Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeremy Antonisse debuteert met assist voor Curaçao in doelpuntrijke wedstrijd

26 maart 2021 09:00
Foto: Pro Shots

Jeremy Antonisse debuteert met assist voor Curaçao in doelpuntrijke wedstrijd; image source: Pro Shots

Jeremy Antonisse heeft donderdag zijn vrijdagnacht zijn debuut gemaakt voor het nationale elftal van Curaçao. De aanvaller van Jong PSV kreeg van bondscoach Guus Hiddink een half uur speeltijd. Antonisse liet zich direct zien want met een assist hij hij ook een aandeel in de 5-0 zege tegen Saint Vincent en de Grenadines. Bovendien was hij zelf ook enkele keren dicht bij een treffer.

PSV Onder 18-doelman Tyrick Bodak kreeg geen speeltijd. Ook onder Hiddink is voormalig PSV'er Eloy Room logischerwijs de eerste doelman. Bodak heeft met Zeus de la Paz bovendien nog een doelman met een verleden bij PSV voor zich.

Zondag om 23:00 uur Nederlandse tijd komt Curaçao opnieuw in actie. Dan wacht de uitwedstrijd tegen Cuba. Vanwege de restricties door het coronavirus wordt het duel echter in Guatemala gespeeld.




Tags

antonisse curacao jeremy bodak doelpuntrijke hiddink coronavirus cuba eloy grenadines guatemala jong paz restricties tyrick vrijdagnacht zeus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Weer een neo-international erbij. Jeremy Antonisse heeft er hard voor gestreden en is ook een speler die toekomst heeft in PSV 1. Hopelijk kan hij deze stijgende lijn doorzetten en uitgroeien tot een belangrijke speler voor PSV. Persoonlijk vermoed ik dat Antonisse volgend seizoen een plekje in de selectie zou kunnen bemachtigen, tezamen met Fode Fofana.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage