Transparent
Inloggen
Sluiten

Olivier Boscagli: 'Als ik dit niveau vast kan houden kan ik alleen maar belangrijker worden'

11 april 2021 17:19

In gesprek met ESPN gaf Olivier Boscagli aan blij te zijn dat hij weer belangrijk was voor PSV. "Ik ben heel dankbaar. Ik heb het vandaag weer aardig gedaan", aldus Boscagli. "Ik voel veel vertrouwen. Als ik dit niveau vast kan houden kan ik alleen maar belangrijker worden."

Boscagli had wederom een grote rol bij de openingstreffer. "Het was dan niet de assist, maar wel het begin van de aanval", zo gaf hij aan. "Dit is een van mijn kwaliteiten en dat moet ik proberen op het veld te brengen zo goed als kan."

De Fransman was het eens met de opmerking dat hij soms te veel risico neemt. "Maar dat is nu eenmaal mijn stijl van spelen", zei hij daarover. "Soms neem ik te veel risico en verlies ik de bal, maar als het een goede bal is is het meteen een assist of een belangrijke actie. Op deze manier zal ik daarom ook blijven spelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli espn fransman stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage