Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Niet honderd procent zeker dat Yvon Mvogo ook volgend jaar onze keeper is'

19 maart 2021 12:26
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Niet honderd procent zeker dat Yvon Mvogo ook volgend jaar onze keeper is"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt bevestigde vrijdag dat het niet zeker is dat Yvon Mvogo ook na dit seizoen bij PSV zal keepen. Dat gaf hij aan op de persconferentie. "Hij is voor twee jaar gehuurd, maar zijn club heeft de mogelijkheid om hem terug te halen als ze dat willen", aldus Schmidt. "Het is daarom niet honderd procent zeker dat hij ook komend seizoen onze keeper is. We moeten daarom op alles voorbereid zijn. We zijn heel tevreden over hem en hopen dat hij volgend seizoen nog bij ons is, maar we zijn daar niet zeker over."

Het feit dat PSV bezig is om Joël Drommel te halen heeft geen effect bij de international van Zwitserland. "Dat hoort bij professioneel voetbal", zo gaf Schmidt aan. "Er zijn altijd geruchten over spelers. Ook keepers moeten accepteren dat een club altijd bezig is om de selectie te versterken met goede spelers. Goede spelers zijn niet bang voor andere goede spelers. Ze zijn juist blij dat er andere goede spelers komen zodat ze dan meer kans hebben om succesvol te zijn."

Over Drommel zelf wilde de trainer weinig zeggen. "Ik wil alleen zeggen dat hij een goede keeper is", zei hij daarover. "We zijn bezig om een zo goed mogelijk team te krijgen voor komend seizoen, maar dat is iets wat nu op de achtergrond speelt. Ik focus me op het huidige seizoen met mijn huidige selectie en de wedstrijden die we moeten spelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt mvogo roger yvon drommel zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat mij betreft is het wel 100% zeker dat hij niet bij ons keept. Niet in staat om punten te pakken en bijzonder onzeker meevoetballend. Het zal echt niet enkel aan die jongen liggen, maar bijna alles tussen de palen vliegt erin. Zoet heeft ook zo'n periode gehad merkwaardig genoeg. Eis 1 is ballen tegenhouden en bij voorkeur ook eens een onmogelijk. Meevoetballen staat bij mij op plek 2 en dat lijkt mij makkelijker te trainen dan het keepen zelf.
+1/-0

 
Onmogelijke ballen pakken, is en blijft onmogelijk.
+1/-0

3 jaar geleden
Begint weer een aardige soap te worden, met die keepers.
+1/-0

3 jaar geleden
Dat Schmidt zegt heel tevreden te zijn over Mvogo is natuurlijk voor de bühne. Het kan niet anders dan dat hij er ook meer van verwacht had. Als ballenstopper valt het erg tegen en dat compenseert hij niet met meevoetballende kwaliteiten. Wat ik tot nu toe van hem heb gezien is niet het niveau wat PSV nastreeft.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage