Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel: 'De vraagprijs van FC Twente is wel aan de forse kant'

20 maart 2021 00:16 - ESPN
Foto: Pro Shots

Joël Drommel: "De vraagprijs van FC Twente is wel aan de forse kant"; image source: Pro Shots

Vrijdagavond werd Joël Drommel op ESPN gevraagd wat hij vindt van de transfersom die FC Twente wil voor hem. De Tukkers zouden ruim 6 miljoen euro voor hem willen ontvangen. "Als ik eerlijk ben vind ik dat wel aan de forse kant", aldus Drommel. "Maar ik kan er niet te veel over zeggen."

De doelman werd gevraagd of het hem irriteert dat de transfer nog niet is afgerond. "Het ligt niet aan mij. Het ligt aan de clubs die er uit moeten komen", zo gaf hij aan. "Ik moet gewoon geduldig zijn en focussen bij Twente."

Drommel speelde vrijdag met FC Twente met 0-0 gelijk op bezoek bij sc Heerenveen waarna de doelman tot Man of the Match werd uitgeroepen. "Ik heb niet veel te doen gehad, dus een beetje raar dat ik dan tot man van de wedstrijd wordt uitgeroepen. Maar het is mooi meegenomen", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel twente espn heerenveen match

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als ik het goed begrepen heb zouden Drommel en zijn zaakwaarnemer recht hebben op een deel van de transfersom. Als die 2 nu eens als eersten een move maken om een transfer mogelijk te maken. Het gaat heel ordinair gewoon om poen. Niet meer en niet minder.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk dat de speler gewoon eerst wacht totdat de clubs vastlopen. Dan kan hij altijd nog iets aanbieden... Zo zou ik het tenminste doen in zijn positie.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Draait heel het voetbal om. Niks nieuws
+2/-0

3 jaar geleden
PSV, hoe dom kun je zijn, als je Lars Unnerstall verkoopt aan FC Twente, om dan deze deal met Drommel hier niet in te betrekken. Weer amateuristisch bezig, bestuur PSV.
+2/-12

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik probeer altijd met respect te reageren maar vind dit echt een ontzettend domme en storende reactie. Hoe vaak moet er nog gezegd worden dat Lars Unnerstall een aflopend contract had. PSV heeft niks maar dan ook echt helemaal niks te zeggen over een speler met een aflopend contract.

Het probleem hieraan is dat mensen zoals jij een beeld krijgen van het bestuur van PSV terwijl jullie zelf de gene zijn die totaal niet op de hoogte zijn. Alsjeblieft eerst even zelf nadenken en de situatie volledig analyseren voordat je conclusies gaat trekken, want dit is onwetend klagen en slaat nergens op.

PS: Ik vind ook zeker niet dat de directie van PSV alles goed doet, maar het geval Unnerstall - Drommel heeft niks met elkaar te maken.
+16/-1

 
3 jaar geleden
Joel drommel heeft geen aflopend contract?
Volgens mij op 21 juni 2021.
Dus psv geeft een ervaren goede keeper gratis weg aan een club..
En betaald vervolgens de hoofdprijs voor een keeper van dezelfde club in
precies de zelfde situatie.
Dus omgekeerd,Drommel komt transfervrij naar Psv en Psv vraagt aan Twente 6 miljoen euro voor Unnerstal met zelfde aflopend contract.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Contract van Drommel bij twente loopt nog door tot juni 2022. Twente had een eenzijdige optie om te verlengen met een jaar. Dus dan is de speler niet gratis eind dit seizoen. Unnerstall echter is wel gratis, want contract loopt juni 2021 af. Duidelijk zo?
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ja meneer Antonh,dan nog had je als Psv Unnerstal als wisselgeld kunnen gebruiken en het bedrag wat je voor Drommel wilde betalen van te voren geregeld.
Unnerstal is zeker geen slechtere keeper .
Dus slecht geregeld van Psv.
+1/-2

 
Wat klets je nou? Het contract van Unnerstall loopt af. Hoe moet PSV hem dan als wisselgeld gebruiken? PSV wilde zijn contract verlengen, maar dat wilde hij zelf niet. Wat hadden ze dan anders moeten doen?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Zoet,Unnerstal,Hendrix..kom maar halen voor een stuiver en wij betalen overal de hoofdprijs.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
@scorendemiddenvelderaub volgens mij begrijp jij niet heel veel van de marktwerking van voetbalspelers. Zoet en Hendrix zijn inderdaad voor heel weinig geld weggegaan. Dit is aan de ene kant slap, maar aan de andere kant wel wat PSV siert. PSV gunt spelers die veel voor de club hebben betekent een transfer wanneer dit nodig is. Dit betekent niet dat spelers die normaalgesproken voor 10 miljoen de deur uit gaan nu voor 1 miljoen weg kunnen, maar in het geval van Hendrix en Zoet is er een heel klein beetje water bij de wijn gedaan vanwege hun bewezen diensten voor PSV.

Waarom jij de naam Unnerstall hier tussen zet is voor mij echt een raadsel, heeft echt helemaal niks met de situaties Zoet en Hendrix te maken. Je kan simpelweg geen geld vragen voor een speler die niet van jou is, dus PSV kan geen geld vragen voor Unnerstall deze zomer. Hoop dat je het nu eindelijk een beetje begrijpt.
+3/-0

 
@PSVinside; een kleine nuance, een speler is nooit van een club. De betaling is om het huidige contract af te kopen. Voor de rest is het correct.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je had Unnerstal vorig jaar al een contract verlenging kunnen aanbieden.
Psv is niet financieel in de positie om zo beleid te voeren.
Wat is er mis met Unnerstal als eerste of tweede keeper?
Lijkt me een heel nette jongen die geen onrust gaat maken.
Het hele keepersbeleid vind ik zeer slecht momenteel.
Mvogo is niet beter als Unnerstal en is gehuurd zonder optie tot koop.
Viergever zelfde verhaal,verlengen ..anders zie ik die volgend jaar gewoon transfervrij naar Feyenoord gaan.
En daar gaat ie gewoon basis spelen.
Vind maar weer een nieuwe Viergever voor weinig.
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Is ook echt al heel vaak vermeld dat PSV vorig seizoen al een verlenging van het contract aan Unnerstall heeft aangeboden, maar hij wilde niet. En over het contract van Viergever is niks naar buiten gebracht, en geloof mij maar dat PSV echt niet zit te slapen en er over een jaar plotseling achterkomt dat hij in een keer transfervrij is. PSV is dus echt wel bezig met of zijn contract te verlengen, of hem deze zomer voor een laag bedrag te verkopen.

Jij gaat er gewoon automatisch vanuit dat PSV slecht handelt zonder enige kennis over de daadwerkelijke handelingen van PSV te hebben.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Lars Unnerstall stapt transfervrij over naar Twente dus ik snap je verwijt niet.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Deze reactie is amateuristisch, niet het bestuur van PSV.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Beste Josjes, ik mag toch hopen dat je een grap maakt? Of hebben wij wat gemist? Vertel anders even voor hoeveel Lars verkocht is.
+2/-1

 
De kans om een medesupporter massaal "terecht" te wijzen wordt hier met beide handen gegrepen, dit wordt meer en meer een soort norm hier, is toch niet echt nodig, zeker weten dat ik mijn eigen niet geliefd maakt hiermee, maar dat is ook niet de bedoeling.
+7/-3

 
3 jaar geleden
Waarom niet @por, dit is een forum?
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
5 reacties is misschien wel heel veel van het goede inderdaad. Maar denk dat veel supporters (zoals ik) er ook wel een beetje gek van worden dat er altijd maar ondoordacht negatief naar het bestuur van PSV wordt gewezen. Dat de media dat doet is logisch en dat hoort erbij, maar van de eigen supporters mag wel wat meer worden verwacht toch.

Kritisch zijn is goed, maar alles aangrijpen om te claimen dat het bestuur van PSV slap, gemakzuchtig, amateuristisch of dom is gaat na een tijd enorm irriteren.
+11/-0

 
3 jaar geleden
@Por: is toch belachelijk om PSV in deze iets te verwijten? Wat hadden ze dan moeten doen? Lars met de gun op zijn slap moeten dwingen om bij te tekenen? Ongelooflijk niveau zeg
+4/-0

 
3 jaar geleden
Het lijkt soms net alsof Twente zo'n sterke onderhandelingspositie heeft, maar dat valt mijns inziens nogal mee. Unnerstall is door Twente gehaald als eerste doelman en ze MOETEN Drommel deze zomer verkopen. Het lijkt erop dat Twente hoopt dat Ajax zich in de strijd gaat mengen (ik kan geen andere club bedenken die interesse in Drommel zou kunnen hebben). Wat heeft Ajax te bieden dan? Een uiterst onzekere toekomst, gezien het Onana-verhaal. Daar valt weinig van te verwachten dus en bovendien wil Drommel erg graag naar PSV. Conclusie: even geduld nog, deze transfer komt rond, voor een schappelijke prijs. En mocht Twente onverhoopt zo hoog in de boom blijven zitten, dan schakelen we gewoon door.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Precies @texel, Streuer speelt poker maar heeft weinig in z'n handen. Tenzij ajax hem 3 azen onder de tafel aanreikt, en dan nog moet Drommel willen. Het lijkt me sowieso onwaarschijnlijk dat ajax er zich in gaat mengen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een oever- & uitzichtloze soap begint ook dit weer te worden. Ik zou als PSV zijnde hier maar gauw mee kappen en mijn pijlen richten op een andere talentvolle doelman. De vraag is alleen welke?

Ik blijf erbij dat Unnerstall, wanneer een beroep op hem gedaan, er stond en Mvogo bij lange na niet altijd. Die laatste keepte natuurlijk beduidend meer wedstrijden.

Zonde dat Lars onder Schmidt nooit een échte kans heeft gehad om in de eredivisie een reeks wedstrijden te keepen. Dan had je nu wellicht wél de beschikking over 2 eredivisiewaardige keepers. Temeer omdat ik Lars in die korte periode onder Bommel/Faber een goede indruk vond maken.
+3/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Geloof niet dat PSV dit een soap vindt @killer, dat maak jij ervan. PSV heeft een bod neergelegd, wacht op een antwoord en er wordt verder gesproken, naar eigen goeddunken van PSV. Niet PSV, maar Schreuder zoekt de pers op, dat is zíjn soap. Altijd rustig blijven, ben blij dat jij niet de onderhandelingen voor PSV doet ;).
+4/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ben jij betrokken bij de onderhandelingen? Zijn nogal wat stellingen
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik ben ook blij dat ik de onderhandelingen niet doe. Maar voor de supporters, dus voor mij, is dit een oeverloze soap aan het worden. En dat voor een, imo, bepaald niet imponerende keeper. Laat gaan, zou ik zeggen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik wel, maar wie zou jij dan halen?

Die keeper van Sparta is wellicht n alternatief, verder zie ik weinig perspectief in ons land
+1/-1

 
3 jaar geleden
Is die Unnerstall niks voor ons?
+3/-0

Als er 1 of 2 man iemand iets al duidelijk heeft gemaakt hoeft verder toch niet meer?
+2/-0

3 jaar geleden
Door naar de volgende zou ik zeggen. We horen het wel als Twente toch nog serieus zaken wil doen. Ik zou het overgrote gedeelte van het geld in de verlenging van Malen en een dijk van een CV stoppen (Ik weet die is duurder dan 6 miljoen, maar alle beetjes helpen). Die keeper van Ado deed het ook geweldig tegen ons, of die van Fortuna, ah die was van ons, Padt speelde ook altijd werelds tegen ons. Misschien kun je 1 van die twee van Feyenoord wel binnen hengelen die willen geen beide tweede viool spelen. Keepers zat, dat meevoetballen hoeft niet zo'n nadruk op te liggen, dat kun je trainen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Pfffff. Liever iemand met veel talent om ballen tegen te houden dan iemand met veel meevoetballend talent die er soms een keer een bal uit houdt. Beide zou nog beter zijn, maar in die vijver kunnen wij niet vissen
+1/-0

3 jaar geleden
Keeper van Sparta halen, veel meer talent!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat zal een lastig verhaal worden denk ik.
Ajax heeft een samenwerking met Sparta en een 1e optie op talenten van Sparta.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje