Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Twente-TD Jan Streuer: 'Dit bericht komt in elk geval niet van ons vandaan'

18 maart 2021 10:35 - Tubantia.nl
Foto: Pro Shots

FC Twente-TD Jan Streuer: "Dit bericht komt in elk geval niet van ons vandaan"; image source: Pro Shots

Technisch directeur Jan Streuer heeft tegenover Tubantia gereageerd op de berichten dat FC Twente ruim 6 miljoen euro zou verlangen voor Joël Drommel. "Het is wel duidelijk dat dit bericht vanuit de club komt. Het komt in elk geval niet bij ons vandaan. Bij ons weten maar twee mensen hoe het precies in elkaar zit", aldus Streuer. "En nee, een bedrag gaan wij niet noemen. Dat vind ik niet netjes. Dit is niet mijn manier van werken, maar ik doe daar verder ook niet zo moeilijk over. Iedereen moet dat zelf weten. Ik loop al lang genoeg mee om te weten dat dit soms bij het spel hoort. Men probeert je van alle kanten te bewerken."

Streuer wordt daarbij herinnerd dat voor een doelman normaal gesproken minder wordt betaald dan voor een veldspeler. "En ik begrijp dat nooit zo goed, want een goede keeper is één van de belangrijkste dingen voor een goed elftal", zo geeft hij aan.

Meer op Tubantia.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

streuer twente bewerken drommel veldspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Ach de waarheid ligt in het midden, dat gesmijt met bedragen is over het algemeen een zaakwaarnemer die het onderste uit de kan wil of de pers met sensatiezucht. Ik verwacht dat Drommel gewoon gaat komen, tegen een miljoen of 3,5 of 4, met wat prestatiebonussen ofzo misschien nog.
+2/-0

5 maanden geleden
Daaaag!
Drommel en FC Twente zijn deze soap niet waard.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Insinueert Streuer nou dat het lek bij PSV zit? NEXT. (d)Rommel is Gomes niet
+1/-0

5 maanden geleden
Laat maar mooi zitten dan. Je kan mij niet wijsmaken dat er niks anders van vergelijkbaar of beter nivo te krijgen is voor het bedrag dat ze er voor over hebben.
Nou scouting, laat nu eens zien dat jullie wel goede alternatieven voorhanden hebben, daar zijn jullie voor opgericht. Een keeper in het zicht hebben die ineens boven komt drijven in Nederland kan iedereen die op zondag met het bord op schoot zit. Het gaat om talent herkennen en er op tijd bij zijn. Ik ga er vanuit dat jullie ook dossiers hebben met alternatieven die jullie wel gevolgd hebben. Je kunt mij niet wijsmaken dat er niet ergens in Europa een keeper haalbaar is van een vergelijkbaar nivo als Drommel.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Zo simpel dit.
Hoeveel goede keepers zijn er in Nederland? Hoeveel van die keepers zijn goed genoeg voor een basisplaats bij PSV? Hoeveel van die keepers zijn financieel haalbaar? En hoeveel van die keepers wil naar PSV?

Probeer dan nu maar eens een realistisch lijstje van 10 keepers uit Europa te maken. Succes!
+2/-0

 
5 maanden geleden
Drommel staat iig niet op dat lijstje
+1/-0

 
5 maanden geleden
1, of Drommel goed genoeg is moet ik nog maar zien.
2, nee,het is niet simpel, daarvoor hebben we dus een enorm scoutingapparaat dat overal zijn voelsprieten uit heeft staan. Althans dat mag ik hopen anders ga ik er voor dat geld ook solliciteren. Mijn punt is, en dat heb ik al vaker gemaakt, dat we er blijkbaar niet meer toe in staat zijn , zoals vroeger, te verrassen met een transfer, met een slimme constructie, met 'het op het goede moment op de juiste plaats zijn' , kortom met een transfer die verbaast. Tenzij een trainer zijn contacten aanboort zoals dit seizoen. Wat moeten we dan met een scoutingapparaat.
+1/-0

 
5 maanden geleden
De scouting heeft zijn zaakjes echt wel op orde en die "voelsprieten" zijn er ook echt wel. Maar dan nog is het gewoon niet zo simpel. Het lukt hier ook niemand om een lijstje te maken van 10 keepers die per direct goed genoeg zijn voor de basis van PSV, financieel haalbaar zijn en nu bij PSV willen spelen. En mocht zo'n lijstje wel te maken zijn hebben er nog tientallen andere, soms veel betere en rijkere, clubs precies ook zo'n lijstje, want ook die hebben allemaal scouts en "voelsprieten". En dan heb je nog een enorme bak randzaken die een "haalbare speler" opeens niet meer zo haalbaar maken.

Je kunt de scouting afzeiken, ze de deur uitschoppen en de beste scouts halen die er zijn, maar daarmee haal je nog steeds niet elke speler die je wil.

Het is gewoon niet zo simpel.
+4/-1

 
5 maanden geleden
nee, het is nogmaals niet simpel maar ik heb de laatste tijd het idee dat het bij ons vooral heel moeilijk is. Maar als ik jouw idee hierover doorredeneer is het dus eigenlijk zo moeilijk voor een club als PSV om uberhaupt iemand binnen te halen via scouting dat ik denk, dan kap er ook maar mee. Zoek maar een samenwerkingsverband met een grote club dan of gooi alles op je eigen jeugd met alle risico's van dien. Je mag toch wel iets verwachten van onze scouting. Wij hebben altijd achteraan in de rij gestaan tov de grote clubs maar desondanks in het verleden een heel goed trackrecord opgebouwd mbt aankopen. Wij waren daar bv altijd beter in dan ajaks, Dat mis ik nu helemaal. Maar goed, we leggen ons wel neer bij dit nivo dan blijkbaar
+2/-0

 
5 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Maar als ik jouw idee hierover doorredeneer is het dus eigenlijk zo moeilijk voor een club als PSV om uberhaupt iemand binnen te halen via scouting dat ik denk, dan kap er ook maar mee. Zoek maar een samenwerkingsverband met een grote club dan of gooi alles op je eigen jeugd met alle risico's van dien.Tadaah!!... Dat is dus precies wat PSV doet. Samenwerking zoeken met topclubs, geen fortuin aan scouting, wel een fortuin aan jeugdopleiding. En ja, met alle risico's (en mogelijkheden) van dien. En dan je best doen om wat geld te verdienen, zodat je toch ook nog wat spelers kan halen. En ja.. die kosten dan geld, veel geld, en dat zijn niet de pareltjes maar de leftovers die betere, rijkere clubs niet willen of links laten liggen.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Nou, dan zijn we eruit. Maar dan blijf ik het jammer vinden dat we de laatste tijd uit de categorie leftovers dan ook meestal de slechtste keuzes maken. En help me even, met wie hebben wij een,succesvol, samenwerkingsverband? Dan kunnen we het afsluiten.
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

En help me even, met wie hebben wij een,succesvol, samenwerkingsverband?Met niemand meer, want de nadelen daarvan zijn inmiddels ook duidelijk. Daarbij zijn we natuurlijk ook niet meer het PSV uit de tijd dat we nog een samenwerking met Chelsea hadden, toen speelde we nog elk jaar CL. Dan wordt het al een stuk makkelijker om goede spelers te huren van topclubs of voor Alex en Angelinho-achtige deals.
Maar dit is dus wel allemaal allang geprobeerd, omdat het dus zelfs toen al heel moeilijk was voor PSV om goede spelers te halen.
En nu doet PSV het dus iets anders. Ze proberen nog steeds wel spelers die buiten de boot vallen of nog niet klaar zijn voor het 1e van een topclub te huren of kopen, maar geen "samenwerking".
+1/-1

 
5 maanden geleden
"Tadaah!!... Dat is dus precies wat PSV doet. Samenwerking zoeken met topclubs"
en 1 post later
"Met niemand meer, want de nadelen daarvan zijn inmiddels ook duidelijk"

Is lastig discussiëren zo
Maar goed ik weet genoeg. Bedankt voor je antwoorden
+2/-1

 
5 maanden geleden
Die zag ik al wel aankomen.

open/sluit de onderstaande quote:

Maar als ik jouw idee hierover doorredeneer is het dus eigenlijk zo moeilijk voor een club als PSV om uberhaupt iemand binnen te halen via scouting dat ik denk, dan kap er ook maar mee.Tadaah.. dat doet PSV dus ook. ;) En samenwerken heeft men gedaan en probeert PSV nog steeds ook al is de manier van samenwerken door de jaren heen verandert door redenen die ik ook al heb gemeld.
Mea cupla voor mijn ietwat onduidelijke verhaal.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Thx voor deze explainer.Nu is het helemaal duidelijk 👍😉
Wat er ook gebeurt en hoe ze het ook doen. ik hoop zo op een of meerdere aankopen met een impact ala Guardado, Cocu en v Bommel. Met een paar gerichte versterkingen en aanpassingen in het team zit er zeker muziek in deze groep. Geen enkele keer verloren(los van de beker) van ajaks, elke wedstrijd, ongeacht de verdedigende nadruk van de tegenstander, zoveel kansen etc. Dat moet toch een keer goed in elkaar passen.
Dan gun ik dit jaar ajaks een leeg museumplein maar volgend jaar toch weer een stomend stadhuisplein.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Je moet natuurlijk ook gewoon een beetje geluk hebben en alles moet goed vallen. Maar ook nu doet PSV het natuurlijk helemaal niet zo slecht als sommige mensen soms denken of roeptoeteren. Gotze is voor 90% van alle clubs totaal onhaalbaar maar speelt nu bij onze mooie club en ook Madueke is normaal gesproken een onhaalbaar talent voor heel clubs maar speelt ook gewoon bij onze mooie club. Ook Max is eigenlijk gewoon te goed voor PSV. En hoewel er veel geklaagd wordt over Schmidt is dat toch ook gewoon een hele knappe zet van PSV en een slimme manier geweest om toch goede spelers te kunnen halen.

Ik bewonder de creativiteit van PSV. Wat dat betreft loopt Ajax al tientallen jaren mijlenver achter op ons, zoals PSV op hun jeugdopleiding.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Ik mag hopen dat PSV mondiaal scout en niet alleen in Europa.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Al ga je op Mars scouten... het lijstje met goede en haalbare keepers zal er niet groter van worden. Ook als blijkt dat E.T. heel goed kan keepen zal zijn zaakwaarnemer proberen te kijken of er nog meer uit te halen valt als PSV interesse toont.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Mocht Drommel te duur blijken gewoon lekker met Mvogo doorgaan desnoods. Hoeveel keepers lopen er in Afrika en Zuid Amerika?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Precies.
Misschien speelt Mvogo (of Drommel) volgend seizoen een stuk beter in een waarschijnlijk weer compleet ander team. Het is ook niet zo dat de rest van het team het Mvogo nou zo makkelijk maakt dit seizoen. Een beetje steun van publiek in een vol stadion kan ook helpen.

open/sluit de onderstaande quote:

Hoeveel keepers lopen er in Afrika en Zuid Amerika?


Whaha... Geen idee maar er is nog steeds geen Afrikaans land wereldkampioen geworden.;)
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Het pillenpakkertje in Amsterdam is toch maar mooi bij verre de beste doelman in Nederland. Zo'n type zou perfect passen bij onze topclub. Heb ik veel meer mee dan met Drommeltje. Wanneer komen onze superscouts weer eens met een tropische verassing? Of wat te denken van een gigant uit Skandinavie bijvoorbeeld?
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Dat pillenpakkertje zit voorlopig thuis en kost Ajax een fortuin. En die wil je bij PSV?

Dus lijkt het je een goed idee om een paar scouts naar Afrika te sturen voor een paar jaar? Noem nog eens 10 goede keepers uit Afrika die gelijk bij PSV in de basis zouden kunnen of hadden kunnen staan van de laatste 20 jaar.
Wat heeft Ajax overgehouden aan de jarenlange samenwerking met Cape Town? En hoeveel goede keepers zijn er uit die opleiding van De Visser gekomen?
Onana kwam trouwens van Barcelona, vanuit die academy van Eto'o waar verder ook niets uit is gekomen.

Isaksson was ook ooit een van de, zo niet de beste keeper uit Scandinavie.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Het gaat er mij om dat er tienduizenden keepers wereldwijd rondlopen en wij, het machtige PSV maar op Drommel zouden gaan hopen? Dacht het niet.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Tienduizenden keepers, waarvan misschien 100 goed genoeg voor PSV en waarvan 90 totaal onhaalbaar en die andere 10 twijfelen. Zelfs Drommel zou, als we verhalen moeten geloven, liever voor Ajax keepen.

Zo machtig zijn we helaas niet, wel heel creatief en alert. Drommel is NU mogelijk, mede door dat pillenslikkertje, over 3 maanden is het waarschijnlijk al niet mogelijk meer om Drommel te halen.
+1/-0

5 maanden geleden
"Het is wel duidelijk dat dit bericht van de club vandaan komt. Het komt in elk geval niet van ons vandaan..." (aldus de club)

Beetje paradoxaal dit, om niet te zeggen schizofreen.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Was ook het eerste wat ik dacht. Ik ga er even vanuit dat hij met de club PSV bedoelde. En daar kunnen we het natuurlijk alleen maar mee eens zijn. Wij zijn DÉ club
+1/-0

 
5 maanden geleden
Er staat ‘vanuit de club’. Dat is idd vreemd, maar waarschijnlijk heeft hij gezegd ‘van buiten de club’. En hebben ze hem gewoon niet goed verstaan 😉
+1/-0

5 maanden geleden
Streuer moet maar hopen dat er een club komt die meer wil bieden dan PSV en waar Drommel naar toe wil, anders staat ie voor lul. (zou ie ajax al gebeld hebben? :) )
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws