Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpunt van Eran Zahavi bij ruime zege Israël, Philipp Max ziet Duitsland verrassend verliezen

31 maart 2021 22:35
Foto: Pro Shots

Doelpunt van Eran Zahavi bij ruime zege Israël, Philipp Max ziet Duitsland verrassend verliezen; image source: Pro Shots

Eran Zahavi zal uiteindelijk met een goed gevoel weer terugkeren naar PSV. De spits won met Israël met ruime cijfers op bezoek bij Moldavië en zelf nam hij het eerste doelpunt van de Israëliërs voor zijn rekening. Uiteindelijk werd het duel met 1-4 gewonnen. Zahavi werd tien minuten voor tijd gewisseld.

Philipp Max zag tegelijkertijd Duitsland zeer verrassend in eigen huis onderuit gaan tegen Noord-Macedonië. De linksback van PSV zat de hele wedstrijd op de bank en kon zo niet voorkomen dat met 1-2 werd verloren.

Ook Yvon Mvogo kwam niet in actie. De doelman moest voor de derde keer deze week op de bank plaats nemen bij Zwitserland, ondanks dat eerste doelman Yann Sommer niet inzetbaar was. Montpellier-keeper Jonas Omlin kreeg de voorkeur. Het oefenduel tegen Finland werd uiteindelijk met 3-2 gewonnen.
Discussieer mee op de forums


Tags

zahavi duitsland eran israel philipp finland israeliers jonas macedonie moldavie montpellier mvogo omlin sommer yann yvon zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Lekkâh, Eran, lechaim!

Mooie jubileumgoal & record Israël (#25).

Slechts 1 van de in totaal 4 treffers, zondag een hattrick dan maar?

En Alexander de Grote zou ook trots zijn geweest: prachtige overwinning in en tegen Duitsland!
+2/-0

3 weken geleden
De man is verschrikkelijk in vorm. Al het hele kalenderjaar. Terwijl het merendeel van de supporters hem al had afgeschreven. Scoort overal, bewijst hij nu maar weer.
+2/-0

 
3 weken geleden
Hij staat garant voor goals.... al járen lang. Ik vind het nog steeds vreemd dat hij hier door velen werd bestempeld als miskoop en 'hij kan er geen kloten van' zonder even af te wachten hoe hij uit de corona kwam en aanpassingstijd nodig had. Kijk gewoon zijn statistieken na en je ziet dat hij (niet in de sterkste competities) een goalgetter is.
+1/-1

 
3 weken geleden
Ach, diezelfde figuren vonden een maand geleden ook dat het contract van Götze ontbonden moest worden omdat je er niks aan had. Weet je ook meteen hoe serieus je dat moet nemen.
+2/-1

 
3 weken geleden
Ik heb zoiets inderdaad geroepen. De strekking van die opmerking was dat ik serieus twijfel of Gotze nog op een zodanig fysiek niveau komt dat hij STRUCTUREEL het onderscheid gaat maken en dat bijvoorbeeld een seizoen lang. HET verschil tussen PSV en Ajax is eigenlijk Blind, Klaassen en Tadic versus Gotze, Zahavi en van Ginkel. Van dergelijke jongens (met salarissen van €2-5 miljoen per jaar) verwacht je dat ze je ploeg continu bij de hand nemen en helpen om potjes over de streep te trekken. Met alle respect voor Gotze maar ik vind niet dat hij dat doet. Die jongen kan geweldig voetballen getuige zijn assist recent tegen Feyenoord maar vind jij dat we dat genoeg van hem zien?
+1/-0

 
3 weken geleden
De kritiek op Zahavi gaat niet over zijn garantie voor goals maar over of Zahavi anderen wel beter laat spelen. Ik heb genoemd 'Zahavi loopt Malen in de weg'. Je hebt daar destijds zelf op gereageerd. Ik bedoel dat figuurlijk. Bruggink heeft dat ook wel eens met beelden aangetoond. Ik denk dat een Malen minstens zo goed zou renderen in een systeem met heel veel beweging om hem heen. Het is niet voor niets dat hij zijn beste wedstrijden speelde zonder Zahavi naast hem. Ook toen hebben we op momenten een goed PSV gezien. Hoe meer beweging voorin, hoe onvoorspelbaarder dergelijke jongens worden. Idem met Gakpo en Madueke. Ik twijfel sterk of Schmidt met zijn systeem prijzen gaat pakken in NL. Het is niet voor niets dat Moniz aangaf dat er volle bak doorgeselecteerd zal moeten worden van de zomer.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy