Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Nog niet besloten wie er op het middenveld gaat spelen'

9 april 2021 12:21

Op de persconferentie van vrijdag gaf Roger Schmidt aan nog niet besloten te hebben wie hij op het middenveld zal gaan zetten tegen VVV-Venlo. "Olivier Boscagli heeft laten zien dat hij ook een goede optie is op het middenveld. Hij brengt iets speciaals op die positie, maar we hebben het daarvoor ook goed gedaan met Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré", aldus Schmidt. "We zullen zien wat de beste opstelling voor zondag is. Dat is nu nog niet besloten."

Schmidt vindt niet dat hij een luxeprobleem heeft. "Het is juist goed om veel goede spelers te hebben. Zonder Gutiérrez hebben we 19 veldspelers en zij zijn allemaal fit. Ze wachten allemaal op hun moment", zo gaf hij aan. Vorige week hebben we het goed gedaan en ook de trainingsweek was goed. We zullen niet veel veranderen, maar sommige opties moet je altijd overwegen. Het is nu beter dan een paar maanden geleden."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger boscagli gutierrez luxeprobleem rosario sangare trainingsweek vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage