Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV krijgt kapitaalinjectie van 50 miljoen euro

16 april 2021 20:58 - ED.nl
Foto: Pro Shots

PSV krijgt kapitaalinjectie van 50 miljoen euro; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV komend seizoen rekent op een financiële injectie van vele tientallen miljoenen. Na een grondige herbezinning op de toekomst is besloten om niet naar de beurs te gaan of een eigenaar te zoeken. Investeerders gaan de club helpen om de kans op succes te vergroten. De financiële impuls bedraagt waarschijnlijk zo'n 50 miljoen euro en moet in de komende zes maanden gerealiseerd worden. Via een uitbreiding van het bestaande investeringsfonds en een nieuwe hypotheek op het stadion moeten die middelen naar PSV vloeien.

PSV denkt op de transfermarkt meer vrijheid voor handelen te hebben. Jonge en talentvolle spelers kunnen eerder naar Eindhoven komen om daar hun opleiding te rijpen. Daarnaast wil de club incidenteel toe kunnen slaan op momenten dat een topspeler met internationale ervaring voor een acceptabele prijs beschikbaar is.

Via de officiële website heeft PSV het nieuws inmiddels bevestigd. De club geeft daarbij aan dat er geen zeggenschap uit handen wordt gegeven en PSV volledig baas in eigen huis blijft.

Meer op ED.nl
Tags

kapitaalinjectie acceptabele beurs eigenaar herbezinning hypotheek incidenteel investeringsfonds rijpen topspeler zeggenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Geweldig nieuws!

Wellicht nu weer écht meedoen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Mits het goed besteed word ja... Niet klakkeloos kopen.. maar dat zal vast een afspraak zijn...Word een drukke zomer voor PSV!! Alweer!
+2/-0

3 jaar geleden
Goede zaak !! Mooi bericht !

Alleen.. met JdJ aan het roer ben ik bang dat er van die miljoenen meer rommel dan echte kwaliteit gehaald gaat worden.
+5/-2

 
3 jaar geleden
Pff.. het houdt niet op, niet vanzelf.

Alsof De Jong er wat aan kan doen dat hij niet kan halen wie hij/wij allemaal zouden willen halen.
Maar goed.. Wie moet het dan doen volgens jou? Wie is volgens jou dan die genius die het wel lukt om de allerbeste voetballers naar PSV te halen om te komen voetballen in de machtige eredivisie, op het kunstgras van Heracles en in het prachtstadion van VVV, met een bak sneeuw of regen op je dak ,in de vrieskou in januari en februari, voor een PSV-salaris?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Is het zo gek dat ik me zorgen maak?
Wie het dan moet doen, ik heb geen idee. Neem aan dat PSV echt wel mensen weet of kent die het eventueel over zouden kunnen nemen. De wereld bestaat niet alleen uit John de Jong.
En anders zou er wat beter toezicht moeten komen op het brassen van geld.
15 miljoen voor BRUMA. 10 voor BAUMGARTL en 8 voor DOAN. Dat is toch zeker ruim 30 miljoen compleet weggegooid. Nou, daar hoef je geen goede technisch directeur voor te zijn, dat kan ik ook.
+4/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nee, het is niet gek dat je je zorgen maakt. Het stoort me wel dat De Jong continu de schuld krijgt van zaken die op zijn minst niet alleen zijn schuld zijn. De Jong beslist niet in z'n eentje welke spelers er wel of niet worden gehaald en De Jong kan er ook niks aan doen dat PSV het moet doen met leftovers van alle grotere, beter clubs.
Bruma, Baumgartl en Doan zijn inderdaad geen succesvolle transfers gebleken, maar wat was het alternatief? Was er überhaupt een alternatief?
En nee, wat De Jong kan, kan jij niet en zeker niet beter, zo simpel is het niet.

Niemand hier die De Jong of Gerbands de deur uit wil trappen kan me vertellen wie het dan moet gaan doen. Lekker makkelijk. Wel iemand die deur uit jagen maar geen idee hebben we het dan moet doen en of diegene het beter kan dan De Jong.

Maar goed.. ik zal de De Jong haters helpen.
Misschien kan PSV eens proberen, samen met Schmidt, om Ralf Rangnick te verleiden naar PSV te komen, nu we toch op de Duitse tour zijn. Dan kan De Jong in zijn schaduw rustig verder leren. Ik las of hoorde ergens dat Rangnick toch niet naar Eintracht Frankfurt gaat(?).

Maar voor mij hoeft het niet, ik heb vertrouwen in De Jong.
+3/-0

 
3 jaar geleden
En waar is dat dan op gebaseerd? Hij heeft alleen met Max een goede miljoenen-aankoop gedaan. Sangare vind ik ook maar een matige speler. Was wel weer 9 miljoen!

En iemand maar steeds de kans blijven gegeven is ook niet slim. Hij heeft het al 3 seizoenen mogen proberen. Als we weer voor het hoogste gaan, moet dat ook gelden voor de directie. In het bedrijfsleven gaan ze toch ook niet iemand die jaren achtereen geld weggooid weer een grote pot geld geven? Hier, probeer het nog maar een keer?
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Elke andere TD moet in dezelfde vijver vissen, met hetzelfde budget en dezelfde scouting.
Dat PSV bv Sangare haalde ipv Kampl ligt niet aan De Jong maar aan Kampl die liever zijn contract verlengde.
En dat Schmidt 2 houthakkers op het middenveld zet ipv 1 kan De Jong ook niks aan doen.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Alle dure aankopen van de Jong zijn inmiddels verhuurd of zitten op de bank. We hebben miljoenen uitgegeven aan spelers die minder zijn dan wat we al hadden en onze jeugd. Dat zijn gewoon feiten en John is hier de eindverantwoordelijke voor. Dat hij hiervoor hoofd scouting is geweest werkt ook niet in zijn voordeel daar zijn miskopen bij de scouting vandaan komen. Er gaat iets grondig fout in het aankoopbeleid en daar moet serieus naar gekeken worden. De combi onervaren TD met een onervaren trainer heeft ons een vermogen gekost. Niet elke speler kan een schot in de roos zijn. Maar dit grote aantal missers vind ik onacceptabel. Liever tien miljoen op de bank dan 10 miljoen in het stadion op de bank. Hopelijk gaat dit geld goed besteed worden. Het maakt plek twee dit seizoen wel extra belangrijk.
+4/-1

 
3 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Alle dure aankopen van de Jong zijn inmiddels verhuurd of zitten op de bank. We hebben miljoenen uitgegeven aan spelers die minder zijn dan wat we al hadden en onze jeugd.Dat zijn niet de feiten.
Toen bv Baumgartl werd gehaald was er geen cv die beter was, ook niet in de jeugd.

open/sluit de onderstaande quote:

Dat hij hiervoor hoofd scouting is geweest werkt ook niet in zijn voordeel daar zijn miskopen bij de scouting vandaan komen.Je weet dat er de laatste jaren scouts zijn vertrokken en nieuwe zijn gekomen?

open/sluit de onderstaande quote:

Liever tien miljoen op de bank dan 10 miljoen in het stadion op de bank.Je hebt geen idee wat je zegt. Of werk je bij de belastingdienst?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Natuurlijk is er een alternatief. En als dat niet zo is moet per direct de complete scouting ontslagen worden!
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Jaja...

We ontslaan de complete scouting ook gewoon nog ff. En dan halen we ook gewoon even een compleet nieuwe scouting zeker? En laat me raden.. je hebt geen idee wie? Dat moeten anderen, die ook al de deur uit gejaagd moeten worden, maar oplossen?
En als de lijnen op het veld weg geregend zijn dan onstlaan we degene die daarvoor verantwoordelijk is ook? En als de koffie koud is geworden flikkeren we alle koffiedames ook de deur uit? We flikkeren gewoon iedereen de deur uit, elk jaar/maand/week als het even niet loopt zoals we willen?
+3/-1

 
3 jaar geleden
Moet 1 ding goed begrijpen. De TD is eindverantwoordelijk voor zowel de goede als slechte aankopen. En de balans is vooralsnog negatief voor jdj. Als de scouting niet goed functioneerd moet jdj er schoon schip maken. En daar is hij in mijn ogen niet mans genoeg voor. Te veel lichtgewichten in de top bij psv.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
In plaats van 3 keer per seizoen iedereen de deur uit flikkeren, kun je ook eerst een kijken waarom het niet lukt als iets niet gaat zoals je zou willen en daar wat proberen aan te doen.

Messi komt niet niet naar PSV omdat John de Jong een slechte TD is, Messi komt niet naar PSV, omdat PSV geen topclub is waar de beste spelers spelen, hij niet naar Nederland wil, niet in de eredivisie tegen ADO, RKC, Emmen en VVV wil spelen, niet op kunstgras wil spelen, omdat het weer hier 9 maanden per jaar k*t is en omdat hij hier niet genoeg kan verdienen en de belastingdienst de helft inpikt.
De scouting kan scouten wie ze willen maar dat betekent ook niet dat ze dan allemaal maar even gehaald kunnen worden.

Allemaal TE simpel.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Haha. Wat een onzinnige reactie. Omdat niemand wil komen geef maar 15 M uit voor iemand die slechte cijfers heeft. Zo lust ik er nog wel enkele
+3/-0

 
3 jaar geleden
Je hebt gelijk man...

Volgende keer Bryan Linssen maar halen.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ok. Dus dan betaal je maar gewoon 15 miljoen voor een speler die in zijn beste seizoen maar liefst 12 goals (!!) heeft gemaakt.
Want, niemand anders wil komen.

Toont aan dat je scoutings apparaat totaal niet werkt, als dat het beste is wat ze naar voren schuiven en beoordeeld is als ‘goed’.


Maar dat mag je dus niet roepen volgens jou, want je moet dan ook met alternatieven komen.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

Toont aan dat je scoutings apparaat totaal niet werkt, als dat het beste is wat ze naar voren schuiven en beoordeeld is als ‘goed’.Want jij weet wie er door de scouting naar voren zijn geschoven en wie er wel/niet haalbaar waren? Nee hè?
Maar wel roeptoeteren dat de TD en/of scouting ontslagen moet worden.

open/sluit de onderstaande quote:

Maar dat mag je dus niet roepen volgens jou, want je moet dan ook met alternatieven komen.Je mag roepen wat je wil en daar mag ik het dan niet mee eens zijn en dan mag jij al mijn reacties weer een minnetje geven.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Me dunkt dat onze belangrijkste concurrenten genoeg spelers uit andere landen weten te lokken. Argumenten als het weer, kunstgras etc vind ik te kort door de bocht. Waar is onze voorsprong in Brazilië en Mexico om 2 landen te noemen, gebleven? Poen zou ik wel een valide argument vinden. Als ik zie wat de Anja’s bijvoorbeeld aan zaakwaarnemers uitgeven de laatste tijd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Me dunkt dat onze belangrijkste concurrenten genoeg spelers uit andere landen weten te lokken.Concurrenten? We hebben er maar 1. Feyenoord en AZ zijn geen concurrenten als het over transfers gaat.

open/sluit de onderstaande quote:

Waar is onze voorsprong in Brazilië en Mexico om 2 landen te noemen, gebleven?Moet ik je dat echt uitleggen?
Iets met geld en geen CL.
Ajax en PSV vissen al jaren in dezelfde vijver. Vroeger wonnen we die strijd vaak en nu verliezen we de strijd om een handtekening vaker. De redenen heb ik net genoemd. Alvarez is een mooi voorbeeld.

Als er per transferwindow 5 spelers zijn die de stap vanuit Zuid Amerika of Mexico naar Europa willen maken dan willen er van die 5 spelers 3/4 niet eens naar Nederland om de redenen die jij "te kort door de bocht" vindt. Toch zijn dat de feiten. Die spelers gaan veel liever naar Spanje of zelfs Portugal en daarbij zijn het ook niet altijd de spelers die PSV wil of nodig heeft. Wat heb je aan een spits als je een verdediger nodig hebt?

Sommige mensen denken dat iedereen maar continu open staat voor een transfer of zo. Dat je gewoon ff een paar scouts ergens heen stuurt, bij de club aanbelt met een zak geld, een speler vertelt dat je hem wil hebben en dat het dan geregeld is. Niet dus.
90% van de spelers die niet via zijn zaakwaarnemer te kennen heeft gegeven een transfer te willen maken, of er voor open te staan, is ook niet van plan een transfer te maken en dus niet haalbaar, tenzij je bij spelers uit de 3e/4e divisie aanklopt.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Velen kraken JdJ hier af, das hun goed recht. Moeten ze ook zo fair zijn dat JdJ lang hoofdscout was toen Brands TD was, krijgt ie hij daar dan ook wat credits voor 'de aankopen van Brands'? Was het allemaal maar zo simpel, ja er zijn wat misperen geweest afgelopen 2 jaar, Bruma, Baumgartl en eigenlijk toch ook wel Sangaré. Maar er waren ook veel goede aankopen en contractverlengingen die bleven en waar we veel aan kunnen gaan verdienen. Ik mag hopen dat de klagers zo fair zijn daar dan JdJ credits voor te geven. En dat Schmidt voor PSV koos, was een megaprestatie, waarvan Schmidt zelf aangaf dat de gesprekken met JdJ en Gerbrands daar de doorslag voor gaven.
+2/-0

3 jaar geleden
Primaire reactie is dat uitbreiding van het partnerfonds opnieuw een geweldig signaal is van het ijzersterke zakelijk netwerk achter PSV. De eendracht die uit Brainport spreekt is echt iets om trots op te zijn.

Grootschalig schuld aantrekken (hypotheek deel) om dat vervolgens te investeren in zoiets onzekers en op de korte termijn gericht als nieuwe spelers vind ik zeer twijfelachtig. Dit kun je maar één keer doen... zoveel mogelijk schuldenvrij blijven is veel waard.

Daarnaast doen Toon en Frans het zakelijk al jaren geweldig maar is onze technisch manager de grote dissonant waardoor het niet doorvertaald in sportief succes. Ik heb er geen enkel vertrouwen in dat Jdj al dat vers kapitaal goed gaat investeren.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Er moet wel gezegd worden dat Robert van der Wallen aan de basis stond van de Brainport deal en ook nu weer een hele voorname rol speelt in deze deal. Zonder anderen tekort te willen doen.
+4/-0

 
3 jaar geleden
En die heeft alle vertrouwen in onze directie!
+2/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ga hier echt niet het constante gezaag aan de poten van Gerbrands herhalen.
Je blinkt uit in cynische opmerkingen over de directie, RVC en Schmidt.

Robert van der Wallen staat achter deze mannen en vind dat er goed beleid wordt gevoerd...

Ga je nou jouw grote held ook cynisch benaderen?
+3/-2

 
3 jaar geleden
Inzake de RVC: prima mensen, graag nog iets meer voetbal ‘body’. Schmidt: prima trainer, verbaal zeer sterk: goed uithangbord. Echter vraag ik me af hoe lang hij zal blijven zitten i.e is hij een voorbijganger? Bij zijn vorige werkgevers bleef hij max 3 jaar. Voorzie probleem als hij wel op kortere termijn zou vertrekken omdat hij zijn hele team heeft neergezet. Gerbrands ga ik niet meer op in. Je kent mijn standpunten over hem zo te lezen.
+2/-2

3 jaar geleden
Heel mooi! Ook een goed moment om door te selecteren, en afscheid te nemen van middelmaat. Fijn nieuws vlak voor het weekend.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Idd, Gallier, maar ben het ook eens met de 2 posters boven jou, mijn vertrouwen in John de Jong blijft onveranderd nihil.

Overigens doen de Galliërs het doorgaans wél goed tegen de Romeinen, maar dat volstrekt terzijde.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Middelmaat zit ook niet alleen in de spelersgroep Killer. Dus ook op andere vlakken doorselecteren.
En deze Gallier had gisteren opeens sympathie voor de Romeinen...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Deze niet-Galliër ook. Sowieso prima Europees weekje. In CL 4-op-4. En in EL nog een Italiaanse kers op de taart.

Back on: het zou fijn zijn als PSV structureel jaarlijks substantiële bedragen zou kunnen weten te genereren. Pas dan kan je écht weer meedoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
🤣🤣🤣 deze Nijmegenaar ook!

Denk wel dat John de Jong geleerd heeft van zijn fouten, vergeet niet dat Marcel Brands - ondanks zijn veel lagere carrière als technisch manager (RKC en AZ) - in het begin ook weinig succesvol was en veel kritiek kreeg (terecht overigens)...
+2/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Inzake de vergelijking met Brands: het is duidelijk gebleken dat je een TD inderdaad iets langer te tijd dient te geven en vervolgens pas conclusies kunt trekken. Echter gedurende het begin van Brands stond PSV aan de rand van de afgrond, onder JDJ lijkt het carnaval: het kan niet op. Brands kon niet veel uitgeven en moest ultra creatief zijn. Er kwamen alleen aanvallers/ middenvelders en de aankoop van Mertens/ Strootman bleek achteraf kassa. Heb Brands nog nooit €10m voor een verdediger (JDJ met Baumgartl) zien uitgeven. Maar ook zaken als de komst van Jetro (voltreffer), Arias (voltreffer), Madueke etc om er een paar te noemen waren geniaal. De lat ligt sindsdien torenhoog. Als we het over JDJ zijn presteren hebben moeten we de scouting eigenlijk ook meenemen in de metingen.
+3/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Het is een vast staand feit dat de druk om nu goed te presteren bij John de Jong ligt en dat hij zwak is begonnen: mn Bruma en Baumgartle hangen als een molensteen om zijn nek. Overigens heeft Brands ook jarenlang geprobeert Bruma naar PSV te halen...

Echter ik vind dat hij het afgelopen 1,5 jaar ook prima zaken heeft gedaan: oa Malen, Gakpo en Madueke verlengt als meest talentvolle spelers; de zeer gewilde Schmidt binnen gehaald; Götze, Max, Sangare en Zahavi gehaald als directe versterkingen, waarvan alleen Sangare nog onzeker blijkt.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Dat was JdJ's veruit beste zet: Schmidt halen.
+1/-0

3 jaar geleden
Bemoedigende berichten zijn dit en het is voor PSV goed om zijn eigen positie in Nederland en Europa verder te versterken. Of dit genoeg is om dichterbij Ajax te komen vraag ik mij af. Dan moet je de club met deze middelen naar een hoger plan tillen qua technisch beleid.
PSV kan in de toekomst wel weer kampioen worden met een ploeg die in balans is. Maar dan heb je ook nog Ajax die het minder goed moet gaan doen. Tegelijkertijd dwingt een sterk Ajax PSV ook om zich op een verantwoorde manier te ontwikkelen.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Fantastisch bericht dit!
Dit heeft ons PSV fans weer n boost en vooral de club, daarin is PSV echt uniek, zoals al eerder memoreert: het BRAINPORT concept is geweldig en krijgt steeds meer vorm en resultaat, met PSV als grote spil daarin.

BTW: er is veel minder achterstand op onze vrienden uit Ouderkerk dan de meesten denken...

Tot slot ik ben benieuwd wat @tony hiervan vind, dit komt uit de koker van zijn idool: Robert van der Wallen...
+2/-1

 
3 jaar geleden
Mooi voor ons fans. It’s all about scouting. In de wereld waar een Sangare al €10m kost is €50m zo verbrand als er niet goed wordt geïnvesteerd. Het blijft een MUST om regelmatig als club jezelf te kwalificeren voor CL. Daar zit de echte upside. De betrokkenheid van de regio is uniek en mooi signaal. Ken de split over de verschillende trajecten (stadion, herdgang, infrastructuur, JO) niet maar zal groot gedeelte de selectie in gaan. Dergelijk geld beheren is trouwens lange termijn strategie terwijl een technische staf vaak voorbijgangers zijn. Daar zal een spanningsveld blijven welke goed bewaakt zal moeten blijven. Een ‘van der Wallen’ achtige persoon met voetbalachtergrond in de organisatie zou geen overbodige luxe zijn. Jammer dat Guus niet wil. Leeftijd boeit me niet. Als Guus je belt nemen ze aan de andere kant de telefoon aan zoals bij vd Wallen gebeurt.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Sangare koste 9 mnl.
Dat zou prima zijn ik ben helemaal voor de komst van onze levende legende Guus.

Echter niemand is zaligmakend, want laten we wel wezen, Guus liet naast fantastische prestaties ook Huntelaar vertrekken en tevens spelers als Archie Thomson binnen komen bij PSV...

Wat ik bedoel is dat scouten, blijkbaar niet zo eenvoudig is als jij doet veronderstellen.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Voor zover ik kan nagaan zeg ik nergens dat scouting makkelijk is. Ik mag wel hopen dat PSV hierin gaat verbeteren want de laatste jaren is het trackrecord onvoldoende vind ik.
+3/-1

 
3 jaar geleden
It's all about scouting schrijf jezelf, ik lees van jou nooit een suggestie, alleen veel negatief commentaar, lekker makkelijk.

Btw Mertens ging voor slechts 10 mln naar Napoli, niet echt kassa als je daar 7 voor betaald hebt...
+3/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Waar ben je nou op uit? Ik schrijf Mertens/ Strootman. Die deal was een soort ‘package’ deal welke goed heeft uitgepakt en waarmee Brands een bak centen voor PSV heeft verdiend (€15m volgens mij). En ja, ik heb veel kritiek. Gewoon omdat ik vind dat er nog veel beter kan.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Huntelaar wilde zelf weg toen Hiddink hem niet veel speeltijd kon garanderen omdat Kezman aan de lopende band goals maakte. Wat had jij toen(!) gedaan, ben blij dat ik die keus niet hoefde te maken?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij zag Guus geen topper in hem, daar ging t mij om, dat het herkennen van potentie zo moeilijk is, zelfs voor iemand als Hiddink.

Om jouw vraag toch te beantwoorden: een traject voorleggen, bv verlengen en dan na een verhuur/ leer periode terughalen?
Maar als een speler geen geduld heeft wordt het zeker moeilijk.
+1/-0

3 jaar geleden
Heel goed nieuws!! Dit konden we goed gebruiken. Ik snap de twijfel hierboven over of het geld wel goed besteed gaat worden door John de Jong. Maar vergeet niet dat Schmidt een enorme aantrekkingskracht heeft op veel buitenlandse spelers. Door deze kapitaalinjectie kunnen we hopelijk komende zomer nog een of twee toppers binnenhalen van het kaliber Götze uit het netwerk van Schmidt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk aan Alaba en Boateng. Die kan Mario toch wel even polsen?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Bijvoorbeeld. Of een niveautje daaronder: Alderweireld of Kevin Kampl.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Boateng verdient €12m per jaar. Ik zeg doen
+1/-0

 
3 jaar geleden
Misschien kunnen we Leipzig zo gek krijgen, jullie Mvogo terug, met spijt in ons hart, wij Kampl voor een spotprijsje
+1/-0

 
3 jaar geleden
Götze en Zahavi hebben ook flink wat salaris laten schieten door bij ons te komen ballen, dus wie weet doet hij het ook voor minder :-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk dat het reëler is om wellicht Arias weer terug te halen mocht Dumfries vertrekken. Is op een zijspoor beland en heeft n transferprijs van ca. 7.5 miljoen en kan wellicht voor minder gehaald worden asl hij perse naar PSV terug wil. Dat zal met het transferbedrag voor Dumfries eenvoudig afgedekt kunnen worden. Een type speler zoals Arias past prima bij onze speelwijze.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dacht ik ook. Maar is hij niet langdurig geblesseerd?

Edit; zie een bericht van Twitter rik, dat hij bijna fit is en gisteren in Eindhoven gespot is.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zou n mooie 2e aankoop, uh terugkoop zijn!

Altijd enorm ondergewaardeerd in Nederland imo; indien hij een bepaalde club had gespeeld... enfin vul maar in, ziekelijk die zogenaamde onafhankelijke media en kenners op TV
+2/-2

3 jaar geleden
Het is natuurlijk mooi dat er extra geld beschikbaar komt, maar alles valt of staat met de wijze waarop het besteed gaat worden. Verder is het zo dat zoiets als een gratis lunch niet bestaat. Zo lees ik al iets over een nieuwe hypotheek. En een investeerder is niet hetzelfde als een filantroop... Wij gaan het zien.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Het is een achtergestelde lening, net als het huidige partnerfonds, dus het zal ooit terugbetaald moeten worden. Bovendien dus extra hypotheek op het stadion. Het is dus inderdaad zaak om het geld goed te besteden.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat er iets financieels zou gaan gebeuren zat er wel aan te komen. Grote partijen zoals bv een ASML hadden zich al achter PSV geschaard. In hun interesse, lees reputatie, is het niet goed dat PSV zou stil staan of achteruit gaat maar juist vooruit gaat. En wil je in Europa in de toekomst meer mee doen kan dat alleen maar met platgezegd: Geld! . Het gaat hoogstwaarschijnlijk binnen afzienbare tijd naar een Europese competitie toe als de voortekens niet bedriegen(2024-2025) waar eigenlijk een halve competitie afgewerkt gaat worden. Wil je dan ook mee delen in het grote geld zul je bij de top32 moeten aanhaken. Dat was, is, en zal het streven zijn van PSV. Dus het is niet alleen aanhaken bij ajax maar bij de Europese top32, dat is veel belangrijker.
+1/-0

3 jaar geleden
Koop er eerst het contract van JDJ mee af en zet er een waardig TD neer. Anders is al het geld binnen no time verdampt en zijn de problemen alleen maar groter.
+3/-3

3 jaar geleden
Eerst maar eens Wim Jonk er bij halen, gewoon een man die verstand heeft van het Nederlands voetbal...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Wat voor aansprekende resultaten heeft Jonk behaald als trainer?
+2/-2

3 jaar geleden
Ondanks de financiele goednieuwsshow zal er mijn inziens niet zoveel veranderen,daar de wedijver met ajax om de belangrijke deelname voor CL blijft bestaan.
Aansluiten bij de Europese top 32 klinkt heel leuk,maar als je dit als het Rkc van Europa doet is het al wat minder,terwijl je als tribuneklant waarsschijnlijk mee zal gaan betalen.
Ik ben misschien nu wat kritisch,want meedoen met de grote jongens is wel leuker,maar of het structureel tot vooruitgang zal leiden betwijfel ik enigzins.
De toekomst zal het uitwijzen,ben benieuwd.
+5/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Er blijven zeker vragen over. Volgens mij is de enige Nederlandse deelnemer straks sowieso het RKC van Europa, komend vanuit een Mickey Mouse competitie.En bovendien denk ik dat we de komende drie jaar op rij kampioen moeten worden willen we erbij mogen. We staan thans nummer 56 op de UEFA ranking.Maar hoop doet leven.
+1/-0

 
Ieder seizoen overwinteren in Europa League/Conference League is al ruim voldoende om weer in de top-32 te komen. Na volgend seizoen zul je een flinke sprong omhoog kunnen maken omdat dan het Osijek-seizoen wegvalt. Presteer ieder seizoen zoals dit seizoen (wat niet eens zo heel spectaculair was) en je hangt rond de 25ste plaats.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Daarbij ga je voorbij het feit dat ajax de laatste jaren een aardig potje meespeelt op het internationale podium,en dat in het verleden ook heeft gedaan.
Op de Uefa club-ranking 20/21 staan zij 17e,wij 61e en feyenoord 66e.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Een zak met centen is hardstikke mooi maar wanneer er weer spelers van het garnituur Baumgartl/Doan/Bruma/Guti/Romero e.d. van gekocht wordt komen we nog nergens. Ik hoop toch ook dat de scouting eens flink tegen het licht wordt gehouden en dat we, net als vroeger, weer wat meer op de onverzettelijkheidstour (zoals Alex/Mendez/Guardado/Moreno) proberen te gaan. Helaas gebruikt Ajax qua elftalsamenstelling de succesformule van PSV van vroeger.
+4/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi