Transparent
Inloggen
Sluiten

Erwin van de Looi: 'Ik ben blij dat Cody Gakpo er alsnog bij was dit toernooi'

31 maart 2021 23:22 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Erwin van de Looi: "Ik ben blij dat Cody Gakpo er alsnog bij was dit toernooi"; image source: Pro Shots

In een reactie aan Voetbal International laat bondscoach Erwin van de Looi van Jong Oranje weten lovend te zijn over het spel van Cody Gakpo afgelopen week. "Hij speelde heel goed. Ik ben sowieso blij dat hij er alsnog bij was dit toernooi", aldus Van de Looi. "Ik heb ook uitgebreid met de trainer van PSV gesproken. Wat we met hem zouden doen, hoe we het zouden doen. Het was mooi dat hij nul beperkingen oplegde en zei: Je kan hem opstellen wanneer je wilt. We hebben toen besloten om de eerste wedstrijd niet met hem te starten, ook omdat ik in de andere twee wedstrijden wel met hem wilde starten. En zo is het ook gelopen."

Gakpo werd na de wedstrijd tegen Hongarije zelf gevraagd over een plek in het Nederlands elftal. "Dat is niet aan mij om te beslissen. Het EK is een doel voor iedere speler", zo gaf hij aan. "Het uiteindelijke doel is het Grote Oranje, daar doe je het allemaal voor. Maar nu speel ik bij Jong Oranje en moet ik me hier laten zien. Als ik terug ben bij PSV moet ik me ook laten zien en dan is het aan de bondscoach."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo looi erwin oranje jong beperkingen hongarije oplegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Wel opmerkelijk dat Schmidt Van de Looi geen beperkingen oplegt, maar zichzelf structureel wel. Verder erg blij dat Gakpo de vorm die hij vlak voor zijn blessure had gelijk weer lijkt op te pakken.
+1/-0

 
3 weken geleden
Denk dat als hij het nodig vond hij dat wel degelijk had gedaan, dit was een test dat hij anders zelf gedaan, Cody is een sterk atleet.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy