Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen scoort tijdens ruime overwinning Nederlands elftal

30 maart 2021 22:41
Foto: Pro Shots

Donyell Malen scoort tijdens ruime overwinning Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft dinsdag een ruime zege behaald op bezoek bij Gibraltar. Het duel in de WK kwalificatie eindigde uiteindelijk in 0-7. Denzel Dumfries had een basisplaats en werd direct na rust gewisseld, terwijl Donyell Malen al vroeg in de tweede helft binnen de lijnen kwam. Pas na het inbrengen van de aanvaller van PSV ging het voorin bij Oranje echt lopen. Malen wist uiteindelijk zelf de vijfde treffer van Oranje te maken.




Tags

malen oranje dumfries gibraltar kwalificatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Kunnen we die keeper van Gibraltar niet kopen ipv die 6 miljoen voor Drommel neer te tellen. Ik denk dat je deze voor 6 ton op kan halen. Wat een reflexen !!! Jammer dat hij geblesseerd raakte. Maar dat zal de prijs wel drukken, dus kom op John, uit die stoel met je luie donder en regelen die keeper.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja die stopte zelfs met zijn bolle kop die kans van Memphis... echt n atleet 🤣🤣🤣
+1/-0

 
2 jaar geleden
Die verslaggever zei dat hij 24 jaar oud was, maar ik denk dat hij de cijfers moest omdraaien. Die had een kop en lichaam als een vent van in de 40 🤭
+1/-0

2 jaar geleden
Belangrijk dat onze kroonjuweel zijn scorend vermogen terugvindt. We hebben de poen hard nodig om door te selecteren van de zomer.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje