve ontwikkeling. Wat dat betreft is PSV sinds Cocu wel is zeer positieve zin zijn balans gaan verleggen; iets waar ik trots op ben (zelfs toppers opleiden) en ook nodig is gezien de internationale verhoudingen.
Dat moet echter wel doorgezet worden...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage