Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Oranje met Jordan Teze en Cody Gakpo gelijk tegen Duitsland

27 maart 2021 22:50
Foto: Pro Shots

Jong Oranje met Jordan Teze en Cody Gakpo gelijk tegen Duitsland; image source: Pro Shots

Jordan Teze en Cody Gakpo hebben zaterdag met Jong Oranje voor een tweede keer gelijk gespeeld op het EK Onder 21. Net zoals het duel tegen Roemenië werd ook tegen Duitsland met 1-1 gelijk gespeeld. Beide PSV'ers speelden de hele wedstrijd. Gakpo was bovendien dicht bij een assist, maar zijn voorzet werd door De Wit tegen de paal gekopt.

De groepsfase wordt dinsdag afgesloten met een wedstrijd tegen gastland Hongarije. Om nog kans te maken op een plek in de kwartfinale zal gewonnen moeten worden. Jong Oranje is echter wel afhankelijk van Duitsland - Roemenië. Als dat duel gelijk eindigt en beide teams scoren minstens twee keer is Nederland alsnog uitgeschakeld. Indien Duitsland of Roemenië wint is Jong Oranje bij een overwinning sowieso door, net zoals dat het geval is als Duitsland - Roemenië in 0-0 eindigt. Mocht het daar 1-1 eindigen is het volledige doelsaldo afhankelijk. Jong Oranje is dan door indien het met minstens twee goals verschil van Hongarije wint.




Discussieer mee op de forums


Tags

duitsland jong oranje gakpo roemenie cody jordan teze hongarije nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Cody en Jordan waren de beste van Jong Oranje, Koopmeiners de slechtste.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik snap heel die vd Looy niet. Boadu en brobbey niet laten starten?? Hij en de boer zijn dezelfde klootviolen die er niks van snappen
+1/-0

3 jaar geleden
Rood wit hart,en juist die laatste die je opnoemt,zou PSV zoveel sterker maken.Als je die vergelijkt met Rosario, qua scorend vermogen alleen al ,dat zou zoveel meer PSV waardig zijn.Deze aankoop zou ,ook eigenlijk een noodzaak zijn gezien het feit , dat Gotze en Ihattaren uit hun contracten gaan lopen.Vginkel idem,en zijn fysiek is een vraagteken.Fein gaat hoogstwaarschijnlijk rechtsomkeer.Deze situatie is ook uit te leggen als PSV tevens een nieuwe poging waagt Berghuis aan zich te binden.Met Koopmeijners en Berghuis hebben we het wel direct over kwaliteit die PSV volwassener maakt.Centraal achterin moet echt wat gebeuren,over deze opties zal ik het nu niet hebben.Berghuis is op te halen voor een gelimiteerde transfersom ,rechts buitenkant ,en op 10 kan hij met Gotze van positie wisselen.Koopmeijners is een ander verhaal.Die vertegenwoordigd een stevige transfersom,wat ook begrijpelijk is.PSV moet gaan voor betaling in termijnen in ruil voor transferrechten.Deze speler gaat PSV verder helpen, daar gaat PSV in de toekomst voor cashen,maar daarnaast heb je hem op dit moment nodig om de spelers om hem heen beter te laten voetballen,dan trekken die hun transferwaarde ook aan hem op,en op deze manier is dit een functionele transfer ,die zich terug betaald.PSV wil wachten tot 1 juli ivm liquiditeit.Begrijpelijk wel,maar risiciloos ondernemen is in deze branche achteruitgang.De CL voorrondes,waar we nu voor spelen,staan in de meest positieve ontwikkeling dan voor de deur.Daar geen resultaten pakken gooit de club nog verder terug.
+1/-0

 
Berghuis is niet op te halen voor een gelimiteerde prijs, dat geldt alleen voor buitenlandse clubs. Koopmeiners halen is volslagen onrealistisch gezien de prijs die AZ er voor zal willen hebben.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Koopmeiners kan alleen naar het buitenland omdat ze bij az denken dat ze een topclub zijn en een bedrag om zijn nek hangen die nationaal niet wordt betaald. Zo maken ze al hun talenten zo kapot.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat er gebeurt als een speler verkocht is boeit ze niet veel. Als de prijs Maer betaald word
+2/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
3 jaar geleden
Waar komt dat idee toch vandaan dat we via twee of drie voorrondes in de groepsfase CL terecht zouden kunnen komen? Kijkend naar alle Nederlandse clubs inclusief PSV, alsmede Jong Oranje en Oranje lijkt het me realistischer niet meer naar de echte top te kijken. Die is buiten bereik.Dat Gakpo en Teze twee hele goede spelers zijn wil ik dan wel weer beamen. Maar voordat ze hun top bereikt hebben zijn ze al geen PSVer meer. Helaas gaat het zo anno 2021.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Met gerichte aankopen kan je je echt wel versterken en opnieuw naar boven kijken,maar dan moet je het geld niet investeren in middelmaat.(Baumgartl,Bruma en Doan)
Het bedrag wat in die spelers is geinvesteerd had je dan beter in een echte topper kunnen aanwenden.
Dat is de kunst!
En ja,ik weet het,achteraf wonen is heel mooi.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het schijnt dat het bod van 10 miljoen op de Bruyne door Manchetser City is afgewezen destijds en we toen Baumgarlt voor dat bedrag hebben opgepikt. Maar even serieus, de transferbedragen voor talenten in de Nederlandse competitie kunnen we al niet eens meer betalen. Qua salaris kunnen we de concurrentie met West Bromich Albion niet aan en laten we eerlijk zijn kampioen worden van Nederland is leuk, 4 miljoen per jaar verdienen is leuker en bij een beetje Engelse middenmoter hoef je door de weeks niet eens EL te spelen voor dat bedrag. Wij moeten het hebben van onze eigen opleiding, buitenkansjes als Guardado of Götze en spelers als Malen die terug keren uit een buitenlandse opleiding. Madueke vind ik een perfect voorbeeld waarom spelers naar PSV zouden moeten willen. Daarbij ben ik het wel met je eens dat onze scouting hopeloos heeft gefaald bij eerder genoemde spelers. Er zal altijd wel eens een misser tussen zitten, maar als al je aankopen binnen een jaar elders spelen of op de bank zitten en grof geld gaan kosten moet je serieus over je eigen functioneren na gaan denken.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Zou Toon ook eindelijk het licht gaan zien en bij het eerstvolgende interview waarin naar de ambitie van PSV gevraagd wordt een nulleku achter zijn top 32 betoog hangen?
+1/-6

 
3 jaar geleden
Ik denk serieus dat Toon zijn eigen fantasie verhaaltjes gelooft en helemaal niet door heeft dat PSV onder zijn bewind sportief in een vrije val is geraakt. Schmidt zal komend seizoen moeten gaan leveren, want anders is het toch al bizar grote krediet voor de heren De Jong en Gebrands toch echt een keertje op. Al mag je bij PSV falen tot je erbij neervalt, dat is het gemoedelijke van topsportklimaat.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Word je nou nooit moe om iedere mogelijkheid maar aan te grijpen voor dat sneue gebash van je richting de directie? Helemaal voor iemand die zelf constant om mods aan het smeken was als iemand in de periode van vBommel kritisch durfde te zijn. Dan moesten er direct kaarten gegeven worden, want dat waren geen echte fans.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Ten eerste heb je de feiten duidelijk niet op orde en haal je bepaalde zaken compleet door elkaar. Ten tweede: geloof jij wel in die ambitie van Top32?
+1/-2

 
3 jaar geleden
Ja, natuurlijk. Zo onhaalbaar is dat helemaal niet. Overwinter ieder jaar in de Europa League/Conference League en je bent er al. Het helpt alleen niet als je in de seizoenen hiervoor volslagen lachwekkend presteert Europees. Het eerste jaar onder vBommel niet meegerekend omdat je toen in de slechtst denkbare poule uit kwam met Barcelona, Tottenham en Inter.

Dit seizoen is naar behoren gepresteerd, al had je nooit uitgeschakeld mogen worden door Olympiakos.

Vorig seizoen was volslagen lachwekkend tegen met name LASK. Twee seizoenen geleden had je ongelofelijke pech met de loting. Daarvoor in de voorronde uitgeschakeld worden door een caféteam uit Kroatië (wat er vooral voor heeft gezorgd dat je flink gekelderd bent en waar je nu nog twee seizoenen last van hebt) en een jaar eerder niet weten te winnen van een zwakke Russische ploeg in de Champions League zodat je voor de winter ook alweer klaar was.

Presteer ieder seizoen zoals je dit seizoen presteert en je hangt rond de 25ste plek. Dan kun je met oog op de 32ste plaats zelfs nog een keer een waardeloos Europees seizoen kennen. Zeker met de Conference League die er vanaf komend seizoen aan komt, ligt er weer genoeg ruimte om flink aan het puntensaldo te kunnen werken. Gerbrands heeft altijd uitgesproken dat PSV in 2024 bij de top-32 van Europa moet horen. Overwinter de komende seizoenen ook Europees en je haalt dat vrij probleemloos.
+3/-0

 
3 jaar geleden
@philipske: ik lees je posts graag maar moet je eerlijk bekennen dat Koopmeiners naar PSV totaal onrealistisch is. AZ lacht John de Kong vierkant uit.
+1/-1

 
3 jaar geleden
De Jong wordt niet uitgelachen door AZ, want PSV gaat Koopmeiners niet proberen te halen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Fijn om te weten. Ik kan eindelijk rustig slapen vanavond.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Als je Rosario de penalty's laat nemen, zal hij vast en zeker ook wat meer gaan scoren.
+1/-0

 
Maakt niet uit, Koopmeiners heeft ook al verschillende pingels gemist.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage