Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Oranje dankzij absolute uitblinker Cody Gakpo groepswinnaar op EK Onder 21

30 maart 2021 19:49
Foto: Pro Shots

Jong Oranje dankzij absolute uitblinker Cody Gakpo groepswinnaar op EK Onder 21; image source: Pro Shots

Jong Oranje heeft dinsdag op het EK Onder 21 eenvoudig weten te winnen van gastland Hongarije. Het duel eindigde uiteindelijk in een 6-1 overwinning. Cody Gakpo had een absolute hoofdrol in het duel en was betrokken bij de meeste doelpunten van Jong Oranje. Met een heerlijke steekbal zorgde hij voor een assist bij de 1-0, de 2-0 kwam via een strafschop na een overtreding op hem en vervolgens kwam hij zelf twee keer tot scoren.

Gakpo werd uiteindelijk in de slotfase gewisseld. Jordan Teze had ook een basisplaats. Na twee volledige wedstrijden op rij werd hij nu in de rust gewisseld.

Door de zege gaat Jong Oranje als groepswinnaar naar de kwartfinale. Deze zal eind mei pas gespeeld worden.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje gakpo cody groepswinnaar hongarije jordan teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Lekker hoor, heerlijke voetballer onze EINDTOVERNAAR
+2/-0

3 jaar geleden
Als Gakpo bij @j@x zou spelen zou hij al door de grote clubs begeerd worden. Nog sterker ik denk dat ie dan rond 50-60 miljoen zou opbrengen.
+1/-0

 
Als hij daar had gespeeld had Frons de Boer wel zijn naam geweten en was hij al lang opgeroepen geweest
+5/-0

 
3 jaar geleden
@1977.1978
Dat laat dus zien dat onze mooie club,het beleidsmatig nog flink beter kan doen om ook op dat hierarchische niveau van die club uit te komen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer dat ze door zijn.

Leuk voor Teze en, met name, Gakpo.

(edit: @1977.1978, zegt met name veel over ons technisch management)
+1/-1

 
3 jaar geleden
Jammer?? Wat is dat nou voor quatsch, je gunt Cody en Jordan dit niet?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik gun Cody & Jordan alles, in het shirt van PSV! Bij (Jong) Oranje spelen teveel spelers die ik tot op het bot haat. Als Van der Vaart weer eens een, overigens niet onterechte, grap over PSV hoor maken en ik zie Stekelenburg weer in dat doel staan, ben ik nog steeds blij met de afloop van de finale in 2010. Blij? Zielsgelukkig!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Je bent erg kleindenkend @killer, je gunt iemand waar het je het goed mee op hebt iets niet omdàt je daarmee iemand anders die je niet mag ook iets zou gunnen. Ik ben blij dat ik zo nooit denk.
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
De haat gaat dieper dan de liefde. In voetbal althans.

Kleine nuance. Zoals gezegd gun ik de PSV'ers van (Jong) Oranje al het goede, maar dan wél in het PSV-shirt. En wat nou PSV'ers? Voor je 't goed en wel beseft, zijn zij al weer vertrokken. Clubliefde bestaat niet meer bij de spelers. Parallel ben ik ook louter supporter van PSV en niet meer van individuele spelers. Komt nog bij: hoe beter een Gakpo het doet bij (Jong) Oranje, des te eerder is hij weg.
+1/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Inzake je laatste zin: je weet dat 1 van de belangrijkste pijlers onder ons business model de verkoop van spelers is? Hoe eerder ze vertrekken (tegen dikke bedragen), hoe eerder we wat lucht krijgen. Komende zomer wordt weer een grote test. Een Mo die niet bijtekent en Dumfries en Malen die uit vorm lijken helpt niet!
+1/-0

3 jaar geleden
Was deze wedstrijd ergens te zien of is die nog terug te zien?
+1/-0

 
site-admin 3 jaar geleden
De wedstrijd is volledig uitgezonden op NPO Nieuws. Op Ziggo kanaal 501, bij KPN op 43.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik weet het niet zeker, maar wsl ook op ESPN
+1/-0

3 jaar geleden
Het gaat goed met de JO, als je nu ook weer ziet dat Cody internationaal ook z'n mannetje staat. Als hij de lijn nu doortrekt bij PSV zal de Boer niet om heen kunnen mbt. het EK. De investeringen de afgelopen jaren beginnen aardig te renderen en zouden PSV wel eens flinke boost kunnen geven voor en in de toekomst: Prachtig!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage