Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben de kans om het gat tussen de tweede en derde plaats groter te maken'

19 maart 2021 11:58

Op de persconferentie van vrijdag gaf Roger Schmidt aan de wedstrijd tegen AZ als een heel belangrijke te zien. "We hebben de kans om het gat tussen de tweede en derde plaats groter te maken. Daarom is het heel belangrijk om zondag te winnen", aldus Schmidt. "Ook met een tweede plaats kunnen we misschien in de groepsfase van de Champions League uit gaan komen."

Ook voor het vertrouwen zou het goed zijn als PSV zondag weet te winnen. "We hebben al lang niet meer gewonnen van dit soort teams", zo gaf hij aan. "De laatste wedstrijden hebben we laten zien dat we goed kunnen voetballen tegen deze grote ploegen, maar het is nu ook tijd dat we in staat zijn om deze te winnen. Daarom is de wedstrijd van zondag ook belangrijk."




Tags

schmidt roger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage