Jordan Teze en invaller Cody Gakpo slechts gelijk tegen Roemenië

24 maart 2021 22:53

Jordan Teze en invaller Cody Gakpo slechts gelijk tegen Roemenië; image source: Pro Shots

Jong Oranje is het EK onder 21 begonnen met een teleurstellend gelijkspel tegen Roemenië. Na een zwakke wedstrijd eindigde het duel in 1-1. Jordan Teze speelde de hele wedstrijd en kon persoonlijk terugkijken op een goede wedstrijd. Cody Gakpo viel halverwege de tweede helft in, maar ook hem lukte het niet om de wedstrijd nog in winst om te zetten. Jong Oranje komt zaterdagavond om 21:00 uur opnieuw in actie. Dan is Duitsland de tegenstander. Dinsdag volgt nog een duel tegen gastland Hongarije.

cody gakpo jordan roemenie teze jong oranje duitsland hongarije

3 jaar geleden
Zoals we PSV jaren hebben zien spelen, veel balbezit en verder gebeurt er helemaal niks. Wat was dit een beroerde wedstrijd zeg.
+1/-0

Toch frappant dat Gakpo invalt terwijl hij geblesseerd is
+2/-0

Dat was niet het geval. Hij is alleen nog niet wedstrijdfit genoeg om binnen korte tijd meerdere wedstrijden vanaf de start te spelen. Er werd daarom al rekening gehouden met de volgende wedstrijd tegen Duitsland over een paar dagen door hem in te laten vallen.
+1/-0

Het ging mij om de zin: "Cody Gakpo viel halverwege de tweede helft geblesseerd in" ;)
+1/-0

Uiteraard. Daar reageer ik ook op.
+1/-0

site-admin 3 jaar geleden
Geen idee waar we met onze gedachten zaten, maar hij bleek toch gewoon fit te zijn ;) Tekst is logischerwijs aangepast :D
+1/-0

De jongens doen een mooie ervaring op, het zegt allemaal niet zoveel verder, komen ze verder is het mooi meegenomen.
+1/-0

Bijzonder dat Gakpo, die niet fit genoeg was om te beginnen, er toch nog in wordt gebracht om de boel te gaan redden. Als ze nou met 3 nul voor stonden kan het weinig kwaad, ook een dom risico maar dan wordt hij iig niet het veld in gestuurd om een overwinning te gaan forceren.

Schiet mij maar lek.
+1/-0

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage