Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV niet bang voor vertrek van Mario Götze'

14 april 2021 08:14 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV niet bang voor vertrek van Mario Götze"; image source: Pro Shots

PSV is niet bang voor een vertrek van Mario Götze. Dat meldt zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. Eerder deze week kwam het Duitse Sky met het bericht dat de aanvaller na één seizoen alweer zou willen vertrekken en daarom van management is veranderd. PSV is daar echter niet bang voor.

Wel staat er in de zomer een evaluatie gepland. In het contract van Götze is bovendien een clausule opgenomen. Voor een stevig miljoenenbedrag kan hij een transfer maken. Geen enkele club heeft zich vooralsnog voor hem gemeld.
Discussieer mee op de forums


Tags

gotze miljoenenbedrag sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
De warme volksclub die we zijn zal dat stevige miljoenen bedrag niet veel voorstellen, net als bij Moreno en Guardado. Want wat mogen we ze toch dankbaar zijn dat ze hier voor vele miljoenen willen voetballen ;)
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden
Je laatste zin klopt wel degelijk. In de wereld van het grote geld moeten clubs als PSV Zeer creatief zijn om dergelijke jongens überhaupt aan boord te halen. Helaas maar waar.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Lees nu dat Schmidt op de schaduwlijst van Frankfurt staat. Dat zou wat zijn zeg. En dan Gotze meenemen zeker. We gaan het meemaken!
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden
Dan haal je Peter Bosz en gaan we los
+1/-0

4 maanden geleden
Als PSV zou moeten kiezen tussen 10 miljoen of nog een jaar Götze, dan lijkt me dat een lastige keuze. Ik ben niet de penningmeester, maar ik denk dat je er alles aan moet doen om hem nog een jaar aan boord te houden. Niet alleen vanwege zijn voetballende kwaliteiten, maar ook omdat een vol Philipsstadion hem hoort te zien. En ik ben ook van mening dat het de status van PSV ten goede komt dat een speler als Götze hier speelt. Dus onder de 10 miljoen zou ik hem niet laten gaan. Als er een club zo gek is om 15+ miljoen te bieden, dan wordt het een ander verhaal.
+2/-0

4 maanden geleden
Een stevig miljoenen bedrag? Ben benieuwd wat dat inhoud haha. PSV kennende zal het wel een schijntje zijn
+2/-1

 
4 maanden geleden
Dat dacht ik ook meteen, maar ik kan me voorstellen dat PSV afgelopen zomer akkoord is gegaan met een bedrag van circa 10 miljoen of iets dergelijks bij een tussentijds vertrek. Destijds was het natuurlijk uberhaupt een enorme sensatie dat hij kwam, en heeft PSV denk ik ook enigszins mee moeten buigen met zijn eigen wensen.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Ik geloof niet dat PSV hier een hele sterke positie in onderhandeling heeft. Maar goed we zullenzien
+1/-1

4 maanden geleden
Vaak is het bij dit soort berichten toch een beetje "waar rook is, is vuur". Ik kan me ook niet voorstellen dat het voor Götze nou leuk is, zo'n seizoen waar je de laatste 3,5 maand nergens meer voor speelt. En daarnaast een behoorlijke zwerm van negativiteit en chagrijn die rond het team hangt door de tegenvallende prestaties in 2021.

Ik hoop echter dat zowel Schmidt als Götze perspectief zien voor het nieuwe seizoen. Als PSV deze zomer de selectie kan versterken, zal Götze een van de leiders van het nieuwe elftal moeten gaan zijn dat ons de titel gaat brengen. Als er geen perspectief is voor die versterkingen, dan wordt het volgend jaar een heel vervelend seizoen en zou het me niet verbazen als de Duitse connectie zijn conclusies trekt en Eindhoven verlaat.
+2/-1

 
VHTLsaw (geschorst)
4 maanden geleden
Dan is het toch inderdaad te hopen dat Gotze en Schmidt hier nog wel perspectief zien want als die twee zouden gaan is het kwaliteitsverlies voor onze club zo groot dat we volgend seizoen niets meer hoeven te verwachten. Of denkt iemand serieus dat Ihattaren en nog een paar figuren met diens mentaliteit in staat zijn om ons kampioen te maken? Laten we de paar mensen met echte klasse proberen hier te houden als we er sterker op willen worden.
+2/-0

4 maanden geleden
Ik kan niet zeggen dat ik zit te smachten naar een verblijf van Gotze/Schmidt, maar voor continuiteit zou het geen gek idee zijn, Godze heeft bij PSV geen potten kunnen breken maar we hebben ook veel middelmaat in het elftal, mocht het toch gebeuren zou Jonk geen gek idee zijn aldus Die Kale und ich;-)
+1/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 maanden geleden
Denk dat zijn niet optimale fysieke gesteldheid vlak na de winter zijn invloed heeft gehad. Geweldige actie tegen Feyenoord kreeg niet echt een vervolg. Vraag me oprecht af of deze jongen ooit nog helemaal fit wordt en blijft. Zijn cijfers over de laatste jaren roepen vraagtekens bij me op.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat Schmidt weg gaat lijkt me uitgesloten, maar om dan Jonk als trainer aan te stellen loop je wederom een enorm risico. Dat hij op 54-jarige leeftijd als trainer niet meer ervaring heeft dan in de ajax-jeugd en sinds 1,5 jaarhoofdtrainer bij 1e divisieclub Volendam, geeft wel aan dat geen grotere clubs er ooit over hebben gedacht hem uit te nodigen voor het hoofdtrainerschap. Hij heeft overigens nergens aansprekende resultaten geboekt. Als je op die leeftijd zo'n magere CV hebt begrijp ik eerlijk gezegd niet waarom zijn naam hier af en toe geopperd wordt als PSV1-trainer.
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Is het komkommertijd? Deel 2.

Laat hem gewoon lekker blijven. Hebben wij er ook nog wat lol van als we weer wél naar binnen mogen. Mario is moreel ook wel min of meer verplicht om nog een heel seizoen in het PSV-shirt te schitteren. Zelfs in de huidige voetbalwereld.
+2/-0

4 maanden geleden
Hebben we eindelijk een keer een speler als Gotze bij PSV en dan zijn er hier gewoon mensen die het prima vinden dat hij na een jaar alweer vertrekt.
En dan komende zomer weer klagen als we een of andere nietsnut moeten halen, omdat er niks beter te halen is.
+3/-0

4 maanden geleden
Gewoon met zijn nieuwe management gaan zitten,en hem een meerderjarenplan voorleggen,als nieuwe leider van PSV.Alles op alles zetten om hem hier te houden,hij word steeds fitter.De CL in met Mario,laat hem PSV aan de hand nemen naar nieuwe prijzen.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast bergwijn berisha cashen crockett daguardo doan feyenoord fofana gakpo hockey hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nederland raiola sambo santos schmidt scmhenk sonny steemzen teze yonci zahavi