Transparent
Inloggen
Sluiten

Erwin van de Looi: 'Ik ben blij dat Cody Gakpo er alsnog bij was dit toernooi'

31 maart 2021 23:22 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Erwin van de Looi: "Ik ben blij dat Cody Gakpo er alsnog bij was dit toernooi"; image source: Pro Shots

In een reactie aan Voetbal International laat bondscoach Erwin van de Looi van Jong Oranje weten lovend te zijn over het spel van Cody Gakpo afgelopen week. "Hij speelde heel goed. Ik ben sowieso blij dat hij er alsnog bij was dit toernooi", aldus Van de Looi. "Ik heb ook uitgebreid met de trainer van PSV gesproken. Wat we met hem zouden doen, hoe we het zouden doen. Het was mooi dat hij nul beperkingen oplegde en zei: Je kan hem opstellen wanneer je wilt. We hebben toen besloten om de eerste wedstrijd niet met hem te starten, ook omdat ik in de andere twee wedstrijden wel met hem wilde starten. En zo is het ook gelopen."

Gakpo werd na de wedstrijd tegen Hongarije zelf gevraagd over een plek in het Nederlands elftal. "Dat is niet aan mij om te beslissen. Het EK is een doel voor iedere speler", zo gaf hij aan. "Het uiteindelijke doel is het Grote Oranje, daar doe je het allemaal voor. Maar nu speel ik bij Jong Oranje en moet ik me hier laten zien. Als ik terug ben bij PSV moet ik me ook laten zien en dan is het aan de bondscoach."




Tags

gakpo looi cody erwin oranje jong hongarije oplegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Wel opmerkelijk dat Schmidt Van de Looi geen beperkingen oplegt, maar zichzelf structureel wel. Verder erg blij dat Gakpo de vorm die hij vlak voor zijn blessure had gelijk weer lijkt op te pakken.
+1/-0

 
Denk dat als hij het nodig vond hij dat wel degelijk had gedaan, dit was een test dat hij anders zelf gedaan, Cody is een sterk atleet.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Mbt. Schmidt, hier een leuk interview met Ricardo Moniz: https://www.youtube.com/watch?v=lrDQ-EFdrCclink
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje