Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Piroe: 'Anderen bij PSV maken goede stappen, maar daarmee wil ik mezelf niet tekort doen'

17 maart 2021 09:43 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Joël Piroe: "Anderen bij PSV maken goede stappen, maar daarmee wil ik mezelf niet tekort doen"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt Joël Piroe terug op zijn seizoen tot nu toe. In december liet hij van zich spreken met een doelpunt in Heerenveen en twee treffers toen hij tegen Omonia Nicosia zijn debuut in de basis maakte. Sinds de winterstop krijgen echter vooral andere aanvallers de voorkeur. De spits komt dan vooral in actie bij Jong PSV. "Anderen bij PSV maken goede stappen, maar daarmee wil ik mezelf zeker niet tekort doen", aldus Piroe. "Ik heb kwaliteiten en uiteindelijk maakt de trainer een keuze voor zijn selectie. Bij de beloften spelen is voor mij beter dan niks, omdat ik fit moet zijn om me te blijven ontwikkelen en mijn kansen te kunnen benutten."

De wedstrijd tegen Omonia Nicosia zorgt voor mooie herinneringen bij Piroe gezien zijn twee doelpunten. "Dan merk je pas echt hoe ongelooflijk veel mensen meeleven met PSV en ook met mij als persoon", zo geeft hij aan. "Ik vond het fijn om zoveel supporters blij te maken, waaronder natuurlijk mijn ouders."




Tags

piroe nicosia omonia heerenveen jong meeleven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hij lijkt me geen topper, maar dat zei ik tot mijn grote schaamte ook van Zahavi. Er schijnen toch ook Europese clubs achter hem aan te zitten dus hij zal best wel iets kunnen. Toen hij mocht invallen deed hij dat zeker niet onaardig. Maar een jonge spits moet natuurlijk wel veel spelen. Misschien gewoon een jaartje verhuren en kijken hoe dat uitpakt, en dan zelf een ervaren (breekijzer) spits kopen voor op de bank.
+1/-0

 
Hij is vorig seizoen al verhuurd aan Sparta. Mocht hij daar de bank warm houden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt, was ik even vergeten, daar maakte hij inderdaad niet echt veel indruk
+1/-0

3 jaar geleden
Wel een zorgwekkende droogte tussen Omonia en jong Utrecht. Hij zat dan ook wel vooral op de bank. Toch opvallend weinig speeltijd voor de beginmaanden van het jaar, waarin (J)PSV vaak drie wedstrijden per week speelde.
Daarmee lijkt PSV toch liever te investeren in andere spelers.
+1/-0

3 jaar geleden
Kijk dat is pas een reactie. Niet zeiken maar gewoon je best doen. En als dat dan niet goed genoeg is, dan lukt het wellicht een niveautje lager. En dat is absoluut geen schande. Prima mentaliteit!
+1/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja. Mentaliteit okay en al eens gescoord in de weinige minuten in het eerste. Twee redenen om hem komend seizoen nog eén keer te verhuren en te zien of er doorgroeimogelijkheden richting PSV 1 zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zie in hem zeker wel potentie om de spits te worden alleen moet die dan ook beloond worden voor wat die levert. Hij heeft in de paar invalbeurten laten zien dat die bijdraagt aan goals/assists in tegenstelling tot de lieveling van onze roger Vertessen.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind Vertessen niet beter dan Piroe. Hij heeft iig geen betere indruk op mij achter gelaten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Roger Schmidt, die dagelijks met deze jongens werkt, denkt daar duidelijk anders over. PSV moet met dit soort jongens gewoon keuzes maken. Als ze twijfelen, gewoon verkopen. Pappen en nathouden hoort niet bij een topclub
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je hebt helemaal gelijk Tony. Onze Rodger Schmidt heeft daar een veel betere kijk op dan mij. Hoe durf ik mijn mening te geven. Mijn excuus
+1/-0

3 jaar geleden
Heeft goede techniek en blijft rustig en overzicht houden voor de goal. Daar scheelt het nogal eens aan bij bijv. Malen. Ik snapte niet waarom hij bij Sparta weinig speelde. Snap ook niet waarom hij na Heereveen en Omnia niet wat meer kans kreeg. Kon, voor hij verhuurd werd aan Sparta, naar Italie (Juve en Roma). We halen doorgaans weinig rendement uit onze dure jeugdacademie. Welke 'toppers' zijn daar nu allemaal vandaag gekomen waar ons 1e wat aan heeft gehad of die we goed hebben verkocht? (Memphis en Bergwijn).
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage