Transparent
Inloggen
Sluiten



Tags

eerbetoon jurriaan kuijlen wessem willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
Grote Klasse!!!!!!!!
+1/-0

2 jaar geleden
Fantastisch stukje en helemaal terecht.

Moest wel even slikken en glimlachen over die zware UEFA Cup. In die tijd had ik als klein jongetje veel persoonlijk contact met hem en hij vertelde dat hij de dagen na de gewonnen finale vooral spierpijn in zijn armen had van die zware cup want zei erbij dat hij hem niet wilde afgeven aan teamgenoten omdat hij zo trots en blij was :)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Die cup was eindelijk de ultieme internationale bekroning van zijn voetballeven. Die Uefa cup is idd loodzwaar in vergelijking met de Europacup 1/ CL beker.

Zowel in 1975 (als beker winnaar in de EC II) als in 1976 (als landskampioen in de EC 1) was PSV met Willy er al dichtbij.

Destijds sneuvelde PSV in de halve finales tegen Dynamo Kiev van Oleg Blochin (2-1 winst, 3-0 verlies), die de cup wonnen dat jaar en St. Etienne (1-0 verlies en 0-0), die de finale nipt verloren van Bayern München (1-0).

Kortom de internationale doorbraak als Europese grootmacht werd een feit en Willy was aanvoerder in 1978.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje