Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'De week is compleet omdat we dit nu winnend hebben afgesloten'

4 april 2021 17:31

Cody Gakpo gaf in gesprek met ESPN aan tevreden te zijn over afgelopen week. "We zijn natuurlijk door met Jong Oranje naar de volgende ronde en deze week is compleet omdat we dit nu winnend hebben afgesloten", aldus Gakpo, die flink in de picture stond na zijn wedstrijd met Jong Oranje. "Ik heb van vrienden wat doorgestuurd gekregen, maar voor mij is het gewoon zaak om te focussen waar ik nu ben. Dat was vandaag. Gelukkig hebben we als team deze wedstrijd goed gespeeld en gewonnen."

De aanvaller ontving onder meer berichten dat hij bij het grote Oranje moet, maar daar was hij zelf niet mee bezig. "Ik zat nu bij Jong Oranje en daar moest ik gewoon mijn best doen. We moesten door en dat is gelukt. Ik kwam nu terug bij PSV en daar moesten we de laatste zeven wedstrijd goed afsluiten. Vandaag was er één van en daar was ik meer bezig", zo gaf hij aan. "Natuurlijk wil je als speler het hoogst mogelijke halen, maar het is aan mij om dat ook te laten zien. Wie weet ga ik dan mee."

Gakpo keek met een goed gevoel ook terug op de wedstrijd tegen Heracles. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld en een redelijk vroege goal gemaakt. Twee mooie assists van Oli en toen ging het iets makkelijker', zei hij daarover. "In de tweede helft verslapten we iets als team, maar Mo maakte een hele mooie goal als afsluiter."




Tags

gakpo oranje cody jong afsluiter doorgestuurd espn heracles oli picture verslapten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje