Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Ik heb het altijd naar mijn zin gehad hier, ik ben op mijn plek'

11 april 2021 22:08 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Marco van Ginkel: "Ik heb het altijd naar mijn zin gehad hier, ik ben op mijn plek"; image source: Pro Shots

Marco van Ginkel weet nog niet hoe zijn toekomst er uit ziet. Dat gaf de middenvelder na het duel tegen VVV-Venlo aan in gesprek met Voetbal International. "Mijn contract loopt af en Chelsea heeft nog een optie. Daar weet ik verder niets over, maar als ze die optie lichten is dat waarschijnlijk om uiteindelijk nog wat centen te verdienen aan mij. Ze hebben veel geïnvesteerd in mij", aldus van Ginkel, om daar lachend nog verder op in te gaan. "Ik denk niet dat ik een kans maak in het eerste."

De middenvelder viel tegen VVV voor de zevende keer dit seizoen in. "Ik heb hier hard voor gewerkt en dat betaalt zich uit", zo gaf hij aan. "Ik kreeg te maken met ups-and-downs, maar nu maak ik steeds meer minuten. Daar ben ik blij mee. Ik train altijd mee en mis niets, dat is heel positief."

Een langer verblijf bij PSV is zeker niet uitgesloten. "Ik heb het altijd naar mijn zin gehad hier, ik ben op mijn plek. En ik ben nog niet klaar", zei hij daarover.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel vvv centen chelsea

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Go Marco go!

Ik hoop zo dat hij je oude niveau gaat aantikken, dan iedereen blij!
+4/-0

4 maanden geleden
Dat is mooi, want PSV is ook nog niet klaar met Marco.
+3/-0

4 maanden geleden
Jammer dat het herstel niet verliep zoals gehoopt. Fantastische speler met de juiste mentaliteit en scorend vermogen. Volgend jaar Boscalgi, van Ginkel, Gotze en Gakpo op het middenveld. Laat maar komen hoor!!
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden
Ideaal dat Schmidt al bij PSV zit. Er kunnen realistische keuzes gemaakt worden door neutrale mensen voor komend seizoen. Van Ginkel is een geweldige jongen. Ik gun het hem van harte dat hij terugkeert op een mooi niveau, hopelijk bij PSV.
+2/-1

4 maanden geleden
Wellicht Davy Propper ook ophalen.
+1/-3

 
4 maanden geleden
Nee, dankje.
Niet weer zo'n broodvoetballer die niks heeft met onze mooie club.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden
Ik zie liever Propper/ Guardado en dat soort jongens dan Sadilek, Rosario, Sangare en dat soort club jongens.
+1/-0

 
4 maanden geleden
De bezwaren tegen een komst van Propper snap ik wel. Maar de romantische gedachte dat alleen voetballers met clubgevoel komen, of überhaupt hebben, heb ik al lang geleden losgelaten. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Je hoeft natuurlijk ook geen fan van PSV te zijn, maar er zit een heel groot verschil tussen blij zijn om voor PSV te spelen en PSV gebruiken voor zsm een stap opzij/omhoog.
+1/-0

 
4 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Propper/ GuardadoDat is toch een wereld van verschil.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden (gewijzigd)
Die zogenaamde club jongens zoals Hendrix, Zoet etc leverden geen pepernoot op. Godzijdank hebben we jongens als Propper, Bergwijn, Chucky etc voor veel geld verkocht want de clubkas loopt langzaam leeg. Ik lees nu weer dat men Gutti voor €3m wil verpatsen. Dan moeten we nog van meuk als Bruma, Luckassen, Baumi etc af en Schmidt wil doorselecteren. Dat wordt wat van de zomer kan ik je verklappen.
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Vertel eens @tony over deze zomer.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden (gewijzigd)
Als verkopende partij (dat is PSV gedwongen) zal het verdomd moeilijk worden om door te selecteren zonder je clubkas verder te ruïneren. Of wil je zeggen dat spelers als Gutti, Bruma, Baumgartl, Luckassen makkelijk te slijten zullen zijn. Hopelijk blijft Bielefeld erin zodat het dossier Doan zichzelf op een makkelijke manier oplost. Persoonlijk denk ik dat een Dumfries en Malen minder zullen opbrengen dat wij PSV fans hopen maar wie weet schitteren beiden op het EK. Zie maar eens spelers voor een normale prijs te vinden die ons zichtbaar beter maken. En al helemaal die er midden juli zullen staan. Herinner je je de maanden juli en augustus vorig jaar nog? Ik vrees dat we ook komend seizoen weer met een dergelijk verzwakte selectie de belangrijkste potjes van het jaar zullen moeten spelen. En maar dromen van de CL.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Veel veronderstellingen en verwachtingen. Je deed voorkomen alsof je al op de hoogte was van wat er al speelde mbt transfers. Bij jou is het glas wel heel erg vaak halfvol, sterker nog, helemaal leeg.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden (gewijzigd)
Kwestie van logisch nadenken en om je heen kijken wat er in de normale wereld gebeurt. Zo ingewikkeld is de voetbalwereld niet.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Degenen die verwachten dat er half juli al een volledige selectie staat kan beter stoppen met dromen, want dat is totaal niet realistisch. PSV zal verkopen nodig hebben om echt te kunnen investeren. Malen en Dumfries zullen voor knaken moeten zorgen. Logischerwijs zullen zij voor het EK die stap nog niet gaan maken.

Laten we hopen dat Manchester United de Europa League wint. Dan heb je bij een tweede plaats nog twee weken langer de tijd, omdat je dan een ronde later pas instroomt. Maar zelfs dan zal de selectie nog niet compleet zijn zolang je afhankelijk blijft van de verkopen die gedaan moeten worden.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Half juli een complete/klare selectie is een utopie voor een club, daar moeten ze allemaal mee leven. Zo gaat het al jaren.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden
Ajax stond afgelopen juli gewoon in de steigers. Laat dat net onze grootste concurrent zijn.
+1/-1

 
4 maanden geleden
En laten zij nu niet afhankelijk zijn van verkopen
+1/-0

4 maanden geleden
Niet alleen Chelsea, maar ook PSV heeft flink geïnvesteerd in Marco. Zou mooi zijn als hij voor een vriendelijke prijs overgenomen kan worden of nog een jaar gehuurd.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Wat voor Chelsea een "vriendelijk prijs" is is voor PSV nog steeds een fortuin.
+2/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Chelsea verhuurt Marco met de hoop hem aan PSV te verkopen natuurlijk.Marco is nog niet 100 procent op zijn niveau.PSV kan inzetten op 1.5 a 2 miljoen verspreid betalen over 2 jaar.Tegelijkertijd een visje uitgooien voor een terugkeer van Davy propper, bij Brighton bankzitter,huur, met een koop optie van 6 miljoen.Het zou een hereniging zijn van de succesvolle chemie periode die beide spelers bij vitesse hadden.
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Met een marktwaarde van 2 miljoen zou ik als PSV nooit 1,5 à 2 miljoen betalen aan Chelsea. Chelsea kan hem verkopen voor dat bedrag aan een andere club, vraag is of van Ginkel dat wel wil. Zoja, zal hij dat dus prefereren boven PSV(waar ik aan twijfel), dan wil je hem ook niet hebben. Als PSV hem wil en andersom, denk ik dat PSV hem in principe gewoon transfervrij zal overnemen(of 'n symbolisch bedrag), Chelsea is nl. niet verplicht de optie te lichten. Doen ze dat wel, zullen ze hem ook een salaris moeten geven, maar hij zal geen bijdrage leveren aangezien hij geen schijn van kans maakt(hij deed er zelf lacherig over) in de selectie opgenomen te worden.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen backup balverlies basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord fofana galatasaray gokken ihattaren kwalitatief mand mauro midtjylland mwene obispo ramalho ring schmidt shevchenko spartak teze toptalenten viergever yonci