Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het is irritant dat onze wedstrijden altijd zo verlopen'

21 maart 2021 17:36

Roger Schmidt gaf in gesprek met ESPN aan dat de laatste wedstrijden steeds tot hetzelfde verhaal leidden. "We creëren een hoop kansen. De tegenstander krijgt nauwelijks kansen, maar scoren wel", aldus Schmidt. "We maken geen gebruik van de momenten om de wedstrijd te beslissen."

Volgens de trainer had PSV veel betere mogelijkheden. "In de eerste helft hadden we wel vijf, zes of zeven kansen en hun 2-0 was ook niet eens een grote kans," zo gaf hij aan. "Het is vergelijkbaar met de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en ADO. We verliezen zoveel punten door hetzelfde verhaal. Dat moeten we veranderen. Het is ongelukkig dat we niet kregen waar we recht op hadden."

In de tweede helft kwam PSV niet meer goed voor de dag. "Ik miste de energie en het vuur. Het is irritant dat onze wedstrijden altijd zo verlopen", zei hij daarover. "Ik weet niet precies waarom wij het moment in de wedstrijd kwijt raakten om terug te kunnen komen. Het is teleurstellend, maar we moeten accepteren dat we problemen hebben in de aanval én de verdediging. De goals voor de tegenstanders zijn ook steeds veel te makkelijk. AZ heeft tegen ons nu vijf keer gescoord en geen enkele keer was dat een grote kans. Dat moeten we echt verbeteren."




Tags

schmidt irritant roger ado espn feyenoord vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage