Transparent
Inloggen
Sluiten

Bondscoach Jong Engeland: 'Noni Madueke is een beetje zoals Phil Foden de vorige keer'

24 maart 2021 12:42 - The Daily Mail
Foto: Pro Shots

Bondscoach Jong Engeland: "Noni Madueke is een beetje zoals Phil Foden de vorige keer"; image source: Pro Shots

In gesprek met The Daily Mail is Jong Engeland bondscoach Aidy Boothroyd lovend over de kwaliteiten van Noni Madueke. "Hij is een erg getalenteerde jonge speler. Heel enthousiast dat hij is opgeroepen en een beetje zoals Phil Foden de laatste keer. Niemand had nog echt van hem gehoord tot ze hem zagen spelen op het toernooi", aldus Boothroyd. "Mensen kenden hem al een beetje, maar hij is nu doorgebroken. Hopelijk kan hij nu alleen maar voor nog meer positieve aandacht zorgen. Hij heeft een geweldig aanstekelijk karakter, dat zelfs aan de telefoon naar voren komt."

Madueke is de jongste speler in de selectie van Jong Engeland voor het EK dat deze week begint. Ondanks dat hij op de vleugels onder meer concurrentie heeft van Mason Greenwood en Callum Hudson-Odoi verwacht The Daily Mail dat de aanvaller van PSV een belangrijke rol zal gaan spelen. Jong Engeland komt donderdagmiddag om 15:00 uur voor het eerst in actie tegen Zwitserland. Daarna volgen zondag en woensdag nog wedstrijden tegen respectievelijk Portugal en Kroatië.

Meer op The Daily Mail




Tags

engeland jong madueke foden phil boothroyd aanstekelijk aidy callum getalenteerde greenwood hudson kroatie odoi portugal zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooie woorden. Goede ontwikkeling. Maar laat het idd niet te snel gaan. Noni is nog niet klaar bij PSV. En wij zijn nog niet klaar met Noni. Nog lang niet.
+1/-0

3 jaar geleden
Maar wij hebben vertessen en die is net als de Bruyne.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wij zijn niet bang want Vertessen is erbij, Vertessen is erbij, Vertessen is erbij. Ben erg benieuwd naar zijn scorend vermogen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje