Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zegt contracten van tien spelers formeel op, optie in contract Armando Obispo gelicht

31 maart 2021 20:25 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV zegt contracten van tien spelers formeel op, optie in contract Armando Obispo gelicht; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat de contracten van tien spelers formeel zijn opgezegd. Zij komen bovendien niet in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. Het gaat hierbij om Jong PSV-spelers Kyan van Dorp, Gregory Kuisch, Kees van Lindert, Andrew Mendonca, Koen Oostenbrink, Robin Schoonbrood, Mark Spenkelink, Kristofer Kristinsson, Justin de Haas en Rico Zeegers. De Haas en Zeegers zijn momenteel op huurbasis al actief voor een andere club.

Ook Armando Obispo had een aflopend contract in Eindhoven, maar PSV had een optie om zijn verbintenis met één jaar te verlengen. Deze heeft de club gelicht.

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

armando formeel obispo haas zeegers andrew dorp gregory jong koen kristinsson kristofer kuisch kyan lindert mendonca oostenbrink rico schoonbrood spenkelink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Jongens, bedankt voor jullie (jarenlange) inzet. Het hebben mogen aantikken van het betaalde voetbal is toch een droom die zou moeten zijn uitgekomen en waar met trots naar gekeken mag worden. Hopelijk ligt er een mooi vervolg in het verschiet in de KKD of in de hogere regionen van het amateurvoetbal.
+1/-0

3 weken geleden
Wij hebben van jullie genoten!

Ik ken er nog wel een aantal van wie de contracten zo opgezegd zouden mogen worden... ware het niet dat die tientallen miljoenen hebben gekost.
+1/-1

3 weken geleden
De scouting loopt 1 op 11... Dat kan geen toeval meer zijn.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Dit is hard, maar hoort wel bij betaald voetbal.
Weet je wat ik triest vind? Dat die Seb Loeffen naar Sassuolo vertrekt op zijn 17e...
Bedoel Sam Lammers, was tenminste nog 22 jaar en had het eerste gehaald, maar dit pfffff, waar begin je aan???
Zal wel weer obv geld zijn, maar ik vind het toch onbegrijpelijk zo'n stap.
+1/-0

 
3 weken geleden
Bleef stil vanuit psv mbt contractverlenging. Als dan een aardige Italiaanse club langs komt lijkt het een begrijpelijke keuze.
+1/-0

3 weken geleden
Mendoca en kristinsson zou ik hier houden.
De rest mag zeker gaan. Wordt tijd dat ze eindelijk eens het kaf van het koren gaan scheiden bij PSV ipv het handje boven het hoofd houden van al die net niet spelertjes. Het gemiddeld basis niveau moet gewoon enorm omhoog. Doorselecteren aub en links en rechts de grootste talenten proberen binnen zien te hengelen aub.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy