Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het was zeker geen perfecte wedstrijd, maar goed genoeg voor een duidelijke overwinning'

11 april 2021 18:01

Roger Schmidt keek in gesprek met ESPN met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen VVV. "Het was belangrijk dat we zouden winnen", aldus Schmidt. "We verdienden het ook om te winnen. We hebben twee mooie doelpunten gemaakt en creërden nog een paar goede kansen om meer te scoren. De tegenstander heeft nauwelijks een kans gehad, dus het was uiteindelijk een goede overwinning."

De trainer was het eens met de opmerking dat zeker niet de hele wedstrijd goed was. "Maar het was ook lastig. Het is zeker geen toeval dat zij een spits hebben die 24 keer heeft gescoord", zo gaf hij aan. "Hij is altijd gevaarlijk en het is niet makkelijk om hem te verdedigen. Ze spelen alleen maar lange ballen en dan moet je altijd opletten. Het was zeker geen perfecte wedstrijd, maar goed genoeg voor een duidelijke overwinning."

Schmidt was blij dat hij veel opties op de bank heeft zitten om in te laten vallen. "Dat is een beetje ongebruikelijk dit seizoen", zei hij daarover. "Soms is het lastig om zoveel mogelijkheden te hebben, maar ik ben vooral blij voor Marco van Ginkel en Armando Obispo. Zij hebben hard en lang moeten werken. Dat zij dan kunnen spelen is goed voor ons."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger armando creerden espn ginkel obispo ongebruikelijk vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage