Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Vorig jaar dacht ik nog dat ik verhuurd of verkocht zou worden'

31 maart 2021 23:04 - Locker Room KNVB
Foto: Pro Shots

Jordan Teze: "Vorig jaar dacht ik nog dat ik verhuurd of verkocht zou worden"; image source: Pro Shots

In gesprek met Robin van Persie op het kanaal van de KNVB moet Jordan Teze bekennen zelf ook niet verwacht te hebben zoveel te spelen dit seizoen. "Ik zat hiervoor twee jaar op de bank en ben nu basisspeler geworden. Vorig jaar dacht ik nog dat ik verhuurd of verkocht zou worden aan een mindere club om minuten te maken", aldus Teze. "Ik heb nu Europa League gespeeld en speelde bijna in alle wedstrijden. We hebben ook nog overwinterd, dus ik ben zeker blij met mijn carrière tot nu toe."

Teze heeft inmiddels al 38 officiële wedstrijden voor PSV dit seizoen in zijn benen en kwam in totaal 3115 minuten in actie, het meeste van alle veldspelers van PSV. De enige twee duels die hij miste moest hij noodgedwongen aan de kant blijven vanwege een positieve coronatest.
Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan coronatest kanaal knvb noodgedwongen overwinterd persie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Volgens mij klopt de laatste zin niet, onze trainer gaf tegen Feyenoord de voorkeur aan Viergever en Boscagli in het centrum, waardoor Feyenoorders zowat 20x 1 op 1 tegen Mvogo kwamen te staan. 2e helft met Teze veel minder weggegeven.
+1/-0

3 weken geleden
DE verrassing van het seizoen wat mij betreft. Het voelde als een gok om met hem in de basis het seizoen te starten, maar hij is een van de meest betrouwbare en stabiele spelers gebleken. Ben positief verrast.
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Goed dat hij niet verhuurd is, laat staan verkocht, uitleen betekent meestal niet goed genoeg bevonden bij PSV.

Prima ontwikkeling. De enige goede pure verdediger bij PSV.

.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy