Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpuntloos gelijkspel voor Jong PSV op bezoek bij Excelsior

2 april 2021 22:04
Foto: Pro Shots

Doelpuntloos gelijkspel voor Jong PSV op bezoek bij Excelsior; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond een punt gepakt op bezoek bij Excelsior. Tijdens het duel werden geen doelpunten gemaakt, zodat een 0-0 resultaat het gevolg was. De wedstrijd begon met een flinke domper voor de ploeg van Peter Uneken, omdat Mees Kreekels in de eerste minuut al geblesseerd uitviel met een knieblessure en met een brancard van het veld gedragen moest worden.

Over de hele wedstrijd gezien kreeg Jong PSV de beste kansen, maar de afwerking was net niet zorgvuldig genoeg. In de slotfase van de wedstrijd trad ook Vincent Müller enkele malen reddend op, zodat beide teams genoegen moesten nemen met een punt.

Maandagmiddag komt Jong PSV alweer in actie. In eigen huis begint om 14:30 uur de wedstrijd tegen MVV. In de competitie bezet de ploeg nog altijd de 15de plaats, maar in de vierde periode loopt het een stuk beter. Na drie wedstrijden staat Jong PSV op de 2de plaats.

Opstelling Jong PSV: Müller, Sambo, Daverveld, Kreekels (4' Vos), Oppegard, Doudah (63' Antonisse), Matuta, Kjolo (81' Thomas), Timan, Fofana (81' Rigo), Bakayoko (63' Kristinsson)
Tags

jong excelsior kreekels muller afwerking antonisse bakayoko brancard daverveld doudah fofana kjolo kristinsson malen matuta mees oppegard reddend rigo sambo timan trad uneken vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Ik baal ervan dat ik de wedstrijden van JPSV niet meer uitgezonden krijg via ESPN. Dus niks zinnigs te zeggen anders dat de bank vandaag met veel potentiele debutanten gepopuleerd was: Jimenez, Jansen, Bougafer en jawel: Comenencia. Van deze jongen ben ik erg gecharmeerd. Sambo naar de selectie en Comenencia vaste rechtsback volgend seizoen.
Hebben jullie trouwens het interviewtje gezien met Doudah bij zijn contractverlenging. Geeft daarin aan dat de manier van coachen bij JPSV veel meer gedetailleerd is dan bij PSV O18. Mooie uitdaging voor RvN om ook op trainersniveau weer een stapje te maken.
+1/-0

3 weken geleden
Jammer van de blessure van Kreekels.Zoals het er uitzag betekend dit einde seizoen voor Mees. Ik vraag me toch af of het kunstgras hier een rol in heeft gespeeld.
+1/-0

3 weken geleden
Als jong het goede voorbeeld kan geven door de nul te houden dan moet het vlaggenschip het morgen maar dunnetjes over doen, achterin wel te verstaan!
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy