Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Ryan Thomas voorbij vanwege operatie aan enkel

2 april 2021 10:03 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Seizoen Ryan Thomas voorbij vanwege operatie aan enkel; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële website dat het seizoen voor Ryan Thomas al voorbij is. De middenvelder is op de training geblesseerd geraakt en moet binnenkort een operatie aan zijn enkel ondergaan. Daardoor zal hij in de resterende wedstrijden niet meer in actie kunnen komen dit seizoen. De afgelopen drie duels was hij ook al afwezig.

Meer op PSV.nl
Tags


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Ja, er blijft ons weinig bespaard dit jaar.
Misschien toch eens onderzoeken waarom we zoveel blessures hebben dit jaar?
+1/-0

5 maanden geleden
Was het niet al voorbij door de terugkomst van Gakpo, Gotze en Madueke dan? Sneu voor die jongen werkt keihard altijd. Kunnen sommige meer getalenteerde spelers een voorbeeld aan nemen. Benieuwd of we hem nu nog ergens kunnen slijten.
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Niks slijten, prima 12e of 13e man, die hebben we ook nodig, daarnaast multi inzetbaar!
+5/-1

 
5 maanden geleden
12e of 13e man heb je regelmatig nodig en moet voetballend veel meer kunnen brengen dan Thomas kan. Je kan hem enkel gebruiken om de boel in het slot te gooien als je zelf geen aanvallende intenties meer hebt. Een echte 12e en 13e man missen we gewoon. Was ook duidelijk te zien dit seizoen.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Het feit dat (met alle respect voor Thomas) dergelijke spelers zogenaamd belangrijk voor PSV zijn is alleszeggend. Vergelijk dat eens met ons laatste team dat kampioen werd. Sterkte met je herstel Ryan. Wat een pech heb jij sinds je PSV’er bent.
+1/-1

5 maanden geleden
Weinig rendement. Sowieso niet goed genoeg voor PSV. Althans het niveau dat PSV zou moeten nastreven. Zie ook Mauro Junior. Wij zijn ver afgegleden.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Als je wil weten waar we de slag met Ajax hebben verloren kunnen we idd het beste het middenveld met elkaar vergelijken, bijna het hele seizoen Rosario, Sangare, Mauro en Thomas. Heb je aan 1 hand genoeg om de gezamenlijke goals bij elkaar op te tellen. Helaas hadden we door blessures en corona niet beter en wil het er bij Sangare en Rosario ook maar weinig uit komen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Verschrikkelijk idd! Terwijl vergelijkbaar duo Hendrix-Rosario ons mede de landstitel heeft gekost in 2019. Alleen kostte Jor ons geen €9M.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Van Bommel heeft ons de landstitel gekost door Perreiro in de tweede seizoenshelft niet meer op te stellen. Heeft je gewoon 10 goals gekost. Verder is de rol van de VAR dat seizoen zacht gezegd zeer discutabel geweest. Helaas voor ons is de VAR daar wel consequent in gebleven.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dus precies wat ik ook al aangaf. Mark van Bommel bleef halsstarrig & hardnekkig vasthouden aan het ultradefensieve blok Hendrix-Rosario hetgeen ten koste ging van Pereiro.

Dus ja, Mark van Bommel is de hoofdschuldige voor het mislopen van de landstitel in 2019. Maar vlak ook de supporting cast bestaande uit Zoet, Schwaab* & var(ce) niet uit.

*betrof slechts één (cruciale) wedstrijd
+1/-0

 
5 maanden geleden
Kunnen jullie niet samen een forum opstarten.
+1/-0

5 maanden geleden
Als we Schmidt nog een seizoen de kans geven, dan houd ik Thomas graag aan boord. Een van de weinigen die 90 minuten lang met het gas vol open kan spelen. Die hebben we 11 (+ wat reserves) nodig, dan kan Schmidt eindelijk het spelletje spelen waarvoor hij is gehaald. In dat opzicht heb je meer aan een Thomas dan Guti.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Voor dat spelletje van Schmidt hebben we een aantal longtransplantaties nodig;-)
+1/-0

 
michelos (geschorst)
5 maanden geleden
Doe maar niet. Tegen Ajax lag zijn tong al na 65m op zijn schoenen. Hij werkt hard, maar het is nog lang niet hard genoeg. In het hoogste tempo kan ie absoluut niet mee op conditie, handelingssnelheid en techniek. Daarbij heeft ie zeiden een oog voor de opening of steekbal. Net als Mauro mag dit hoogstens een breedte speler zijn die blij mag zijn met de bank. Op het middenveld van PSV horen grotere grootheden.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.850 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

backup basarnhem berisha boateng boscagli drita drommelsch dumfries entree eredivisie feyenoord galatasaray ginkel gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho robvdw schmidt shevchenko teze toptalenten viergever