Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik ben zo blij voor alle mensen die er bij konden zijn'

24 april 2021 20:57

Denzel Dumfries was in gesprek met ESPN erg blij dat er weer supporters in het stadion waren. "Hier doen we het allemaal voor. Ik ben zo blij voor alle mensen die er bij konden zijn. Hopelijk worden het er alleen maar meer nu", aldus Dumfries. "Wij hebben ze gemist en zij hebben ons gemist. Ik hoop dat de mensen thuis die vandaag niet konden komen volgende keer een kansje krijgen."

PSV zag in de tweede helft liefst drie doelpunten afgekeurd worden. "De VAR was scherp vandaag, maar die bal van mij was wel uit ja", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk was het een verdiende overwinning. Vanuit onze kant was het gewoon goed."

De eerste helft liep het nog niet bij de ploeg. "We moesten een beetje wennen en er een beetje in komen. We controleerden de wedstrijd wel, maar we kwamen weinig tot echte kansen", zei hij daarover. "We hadden te weinig diepte in ons spel, maar in de tweede helft hebben we het wel goed gedaan."




Tags

dumfries controleerden espn kansje var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage